DIY; rens til sminkekostene

Skrevet av marikabnt @ 23.03.2014. 1 kommentar

Heisann! Som jeg sa tideligere idag så skulle jeg lage et DIY, eller do it yourself innlegg. Jeg har tenkt å vise dere hvordan dere kan lage rens til sminkekostene deres. 

HVA DU TRENGER: 1. Oppbevaring. Jeg bruker den gjennomsiktige flasken dere ser på bildet til å oppbevare rensen i. Den passer perfekt og da kan jeg mikse blandingen rett ned i flasken, noe som gjør at jeg også sparer tid. 

2. Balsam.  Enkelt og greit. Du trenger en balsam. Om du skal lage mye av denne blandingen vil jeg anbefale å kjøpe en billig en :-) 

3. Oppvaskmiddel. Som dere ser på bildet så brukte jeg zalo noe som funket veldig bra. Det går også ann å bruke andre oppvaskmidler. 

DET DU GJØR: 

Tøm oppi balsamen og zaloen, eller oppvaskemiddelet du bruker sånn at det blir ca 50/50. Deretter rister du flasken godt.Nå er du ferdig med blandingen. Neste steg er å rense kostene!

RENS KOSTENE: 

Det du må gjøre er å ta litt varmt vann i et glass eller noe annet du har tilgjengelig. Husk å ikke ha i for mye vann, slik at det ikke trekker seg inn i limet på skaftet til kosten.  Hell oppi ca. 4-5 dråper med kostrensen og deretter rører du litt rundt og har i kostene. Ikke dytt de hardt ned i glasset, men vær sikker på at kostrensen trekker seg godt inn også ser du fort når sminken forsvinner fra kosten. 

La alle kostene stå sammen i glasset i ca. 5 minutter før du tar de ut å skyller de en etter en. Pass på at all såpen forsvinner fra kosten og deretter må du dra hårene nedover og klemme vannet og rensen ut.  Siste steg er å legge alle kostene på et håndkle og la de tørke. 

Noen som har tenkt å prøve? 

Skrevet av: Benedicte Skahjem Tokvam @ 23.03.2014 kl.20:19
Utrolig smart! Takk for tipset, det skal jeg prøve :-D

Skriv en kommentarhits