VANNPLUSS

Skrevet av marikabnt @ 25.04.2014. 2 kommentarer

Hei lovelies!

Idag tenkte jeg å fortelle dere om en utrolig smart, og god ting. -Nemlig vannpluss. Vannpluss er et smaks pulver som finnes i flere smaker, og  blandes med 0,5 liter vann. Det er 12 typer av disse smaks pulverne og i dag tenke jeg å vise dere tre av dem.

Jeg har bare fått testet smaken fersken iste, men jeg kan nesten ikke vente på å få testet ut resten. Og best av alt, du kan drikke vannpluss med GOD samvittighet. 

Drikk vannpluss med god samvittighet
Dette er delvis kopiert fra baksiden av pakken. 

1. Vannpluss er gjort så sunt som mulig og har ingen konserveringsmidler, kunstige stoffer eller tilsatte fargestoffer (kun farge fra frukten selv). 

2. Vannpluss gir i anbefalt dose en lett søtet drikk som inneholder kun 1/3 av søtnings-nivået du finner i brus, juice og saft. I tillegg er det brukt naturlig fruktsukker og smaksatt med mest mulig naturlige aromaer, for å gi deg et sunnere alternativ.

3. Ved å benytte kaldt springvann som allerede finnes i hjemmet ditt, på skolen eller arbeidsplassen sparer du miljøet for Co2 utslipp forbundet med frakt av drikke på flaske. 

4. Vannpluss koster kun en brøkdel av hva andre typer smaksatt vann, vitaminvann og energidrikk koster. 

5.Ved å kjøpe Vannpluss går 1% av salget til vannprosjekter i den tredje verden. Vær med, ta ansvar og bestem hvilket prosjekt vi skal donere til via vår facebookside. Den finner dere her!! 

Drikk vannpluss med god samvittighet for miljøet, verden, helsen og lommeboken - eller rett og slett for smakens skyld!


 

Over kan dere se en video om hvordan man bruker vannpluss. 

Jeg personlig syns dette er en genial ide. Vannpluss er lett å ta med seg overalt, og går veldig fort å "lage", samtidig som at det er sunt og godt. Så, alle sammen,  om dere vil teste ut vannpluss kan det gjøres på nettsiden deres her!!

Om en liten stund kommer jeg til å ha en liten giveaway hvor en av dere kan vinne de tre pakkene dere ser på bildet lengre oppe. Mer om det kommer senere :-) 

Er det noen av dere som har testet vannpluss? Hva syns dere? 

Skrevet av: Kamilla Haaland @ 25.04.2014 kl.22:45
Jeg har testet vann pluss og er superfornøyd!
Skrevet av: Anne M @ 29.04.2014 kl.00:25
Min favoritt er tropisk frukt :) Nammis :)

Skriv en kommentarhits