TAR EN PAUSE

Skrevet av marikabnt @ 26.04.2014. 0 kommentarer

Jeg har bestemt meg for å ta meg en pause fra bloggen. Jeg vet ikke hvor lenge denne pausen  vil vare, men regner med  at jeg er tilbake i, eller etter sommerferien. Jeg trives utrolig godt med bloggingen men er litt sliten for tiden, og jeg har andre ting å prioritere. ♥ VI SNAKKES

//Kommenter her

SMIL

Skrevet av marikabnt @ 23.04.2014. 0 kommentarer

God morgen, beauties ?

Tenkte jeg bare skulle si kjapt hei før jeg drar. Vi hadde tentamen i norsk igår, så idag er det nynorsk tentamen som står på planen! Hva skal dere idag da?

//Kommenter her

VINNERNE AV LINKERUNDEN

Skrevet av marikabnt @ 21.04.2014. 2 kommentarer


Så denne bloggen for første gang idag, og det er ingen tvil om at jeg kommer til å lese den framover. Guro er en jente som blogger om foto, redigering, mote og det som de fleste jenter interesserer seg i. Hun har et nydelig,  ryddig design og hun tar kjempefine bilder. -LES BLOGGEN HER
 Ida er en 19 år gammel jente. Akkurat nå handler bloggen hennes om året hennes med backpacker/ekstremsport på Elverum folkehøyskole, mye reising og forskjellige akvtiviteter. Neste år drar hun til Afrika i 4 måneder, og kommer til å blogge om hennes normale hverdag fram til det. Denne bloggen har vært en stor favoritt hos meg en god stund, og jeg gleder meg til å følge den videre! -LES BLOGGEN HER

Leser du noen av disse bloggene? 

//Kommenter her

L I N K E R U N D E

Skrevet av marikabnt @ 15.04.2014. 8 kommentarer

Dere skjønner greien. - for å delta må du trykke på liker knappen over profilbildet mitt i menyen på høyre side, legge igjen bloggadressen din, og skrive litt om hva bloggen din handler om. Jeg trekker 2-3 vinnere i løpet av uken. 

Lykke til! 


//Kommenter her

Perfect day

Skrevet av marikabnt @ 25.02.2014. 0 kommentarer

Heisann snupper! Traff mormor på senteret klokken tre idag og så kom mamma og søstrene mine etterhvert. Har hatt en kjempefin dag! Shoppet en del -som jeg viser dere imorgen, spist på Venezia og farget håret (!!) er utrolig fornøyd og kan nesten ikke vente med å få vist det til dere imorgen. Lover dere antrekksbilder imorgen, rakk ikke å ta noen idag, dessverre. Ha en fin kveld alle sammen :))

Har forresten ikke farget håret på bildene i dette innlegget.

-Marika
#marikabnt #hverdag #perfect

//Kommenter her

Fra nå av skal jeg gi ALT!

Skrevet av marikabnt @ 24.02.2014. 0 kommentarer

aargh! Jeg har fått så utrolig mye glede av denne bloggen. Jeg føler jeg kan fortelle alt jeg vil og dele de bildene jeg vil, men samtidig føler jeg det ikke er nok. Og jeg er villig til å gjøre noe med det. Hver dag leser jeg gjennom blogger og tenker hvorfor kan ikke jeg få sånne fine bilder? eller hvorfor klarer ikke jeg å skrive sånne tekster? men sannheten er jo; Jeg kan jo det! Om jeg bare vil. :-) Så det jeg prøver å si er at fra nå av skal jeg gi alt. Jeg skal bli den bloggeren jeg ønsker å være og ikke la menneskene rundt meg stoppe meg fra å ta antrekksbilder på gaten fordi det er flaut, haha. Jeg har kanskje lurt med meg Amalie og Siri til å være mine faste fotografer til bloggen, noe som vil si at de skal ta de fleste bildene osv. Skal se om jeg tør å spørre mamma om hun kan ta bilder innimellom også, men det er jo sååå flaut. Haha, jeg hater når folk skal ta bilder av meg, menmen, får vel bare bli vandt til det etterhvert! 

wow, fikk skikkelig med motivasjon nå, så jeg krysser fingrene for en bedre blogg framover! 


Høres det bra ut? 
#mote #inspirasjon #glede #mot #marikabnt #antrekk #fotograf 

//Kommenter her

Vinneren av linkerunden

Skrevet av marikabnt @ 24.02.2014. 1 kommentar

Heisann! Jeg har helt glemt å trekke vinneren av linkerunden, men nå har jeg brukt en god stund på å lese meg gjennom alle bloggene og funnet min favoritt. Jeg sa at jeg skulle trekke 2-3 vinnere, men siden det bare var en blogg som skilte seg skikkelig ut så valgte jeg å bare skrive om denne. 


IDA HILDE

Wow! Jeg digget denne bloggen med engang jeg trykket innpå den.  Bloggen skrives av en 17 år gammel jente fra Stokke i Vestfold med navnet Ida Hidle. Ida blogger om året sitt med backpacker/ekstremsport på Elverum fhs. I tillegg til  litt foto og inspirasjon. Jeg har aldri vært innom denne bloggen før, men nå er det blitt en av mine favoritter. Hun tar utrolig gode og fine bilder! Jeg anbefaler alle å ta en tidd på denne bloggen, og kanskje lagt igjen en liten kommentar? :-) Dere finner bloggen HER.MERK: Alle bildene er hentet fra Ida sin blogg. her

Hva syns dere? Er det noen av dere som leser bloggen fra før?  

//Kommenter her

Bloggene jeg leser

Skrevet av marikabnt @ 23.02.2014. 3 kommentarer


Angelica Blick her / Martine Rødland Egeland her / Kenza Zouiten her / Madeleine Pedersenher


Hao her / Åshild ringhus her / Linn Seljeset her / Julie Marthinsen her 

Leser du noen av disse bloggene? 

//Kommenter her

Linkerunde

Skrevet av marikabnt @ 18.02.2014. 20 kommentarer

Setter igang en linkerunde. Bare kommenter at du er med i kommentarfeltet også trekker jeg 2-3 stk som blir linket i et innlegg om noen dager!

PS; Det må være greit for alle som melder seg på at jeg låner bilder og informasjon fra bloggen om du vinner. 


-Marika

//Kommenter her

Mine mote inspirasjoner

Skrevet av marikabnt @ 13.02.2014. 0 kommentarer

Mote er noe jeg interesserer meg for, og derfor tenkte jeg at jeg skulle fortelle dere hvilke bloggere jeg blir inspiret av. 

MARTINE RØDLAND EGELANDTrenger jeg å si mer? Dette er vel den bloggen jeg har blitt mest inspirert av. Jeg har lest bloggen til Martine en god stund, og er helt forelsket i stilen hennes. Hun kler seg skikkelig "kult" men samtidig ganske "fint." og et stor pluss er jo det vakre utseendet hennes, sååå urettferdig! Vil dere se fler bilder av stilen hennes finner dere bloggen her.

ANGELICA BLICK


Angelica er en svensk moteblogger. Jeg regner med at de fleste allerede vet om henne? Hun blogger som sagt om mote, og jeg er forelsket i stilen hennes. Hun kler seg ikke som alle andre og hun har en dødskul stil, sånn som jeg liker. Vil dere se mer av Angelica og stilen hennes kan dere trykke her.

 FANNY LYCKMAN


Bloggen til Fanny har jeg ikke lest så veldig lenge, men jeg ble forelsket i stilen hennes og alt ved henne første gang jeg klikket meg inn på bloggen. Hun blogger ikke bare om mote, men også om mange andre ting som er gøy å lese om. Finn bloggen hennes her.

Dette var vel de tre bloggene jeg får mest inspirasjon fra. Det er mange andre bloggere jeg finner inspirasjon hos også, men de dere ser over jeg liker best. Har du noen fie moteblogger å anbefale?  

//Kommenter her

84

Skrevet av marikabnt @ 25.01.2014. 4 kommentarer

//Kommenter her

hvordan gjøre bloggen bedre?

Skrevet av marikabnt @ 20.01.2014. 5 kommentarerHeisann,

 I det siste har jeg satt av mye tid til bloggen, men jeg blir liksom aldri helt fornøyd. Jeg har virkelig lyst til å få dette til, og med noen tips fra dere tror jeg bloggen kan bli bedre  så det jeg egentlig spør om er vel hvordan jeg kan oppnå det jeg vil,  altså, hvordan jeg kan gjøre bloggen bedre? Jeg elsker å blogge og bruke tid på det, og jeg vil gjerne høre deres mening om hvordan jeg kan gjøre bloggen bedre. -designet, bildene, teksten, hva som helst! Setter stor pris på tilbakemeldinger. 


Takk på forhånd!

//Kommenter her

ballkjolen er bestilt

Skrevet av marikabnt @ 14.12.2013. 4 kommentarer

Heisann, er fortsatt hos mormor og morfar som jeg fortalte dere igår. Vi kom hjem fra butikken for en liten stund siden, og nå skal vi snart ha et lite juleverksted og pynte juletreet. Bare 10 dager igjen til jul nå, og jeg har absolutt ingen julestemning. Det er litt kjedelig å ikke "glede" seg til jul, så jeg krysser fingrene for at julestemningen kommer idag. 
Jeg bestilte ballkjolen min for noen dager siden, og jeg kan ikke vente til jeg får den. Jeg har ikke bestilt kjolen i hvit sånn som dere ser under, men i en  veldig fin blåfarge. 
 

Hva syns dere om kjolen?
vi snakkes senere! 

//Kommenter her

Vinneren av linkerunden

Skrevet av marikabnt @ 24.11.2013. 2 kommentarer

heisann! Vår ikke så mange som deltok i linkerunden, men jeg har valgt ut den ene bloggen jeg liker best. Likte alle bloggene kjempegodt, men jeg kan jo ikke velge alle heller, hehe.


Julia Agnes


Når jeg så gjennom bloggene som var påmeldt var jeg ikke i tvil om at denne bloggen skulle bli linket. Jeg har lest bloggen til Julia i en god stund nå, og jeg finner så mye inspirasjon av den! Stilen hennes er utrolig kul, og jeg bare elsker bloggen! Trykk her eller på teksten over bildene for å komme til bloggen :-)

Er det noen av dere som leser bloggen til Julia?

 

//Kommenter her

linkerunde

Skrevet av marikabnt @ 18.11.2013. 7 kommentareråh, som jeg savner sommeren! 

Sitter igang en linkerunde. Du må like facebooksiden min HER om du vil delta :-) 

//Kommenter her

because I am a girl

Skrevet av marikabnt @ 15.10.2013. 1 kommentar

Hei dere! Jeg tenkte jeg skulle fortelle dere litt om en mail jeg fikk fra sponsetblogg.no igår. Denne bloggen handlet ikke om sponsing, men den handlet om at vi kan bidra til Plan Norge sitt arbeid. De spurte meg og sikkert dere andre som er medlem av sponsetblogg.no om jeg kunne hjelpe de å sette fokus og skrive om jenters rett til utdanning. Jeg syns dette er en fin ting å ta opp på bloggen og satt meg derfor ned for å skrive dette innlegget.

"I noen land blir jenter sett på som noen med mindre verdi enn gutter. De kan bli giftet bort, utsatt for vold og tatt ut av skolen. Vi mener selvfølgelig at jenter er like mye verdt som gutter, og både gutter og jenter har rett til en utdannelse."  -sponsetblogg

Noen veldedige organisasjoner arbeider for å rette opp denne skjevheten. Du kan bidra til dette proskjektet med å bli fadder til en gutt eller en jente. Om dette høres interessant ut for deg kan du melde deg inn å bli fadder på denne siden. 


 

"Awa er tre år og bor i Senegal ? et land der jenter blir sett på som mindre verdt enn gutter. Bare fordi Awa er jente risikerer hun å bli utsatt for vold, giftet bort tidlig og tatt ut av skolen.

Bli Jentefadder i dag, så gir du barn som Awa en bedre fremtid. Samtidig støtter du Plans arbeid for at alle barn - også jenter - skal få gå på skolen." -plan-norge.no


STØTT JENTERS RETT TIL UTDANNING!

Er du plan fadder?

//Kommenter her
hits