FAVORITT KROKEN

Skrevet av marikabnt @ 22.04.2014. 4 kommentarer

Heisann, vakre lesere

Jeg ryddet og ommøblerte litt på rommet mitt isted og tenkte jeg skulle vise dere den nye "favoritt kroken" min. Det er den perfekte plassen til å blogge, eller gjøre lekser. Jeg skal få handlet inn litt småting jeg kan pynte med rundt/på "pulten" og om det er ønskelig legger jeg ut bilder når kroken er helt ferdig. Tror jeg kommer til å tilbringe mye tid på rommet, nå som jeg har denne koselige kroken!

Som dere ser så er den ganske tom. -Men det skal jeg få fikset!

Hva syns dere? Skal jeg vise dere resten av rommet mitt også?

//Kommenter her

WHAT A WEEK!

Skrevet av marikabnt @ 21.04.2014. 1 kommentar

Hallooo, fine lesere! Hvordan har dere det? 

Som jeg skrev i et innlegg for noen dager siden så har jeg vært på hytten, og derfor ikke hatt mulighet til å blogge. Jeg har heller ikke fått tid til å trekke vinnerne av linkerunden, men det tar jeg i kveld. 
Har hatt en super uke på hytten sammen med familien. Vi har gjort så mye gøy, og ikke minst koselig. -Turer med båten, påskejakt, sene filmkvelder, grillmat og mye annet kjekt. Mamma og søstrene mine dro hjem fra hytten igår, mens meg og pappa ble igjen til idag for å male hytten og bare nyte siste dagen av påskeferien. Jeg tror virkelig jeg trengte en ferie nå. Kjenner det kommer til å bli tøft å starte på skolen igjen imorgen..Litt bilder fra uken som har vært

Var nok litt deilig å komme hjem igjen, men jeg savner hytten allerede. Det er iallefall skinnende sol her i Bergen, så jeg får vel nyte det så lenge det varer! Uansett, jeg får vel snart sette igang med forberedelser til tentamen sånn at jeg rekker å se ungkaren i kveld. Elsker det programmet! 

Ha en fantastisk kveld dere! 

//Kommenter her

SKIKKELIG PÅSKE

Skrevet av marikabnt @ 17.04.2014. 3 kommentarer

God morgen! Vil bare gi en kjapp beskjed om at dere sikkert ikke hører så mye fra meg denne helgen. Jeg drar nemlig ut på hytten om kort tid for å feire påsken sammen med familien. Vi skal ha en skikkelig påske. Vanligvis pleier vi bare å få påskeegget, men denne helgen skal vi gå på "skattejakt" og finne på mange andre påskeleker. Jeg er jo tross alt snart fjorten år, men herregud så gøy det er! Må skynde meg litt nå siden de andre venter, så vi snakkes! 

GOD PÅSKE! 

//Kommenter her

GRAFFITI WALLS

Skrevet av marikabnt @ 14.04.2014. 2 kommentarer
Vakre Rine 

Rine: *ler*
Marika: Hæ, hva er det? 
Rine:  Du har en stor floke i håret
Marika: Hvor? 

Etter det stod vi å dro i håret mitt med kamera i hendene og paraplyen på bakken, noe som egentlig var utrolig flaut siden det kjørte så mange biler forbi... Har hatt en kjempekoselig bytur sammen med Rine idag. Som jeg sa igår er det altfor lenge siden jeg har vært med henne. Dette må gjentas! Jeg fikk også kjøpt meg litt ting som jeg viser dere i ett innkjøpsinnlegg imorgen. Antrekksbilder kommer straks - stay tuned! 

Hva syns dere om bildene? 

//Kommenter her

SUMMER

Skrevet av marikabnt @ 14.04.2014. 2 kommentarer

God morgen. Har nettopp tatt meg en dusj og spist god frokost. Om en stund, klokken 12, tar meg og Rine bussen til byen. Kommer ikke til å kjøpe noe særlig der, siden det ikke er lenge til vi drar til London. Men jeg tar med kameraet sånn at jeg får tatt litt bilder. Det er tre timer til jeg drar, og siden jeg har så god tid satt jeg sammen en liten sommer collage. Det er vel ikke bare jeg som gleder meg til sommeren? teltturer, overnattinger, jentekvelder, lyse dager, grillfester, sol, varme, sommerklær, syden, solbriller, vannkrig osv. åhhhNoen andre som gleder seg til sommeren? 

//Kommenter her

PEPPES PIZZA

Skrevet av marikabnt @ 13.04.2014. 2 kommentarer

Heisann, nydelige mennesker! Idag rakk jeg ikke å spise frokost engang før jeg dro til byen med pappa og Leah. Farmor hadde bursdag for noen dager siden, og vi dro på peppes for å feire henne. Når jeg tenker meg om gjør vel vi det hvert år, så det har vel kanskje blitt en tradisjon? haha. Vi kom hjem for ikke så lenge siden. Kjenner jeg allerede begynner å bli litt trøtt, selv om klokken bare nærmer seg 7. Jaja, godt å tenke på at det er ferie nå og at jeg kan sove så lenge jeg vil, akkurat når jeg vil. 


Favorittskjorte fra cubus / bukse fra ginatricot / sko converse

Imorgen tror jeg at meg og Rine skal finne på noe. Kan godt henne jeg bare skal til henne, eller hun skal komme til meg. Men det finner vi ut av (om hun svarer meg på face). Derfor er jeg også usikker på hvor mye jeg får oppdatert dere imorgen, men jeg skal se om jeg klarer å huske kameraet om jeg skal være med hun. Det er forresten altfor lenge siden jeg har vært med henne nå. Vi vokste opp sammen, men med en gang jeg byttet skole og flyttet så har det vært så mye mindre tid, i tillegg til at det  er mye ekstra lekser osv. nå som jeg har begynt på ungdomskolen. 
Vi snakkes imorgen! 

Hva syns dere om antrekket?  

//Kommenter her

GOD PÅSKE

Skrevet av marikabnt @ 11.04.2014. 0 kommentarer

Hei, alle! Endelig påskeferie! Har lengtet etter denne ferien altfor lenge nå. Blir godt med en liten pause fra alt som har med skole og gjøre. Rett etter påskeferien blir det en hel uke med tentamen, så det blir nok ikke en heelt skolefri ferie, hehe. Tror vi skal på hytten på torsdag, og dagene før det er jeg ikke helt sikker på hva jeg skal finne på. Blir nok å være med venner, et par overnattinger, byturer osv. Jo, også skal jeg på senteret med Siri, Amalie og noen kompiser imorgen. Vi skal se natt til 17. Noen som har sett den forresten? var den bra? Usikker på hvor mye jeg får blogget imorgen da, men jeg skal se om jeg får postet antrekket før jeg drar og kanskje enda ett innlegg når jeg kommer hjem igjen. Det skal jeg nok klare.

En annen liten ting jeg skal fortelle dere. Det er noe jeg syns er veldig spennende, og forhåpentligvis dere også. Det var en person som spurte om å få lov til å skrive noen gjesteinnlegg på bloggen min ca. 1 gang i uken, og da kunne jeg selvfølgelig ikke si nei. Jeg skal ikke fortelle dere hvem det er, eller hva hun (ja det er en jente) heter. Men hun kommer for det meste til å blogge innen kategorien; tanker & meninger. Jeg syns iallefall dette var litt spennende, i tillegg til at det ikke bare blir hverdags- og antrekks innlegg her på bloggen. Hva tror dere, blir det bra? Hva skal dere i påsken? 

//Kommenter her

HOME AND AWAY

Skrevet av marikabnt @ 09.04.2014. 2 kommentarerHei people. Sitter nå å ser på home and away som akkurat har begynt. Det er så spennende!! Klarer ikke å gå en dag uten å se på det, haha. Utenom i helgene da, for da går det ikke :-( Etter home and away og middag skal jeg gjøre lekser og øve til tysk- og naturfagprøve. Var forresten en veldig koselig, men litt trist skoledag i dag. En i klassen vår skal flytte og bytte skole, så vi begynte dagen med kake spising og en liten avslutning for han. Det var som sagt veldig koselig, men også trist siden han skal flytte bort. 

Jeg har vel ikke stort mer å fortelle dere siden jeg ikke gjør veldig mye. Snakkes imorgen! 


//Kommenter her

39 DAYS TO GO

Skrevet av marikabnt @ 07.04.2014. 4 kommentarerwææ! Om bare 39 dager drar jeg til London sammen med Sanne og pappa,  for aller første gang. Vi har planlagt turen lenge, men bestilte ikke før i forgårs. Turen varer bare en helg (16-18 mai), men jeg tror det er mer enn nok tid. Jeg har gjort klar en liten handleliste sånn at jeg vet noe lunde hva jeg skal se etter når jeg kommer ned dit. 

Beklager for dårlige oppdateringer i det siste. Jeg skal prøve å oppdatere bloggen oftere, og så får vi se om jeg fortsetter å blogge jevnlig :-) 


alle bildene er lånt fra weheartit

Har du vært i London før? 

//Kommenter her

-

Skrevet av marikabnt @ 05.04.2014. 2 kommentarer

Heihei! Bloggmotivasjonen har ikke vært helt på topp i det siste. Jeg kjenner jeg ikke orker å ta bilder og blogge om det samme heletiden. Men jeg skal prøve så godt jeg kan å blogge oftest mulig. Tenkte derfor bare å fortelle dere at det er grunnen til at jeg ikke oppdaterer bloggen så mye.

Følg meg gjerne på instagram for oftere oppdateringer. Der heter jeg @marikabentzen :-)

//Kommenter her

SOOL

Skrevet av marikabnt @ 02.04.2014. 0 kommentarer

Heisann snupper! Solen gjør virkelig mye med humøret. Nå er halve uken nesten fullført, litt deilig egentlig. Er så kjipt å måtte sitte inne med skolearbeid og lekser når det er så fint vær ute. Uansett, jeg sluttet klokken tre på skolen idag, men det har likevel vært en ok skoledag. Som sagt så gjør været, eller solen, mye med humøret, og det gjør det mindre vanskelig å stå opp om morningen og å fullføre dagen. Noen som kjenner seg igjen? Vi snakkes imorgen, alle! 

Hvordan er humøret ditt når det er sol og fint vær ute? 


//Kommenter her

Første april

Skrevet av marikabnt @ 01.04.2014. 2 kommentarerHeisann! Jeg har vært borte fra bloggen en liten stund nå, og den eneste grunnen til det er at jeg internettet hos pappa har sviktet. Men, jeg satser på at det funker igjen i løpet av neste uke og siden jeg er hos mamma idag forhåndsskriver jeg noen innlegg :-) Bildene dere ser over tok jeg da jeg var på hytten i helgen, noe som var utrolig kjekt. Været har forresten vært perfekt her i Bergen i litt over en uke nå, noe jeg tror enhver bergenser nyter på det høyeste! 

Hva syns dere om bildene?  

//Kommenter her

SENTERTUR OG TACO

Skrevet av marikabnt @ 22.03.2014. 3 kommentarer

Heisann! I dag morges våknet jeg til en melding hvor jeg ble spurt om å være med på senteret, og da kan jeg vel ikke si nei? Haha. Jeg er altfor lat for tiden, så det var godt å komme seg ut litt. Tok bussen klokken to hjemmefra sammen med Amalie også traff vi Siri og Violeta der. Jeg fikk kjøpt to ting som jeg tenker jeg kommer til å vise dere senere i kveld eller imorgen.

Etter en stund på senteret hentet mamma meg, og nå sitter vi hos mamma sin venninne hvor vi nettopp har spist taco. Hva har dere gjort idag?

//Kommenter her

WEEKEND

Skrevet av marikabnt @ 21.03.2014. 0 kommentarer

Holaaa! Endelig helg. Føler ukene i det siste har gått så utrolig fort. Idag etter skolen dro jeg bort på maccen på senteret og spiste der før vi handlet og dro hjem igjen. Siden det har jeg egentlig bare lagt på sofaen, uff. Føler meg så lat, haha. Uansett, imorgen tror jeg at jeg skal være med noen folk, og om jeg ikke skal det så drar vi opp til en venninne av mamma og spiser der, skal se om jeg gidder å ta med meg kameraet, men jeg skal iallefall huske å blogge :-) 

Jeg vil avslutte dette innlegget med å si tusen takk til de fine tilbakemeldingene jeg får av dere. Jeg blir så glad når dere tar dere tid til å legge igjen en liten kommentar eller i det heletatt lese bloggen min 

//Kommenter her

TRE FLYGENDE JENTER

Skrevet av marikabnt @ 20.03.2014. 2 kommentarerHeisann!

Har hett en fin dag idag helt til jeg så været ute. Hvor er våren? Var helt sikker på at den var her nå, men jeg tok vist feil. Tok  bussen fra skolen sammen med Vio og Synne idag, og vi holdt på å blåse vekk. Det var utrolig morsomt men samtidig utrolig skummelt, haha. Beina våres lettet fra bakken og paraplyene vrengte seg. Jeg endte opp kliss våt med en stk raknet paraply og en klissvåt parkas. Er ikke den beste følelelsen akkurat, men vi fikk oss en god latter!

Idag skal jeg ikke annet enn å se litt på tv og få gjort ferdig alle leksene. Får dessverre ikke tatt bilder ute idag, skal gjøre det med en gang være blir noe lunde ok igjen. 

HVORDAN ER VÆRTE DER DU BOR?

//Kommenter her

WEDNESDAY

Skrevet av marikabnt @ 19.03.2014. 2 kommentarer

Hallaisen dere! 

Har dere hatt en fin dag så langt? For meg er onsdag den verste dagen i uken siden vi slutter klokken tre og da føler jeg vi får så lite ut av dagen. Jeg vet bloggingen har vært dårlig i det siste, og jeg har kjempelyst å gjøre noe med det. Idag kom jeg rett hjem, spiste middag og var skikkelig klar for å få tatt noen kule bilder til dere. Men med den uflaksen jeg har så har jeg selvfølgelig klart å glemme kameraet mitt hos mamma, søren altså! Skal til mamma igjen imorgen da, så jeg skal heller få tatt de bildene da. Jeg har lest gjennom andre blogger i hele dag i håp om å finne tilbake til bloggmotivasjonen, og gjett hva? det hjalp faktisk. Nå har jeg kjempelyst til å løpe ut og ta noen dødskule bilder og dele de med dere, men som sagt har jeg glemt kameret hos mamma. 

Nå skal jeg fortsette dagen med øynene ned i leksebøkene og senere i skal jeg se Truls, oppdrag hurtigruten, haha. Noen andre som har sett det programmet?? Jeg syns iallefall det er hysterisk morsomt! 


HVORDAN HAR DERE DET? 

//Kommenter her

16

Skrevet av marikabnt @ 16.03.2014. 2 kommentarerGod morgen! Beklager for dårlig blogging de siste dagene, men jeg har mistet litt av bloggmotivasjonen og så har jeg ikke noe å blogge om. Jeg skal se om jeg får tatt noen antrekksbilder til dere idag, og kanskje skrive et nytt innlegg i kategorien "tanker & meninger"? Ser at de innleggene har falt mer i smak hos dere enn når jeg blogger om hverdag og mote, så kanskje det er  det bloggen min kommer til å bestå av framover. Vi får se! 

HVA SKAL DERE IDAG?  

//Kommenter her

HAPPY HAPPY HAPPY

Skrevet av marikabnt @ 05.03.2014. 7 kommentarerHalla! 

Sluttet egentlig klokken tre på skolen idag, men vi fikk å halv to. Blir så happy når vi får gå tidligere fra skolen. Det hjelper utrolig mye på humøret, haha. Uansett, husker dere den londonturen jeg fortalte dere om? Vi skal kanskje dra i helgen! Det er ikke helt sikkert enda, men jeg krysser fingrene. Det blir min aller første gang i London og jeg kan ikke vente til å skjekke ut alle butikkene og ikke minst byen (er det en by????) Men isåfall kommer jeg ikke til å blogge i helgen om vi drar, med mindre jeg forhåndsskriver noen innlegg da. Om vi ikke drar denne helgen drar vi om ikke så lenge. aaahh, jeg gleder meg sånn! 

Noen som har noen tips til hvilke butikker og steder vi bør besøke? 

//Kommenter her

270214

Skrevet av marikabnt @ 27.02.2014. 0 kommentarer

Heisann! Idag har jeg vært med Lene en god stund. Vi har vært litt ute og ellers bare vært inne å hørt på musikk og sett litt på tv. Har forresten blitt avhengig av one three hill og home and away igjen.. Ingenting er gøyere enn de seriene, haha. Jeg blir skikkelig frustrert om jeg ikke får sett dem. Uansett, i nuet sitter jeg nede på rommet med Leah og hører på musikk og bare koser oss. Tror det er det vi kommer til å gjøre resten av dagen også :) Hva har dere gjort idag? 

-Marika
#hverdag#marikabnt#onethreehill#musikk 

//Kommenter her

Planene for dagen

Skrevet av marikabnt @ 25.02.2014. 0 kommentarer

Ble vekket av arbeidsmenn utenfor huset idag og kom meg opp av sengen i åtte tiden. Kunne godt tenkt meg å sove litt lenger i og med at jeg ikke sovnet før i fire-fem tiden inatt, men sånn er det bare. Idag tar jeg bussen til terminalen og møter mormor på senteret der før mamma og søstrene mine kommer. Tror vi skal shoppe litt og spise middag der. Senere er jeg ikke helt sikker på hva jeg skal, men håper jeg får tatt noen antrekksbilder til dere :) Hva skal dere idag? 


spania 2013

-Marika
#marikabnt #hverdag #spania #shopping 

//Kommenter her

Todays outfit; sneak peek

Skrevet av marikabnt @ 24.02.2014. 2 kommentarer

Hola amigos! Over kan dere se litt av outfiten som kommer om ikke så lenge. Har ikke hatt så god tid til å blogge disse dagene, og det er fordi jeg har vært så opptatt. Amalie og Siri sov hos meg fra Fredag til Lørdag også var jeg med Lene på søndag. Jeg har også fikset litt på rommet mitt nå, og jeg kunne ikke være mer fornøyd. Kan lage en romvideo om dere vil? Idag ble jeg vekket av lillesøsteren min i 10-tiden noe som var like greit. Syns det er deilig å stå opp tidlig (selvom jeg har vinterferie!!) og få litt mer ut av dagen. Skal se om Lene vil bli med meg ut en dag denne uken å ta noen litt bedre antrekksbilder enn de vanlige! 

Idag henter pappa meg og Leah i to-tiden også får vi vel se hva vi finner på, og imorgen tror jeg at vi skal på senteret med mormor, og jeg skal kanskje farge håret. wohoo. Til dere som ikke vet hvilken farge jeg skal ha håret i kan dere se i dette innlegget. Har hatt lyst til det så utrolig lenge nå!  

Hva skal dere idag? Noen som er interessert i en romvideo? 

 

//Kommenter her

Perfekt fredag

Skrevet av marikabnt @ 21.02.2014. 2 kommentarer

Heisann! Fikk ikke blogget igår fordi jeg var ganske opptatt, og heller ikke så mye idag siden jeg har besøk osv.
I nuet sitter jeg i sofaen med Amalie og Siri. Vi lagde taco for ikke så lenge siden og nå skal vi snart være med noen kompiser. Vi var også på senteret før idag og handlet inn litt godis til i kveld :)) men vi får heller snakkes imorgen, ha en fin helg alle sammen!

-Marika

//Kommenter her

Mornin'

Skrevet av marikabnt @ 16.02.2014. 0 kommentarer
Heisann! Våknet for en liten stund siden og siden det har jeg lagt i sofaen og sett på OL. Vet ikke helt om jeg syns det er gøy eller ikke, iallefall når Norge ikke er noe bra. Jaja. Tror jeg snart hopper i dusjen og deretter lager meg en god frokost. Senere blir det som sagt bare øving, og kanskje et besøk til tante og ungene. Det kommer ett innlegg litt senere om hvor dere kan følge meg (instagram, bloglovin osv.) og kanskje enda ett innlegg senere i kveld, om jeg har noe å blogge om. Hva skal dere idag? 

-Marika

   xx

//Kommenter her

detail

Skrevet av marikabnt @ 12.02.2014. 0 kommentarer

god kveld skjønninger - bare ett kjapt innlegg nå før jeg skal sitte meg ned i sofaen og se bondi beach. Jepp. Imorgen etter skolen drar jeg bort på senteret for å fylle på vippene, merker at en del har begynt å falle av nå, så det skal bli bra med påfyll. Mormor (mormor ja) skal også kjøpe seg en iphone 5s imorgen noe som vil si at jeg får hennes iphone 5. Happy guuurl 
Ha en super kveld dere, så snakkes vi imorgen.  

//Kommenter her

Black and white

Skrevet av marikabnt @ 11.02.2014. 3 kommentarer

God kveld - som jeg sa tidligere har jeg øvd i hele dag. Har fått unna en del, men det er fortsatt mye jeg må kunne til imorgen. Har ikke stort å fortelle dere siden å øve er det eneste jeg har gjort idag, utenom tannlegen og skolen. Hva har dere gjort idag? 

//Kommenter her

midtskille

Skrevet av marikabnt @ 11.02.2014. 3 kommentareraloha! I dette øyeblikk sitter jeg på skolen. Meg og Mari må gjøre ferdig en presentasjon vi skal ha imorgen også øve litt på den og norskprøven vi også skal ha imorgen. Blir så stresset, haha. Vi får se om jeg orker å ta noen antrekksbilder til dere når jeg kommer hjem idag, selvom jeg tviler på at jeg kommer til å rekke det mellom all øvingen. Jeg har forressten byttet design igjen også (jeg tror jeg har en greie med å gjøre det heletiden) jeg følte bare at det andre ble litt for mye for meg, ehe. Jeg liker det enkelt! Uansett, jeg får vel sette igang med jobbingen igjen så slipper Mari å gjøre alt alene. Hva skal dere idag? likte dere det nye designet? 

//Kommenter her

sunday night

Skrevet av marikabnt @ 02.02.2014. 1 kommentarHeisann dere!

Har dere hatt en fin dag? Det har jeg, Dagen startet med at jeg våknet, tok en lang dusj og spiste god frokost sammen med familien.  Etter det fikset jeg meg og gjorde meg klar til å treffe noen venner i hallen. Vi så første omgang av en fotballkamp før i dro bort på maccen og spiste der. Senere tok vi bussen hjem igjen og var hos meg. Vi har ikke gjort så veldig mye annet enn å snakke, le og sett litt film -High School Musical ♥ elsker de filmene. 

I nuet sitter jeg i sofaen og ser på tv. Har nettopp spist kvelds og kommer bare til å slappe av resten av kvelden, tror jeg. 
Har dere hatt en fin dag? 


//Kommenter her

010214

Skrevet av marikabnt @ 01.02.2014. 0 kommentarer

Første februar, allerede? Januar har gått fort spør du meg. Idag har jeg faktisk planer (overraskende?) haha, men jeg skal iallefall på visning om 15 min så jeg må forte meg litt. Etter visning skal jeg i "mimddagsbesøk" og spise taco, ahh. Elsker det! Uansett, etter det skal jeg i ca. 5-6 tiden være med Siri, Amalie og Thomas, usikker på om vi blir noen fler. Jeg har forhåndsskrevet et innlegg om treningsprogrammet mitt som kommer om en stund. Men for å ikke bli for kjedelig stopper vi her, heh. Hva skal dere idag? 

//Kommenter her

-

Skrevet av marikabnt @ 26.01.2014. 1 kommentarHallaisen, 

Idag har jeg som sagt vært med Siri. Vi lagde smoothie, snakket, og i 5-6 tiden gikk vi ned til Thomas sammen med Amalie og Sivert. Vi så film, akkurat som igår. Imorgen er det skole igjen, noe som ikke frister i det heletatt! Jeg er såå lei skole nå, dere aner ikke. Må forresten komme igang med leksene snart også, jippi. Vi får vel snakkes imorgen.- skal se om jeg får tatt noen antrekksbilder når jeg kommer hjem fra skolen. Hva har dere gjort idag? 

//Kommenter her

god morgen

Skrevet av marikabnt @ 26.01.2014. 2 kommentarerGod morgen, 

Igår kveld så jeg fritt vilt 2 og project X sammen med noen venner. Likte begge filmene godt! Idag har jeg faktisk klart å lage planer, eller iallefall sånn halveis. Som dere sikkert har lagt merke til så pleier jeg aldri å gjøre på noe, haha. Men uansett, idag kommer Siri bort, om ikke så lenge faktisk. Usikker på hva vi skal gjøre på, men kanskje vi tar oss en tur ned til Amalie. Tror vi skulle være med fler folk litt senere idag også, men mer vet jeg ikke. om jeg får tid så kommer det fler oppdateringer senere, vi snakkes! 
Hva skal dere idag?

//Kommenter her

jeg smiler

Skrevet av marikabnt @ 22.01.2014. 6 kommentarer

Jeg smiler. Jeg har det faktisk ganske greit. I det siste har jeg klart å være glad uten å måtte tvinge fram smilet  på munnen. Jeg kan ikke si at jeg har det super  bra, det er fortsatt mye igjen jeg må komme meg gjennom. Men nå har jeg bestemt meg for å ikke gi opp. Greit, jeg har hatt det helt jævlig, men denne gangen vet jeg at jeg skal komme meg gjennom det. Med de fantastiske vennene mine og verdens beste familie så tror jeg at det skal gå bra, og at jeg skal klare det. Jeg må bare lære meg å ikke være redd for ting jeg ikke trenger å være redd for, og jeg må bare hoppe ut i det. Jeg fikk det til å høre ganske lett ut nå, men det er nok ikke det. Det er fortsatt ting jeg gruer meg til og ikke kommer til å klare. Det er fortsatt ting inni meg som aldri vil forsvinne, som jeg aldri vil glemme. Jeg vil gi hodet en pause å la tankene gå bort av seg selv. jeg smiler


 

//Kommenter her

BASIC

Skrevet av marikabnt @ 15.01.2014. 2 kommentarer

Idag var jeg ikke hjemme før halv fire-fire, så jeg har ikke fått gjort så mye idag heller. Har sett på home and away og gjort litt lekser. Syns nesten det begynner å bli flaut å skrive det til dere, jeg er jo sååå lat! Herregud, haha. Imorgen blir det iallefall bursdagsfeiring til mormor som blir 60år, kommer sikkert til å bli kjempekoselig! Etter besøket imorgen drar jeg direkte på trening, noe jeg gleder meg veldig til :-) Får no iallefall flyttet litt på meg, heh. Siden jeg ikke har gjort så mye annet idag tror jeg vi avslutter her, så det ikke blir så kjedelig, noe det sikkert har blitt allerede nå. Jeg avslutter med ett spørsmål idag også; Hva vil dere jeg skal blogge om framover? Vi snakkes

 

//Kommenter her

PINK

Skrevet av marikabnt @ 14.01.2014. 4 kommentarer

Hallaaa,

har omtrent bare lagt i sofaen siden jeg skrev det forrige innlegget idag. Har fått fullført litt lekser, skrevet en artikkel om dyreforsøk til media og informasjon på skolen imorgen og sett på tv. Planen for resten av kvelden blir vel mye det samme, kanskje jeg skal se om jeg får gått gjennom styrke programmet mitt etterpå også. 
Har vært skikkelig lat i det siste, noe som sikkert skyldes det triste været, argh

Ha en fin kveld!
 

//Kommenter her

GÅRSDAGEN

Skrevet av marikabnt @ 13.01.2014. 2 kommentarer

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/9144107/?claim=f3gv5qe6zyu">Follow my blog with Bloglovin</a>


Heisann,

igår var jeg med Lene og Rine nesten hele dagen. Vi fikk unnagjort litt bloggarbeid, og hadde egentlig bare en typisk jentedag. Planene for idag er vel egentlig bare trening, som ikke begynner om så altfor lenge. Holder også på med å redigere sminkevideoen nå, så jeg satser på at den kommer ut senere idag eller kanskje imorgen. 


Vi snakkes!

//Kommenter her

19:58

Skrevet av marikabnt @ 08.01.2014. 4 kommentarerhallaisen, sluttet sent på skolen idag, noe som er utrooolig kjedelig. Føler så mye av dagen forsvinner da, menmen. Uansett, etter skolen hentet morfar meg også gikk vi bort på senteret for å gjøre noe jeg har gledet meg til. Igår var vi nemmelig å bestilte time hos lille frøken, en salong på åsane senter, hvor jeg fikk på vippe extentions. Er veldig uvandt nå i begynnelsen, men når jeg tenker over det er jeg ganske fornøyd. Jeg får vel takke mormor og morfar for det ♥ Jeg kommer til å vise dere nærmere bilder imorgen. 
En annen ting har gledet meg til er å kjøpe nytt kamera. Igår var meg og mamma på elkjøp og gjorde akkurat det. Jeg kjøpte et canon eos 1100d kamera og er kjempefornøyd med det :-) fikk dessverre ikke brukt det til å ta bilder til dette innlegget, siden det ligger hjemme hos mamma, men jeg skal bruke det imorgen. Og kanskje det blir litt videoblogger framover også? Må få solgt mitt gamle kamera, så om det er noen som er interessert i å kjøpe et nikon D3000 kamera er det bare til å gi en lyd i kommentarfeltet, på facebook eller mailen min som er
marikabentzen@hotmail.com.  Ha en fin kveld! 

//Kommenter her

PRISON BREAK

Skrevet av marikabnt @ 03.01.2014. 2 kommentarer

Som sagt så var jeg på kino med Siri og malla aka Amalie igår, vi så hobbiten. Det er en utrolig bra film, og jeg gleder meg til treeren kommer ut (jeg vet ikke noe om det kommer en treer, men det må nesten det siden filmen sluttet helt brått, hehe.) Jaja, men uansettt,  igår kveld begynte jeg å se på en serie som heter prison break, vil tro det er mange av dere som allerede ser på den serien eller kanskje er ferdig, men herregud så gøy den er! Det er såvidt jeg klarer å flytte øynene fra skjermen.Ser dere på prison break? 

//Kommenter her

SPØR

Skrevet av marikabnt @ 02.01.2014. 2 kommentarer

Jeg skal svare på litt spørsmål i et innlegg senere, så om det er noe dere lurer på kan dere spørre i dette innlegget også svarer jeg i kveld :))

//Kommenter her

KINO

Skrevet av marikabnt @ 02.01.2014. 0 kommentarer

Hei snupper! Om ikke så lenge drar jeg på kino med Siri, Amalie og noen andre. Vi skal se hobbitten 2, fy søren som jeg gleder meg! Er ikke så lenge siden jeg så eneren med pappa. Jeg er ikke sikker på hva jeg skal senere idag, etter kinoen, men det kommer iallefall ett til innlegg når jeg kommer hjem. Bussen min går snart, så jeg får vel starte med å gjøre meg klar, vi snakkes! Hva skal dere idag? 

//Kommenter her

MINE NYTTÅRSFORSETTER

Skrevet av marikabnt @ 01.01.2014. 3 kommentarer

-blogge mer

-trene minst tre ganger i uken

-holde rommet mitt ryddig

-bli kjent med flere folk

-ha et sunnere kosthold

-bli flinkere til å spare penger

-klare å overvinne fryktene mine

-være mer med jentene

-bli en god cheerleader

-ta masse bilder med det nye kameraet mittdet kan hende jeg legger fler ting til listen i løpet av dagen, men nå må jeg gå. Hva er deres nyttårsforsetter? 

 

//Kommenter her

2013

Skrevet av marikabnt @ 31.12.2013. 2 kommentarerNoen tilbakeblikk fra året som har vært. Siden jeg ikke bruker min pc hadde jeg dessverre ikke så mange bilder å dele. Men jeg kan godt lage en del 2? 
Hvordan har deres år vært? GODT NYTTÅR!

//Kommenter her

GRATTIS

Skrevet av marikabnt @ 30.12.2013. 0 kommentarer

Heisann, jeg hadde vekkerklokken på 10:00 idag. For første gang hele ferien klarte jeg fakstisk å stå opp litt tidligere, hehe. Måtte også bort på senteret igjen idag for å kjøpe bursdagsgave til pappa som har bursdag idag. Gratulerer med dagen, pappa ♥ 

I nuet sitter jeg og tenker på nyttårsforsettene mine i år, og om jeg klarer å holde noen. Kanskje jeg lager et innlegg om det imorgen eller senere ikveld. Dere får iallefall et innlegg med litt bilder fra 2013 imorgen. Godt nyttår alle sammen, vi snakkes!


//Kommenter her

JEG SKAL TIL LONDON

Skrevet av marikabnt @ 29.12.2013. 5 kommentarer

Hei snupper, jeg skal til London i januar/februar sammen med pappa og Sanne. Siden det er første gang jeg skal dit håper jeg dere har lyst å komme med noen tips til hvilke butikker og steder jeg ikke bør gå glipp av. Om jeg ikke husker helt feil, så tror jeg vi skal til Oxford.  Bildene dere ser under er hentet fra weheartit. 


Har du vært i london før? 

//Kommenter her

LØRDAG

Skrevet av marikabnt @ 28.12.2013. 1 kommentar

 
Idag tar jeg turen bort på senteret med Rine. Skal se om jeg finner noe jeg kan bruke gavekortene mine på. Det blir ikke så altfor lenge, siden Rine skulle i besøk i to-tiden, men det er nok av tid til å bruke på noen gavekort. Uansett, senere idag vet jeg ikke hva jeg skal finne på. Tror jeg bare skal slappe av litt, se på one three hill osv. Har merket at jeg skriver det i nesten hvert eneste hverdagsinnlegg, haha. Jeg må virkelig bli flinkere til å finne på ting.  Hva skal dere idag? 

//Kommenter her

en vellykket kveld

Skrevet av marikabnt @ 24.12.2013. 3 kommentarerÅHH, kvelden har vært kjempefin. Vi kom hjem for ikke så lenge siden pga lillesøsteren min som er full i feber stakkars, men det ble absolutt en vellykket kveld. God mat og mange fine gaver. Jeg fikk litt forskjellige ting pluss 2200kr som jeg skal bruke når jeg drar til London med Sanne og pappa om ikke så lenge. Skal fortelle dere mer om det senere :-) På torsdag blir det julefeiring hos mamma noe jeg også gleder meg masse til! Elsker virkelig julen (♥♥♥♥) Hvordan har deres kveld vært? //Kommenter her

de første julegavene

Skrevet av marikabnt @ 24.12.2013. 2 kommentarerHeihei! Jeg åpnet julegavene som jeg har fått av venninner med en gang jeg våknet idag. Tusen takk jenter ♥♥ Nå skal jeg straks se på mikke mus og andre juletegneserier og om ikke så lenge skal jeg hoppe i dusjen og gjøre meg klar til senere. Ha en fin julaften alle sammen, kos dere masse! Marika.

//Kommenter her

god morgen

Skrevet av marikabnt @ 23.12.2013. 6 kommentarer


/bukse og skinnjakke fra bikbok, skjorte og hettegenser fra cubus

God morgen! Jeg våknet tidlig idag, og blir snart hentet av mamma. Tror vi skal en tur opp til oldemor for å besøke henne før jul, også vet jeg ikke mer hva vi skal gjøre. Er helt utrolig at det er julaften imorgen! Vi skal opp til farmor i firetiden imorgen å feire, det blir nok kjempekoselig. Jaja, vi får snakkes senere. Hva skal dere idag?

//Kommenter her

22. desember

Skrevet av marikabnt @ 22.12.2013. 0 kommentarer

Halla, jeg har nettopp vært ute å tatt noen antrekksbilder til dere som jeg viser dere litt senere. Har litt dårlig tid nå siden vi skal opp til farmor og montere ett spisebord før julaften, også tror jeg vi skal en liten tur bort på senteret. Idag har vi hatt en "bakedag", så nå lukter det pepperkaker og kakemenn i hele huset, ahh. Har forresten ikke fått noe som helst julestemning ennå, og det er utrolig kjedelig. Vi får snakkes senere, jeg må løpe ut døren nå. ha en super dag! 

//Kommenter her

171213

Skrevet av marikabnt @ 17.12.2013. 0 kommentarer

halla babes! 
Fant ut at jeg ville bytte design igjen. Føler jeg bytter veldig ofte, men dette tror jeg at jeg kommer til å ha en stund. -enkelt og ryddig. ellers idag har jeg bare tatt det helt med ro, og tatt litt bilder. Tenkte jeg skulle vise dere kjolen jeg skal bruke på julaften imorgen. 
Imorgen skal jeg i kirken med klassen på en julegudstjeneste. Har aldri vært på det før, men jeg tror det kan bli koselig. Krysser fingrene, nok en gang for at jeg får litt julestemning! Er ferdig med julegavene mine til venner, så nå har jeg bare familien igjen, som er de vanskeligste å kjøpe noe til. Men jeg har noen ideer :-) Når det er snakk om julegaver; er det noen av dere som er interesserte i at jeg lager et innlegg med julegavetips til pappa, bror, søster, mamma osv? Har sett det på flere andre blogger, og kunne godt tenkt å gjøre det samme selv.

Hva syns dere om det nye designet? 

//Kommenter her

speilbilde

Skrevet av marikabnt @ 13.12.2013. 0 kommentarer

heihei! Igår var jeg på senteret med Rine også var det rett på trening etterpå, så jeg fikk dessverre ikke blogget. Idag hadde vi lang skoledag, men det er likevel godt å tenke på at vi er en dag nermere juleferie. Jeg har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg, dere aner ikke. I nuet sitter jeg hjemme på mamma sitt gamle rom hos mormor og morfar, heh. Skal være her til imorgen, og kanskje resten av helgen. Har ikke fått tatt noe antrekksbilder idag heller, men jeg satser på at jeg får gjort det i løpet av uken iallefall. Og som sagt så var jeg på senteret med Rine igår. Det var utrolig koselig, er altfor lenge siden jeg har sett henne! Kjøpte bare julegaver, og det blir litt dumt om jeg viser de til dere, men jeg kan sikkert vise dere hva jeg har fått i kalenderen hittil snart. 
En ting til jeg lurer på. Er det noe spesielt dere vil jeg skal blogge om? det kan være hva som helst fra himmel til jord. Jeg har ikke motivasjon helt på topp nå, så det hadde vært kjekt med noen tips :-)


føler ikke helt for å smile idag

god helg!

//Kommenter her

serious face

Skrevet av marikabnt @ 08.12.2013. 2 kommentarer

Idag har jeg vært på juleoppvisning med lillesøsteren min. Vi gikk rundt juletre og sang julesanger, noe som var veldig koselig. Utenom det har jeg, som vanlig, bare slappet av på sofaen. Jeg har fått kjøpt ny minnebrikke (jippi), men selvfølgelig har flinke meg klart å glemme bagen min med speilrefleksen, cheerskoene mine og conversene mine på skolen. Jeg krysser fingrene for at den er der imorgen! 
Igår så jeg the hunger games filmen for første gang. Jeg elsker den! Satser på at jeg får sett 2'eren om ikke så altfor lenge. 

Har dere sett "the hunger games" filmene? 

//Kommenter her

alive

Skrevet av marikabnt @ 06.12.2013. 0 kommentarer

Heisann! Jeg har ikke fått blogget fordi jeg har mistet minnekortet mitt, noe som betyr ingen bilder og datamaskinen min er ødelagt. Har også  vært syk i noen dager, så jeg har ikke hatt så mye energi. Heldigvis så skal vi kjøpe nytt minnekort imorgen, tror jeg, også skal vi gå inn med pcen samtidig sånn at noen forhåpentligvis kan fikse den. Siden jeg har vært borte en liten stund kan jeg prøve å fortelle dere litt hva jeg har gjort.
På fredag og torsdag var jeg hjemme fra skolen siden vi hadde studie dag. Jeg gjor vel ikke annet enn å slappe av på sofaen med one three hill (♥♥) foran meg. Dagen etter, lørdag første desember stod vi opp og bakte pepperkaker og laget pepperkakehus. Med Kurt Nilsen sine julesangger i bakgrunnen og tente lys, ahh. Også fikk jo jeg åpnet kalenderen da, noe av høydepunktene for desember. Når jeg får kjøpt ny minnebrikke skal jeg vise dere hva jeg har fått hittil. Senere på lørdagen gikk vi på lysfesten i Bergen sentrum. Det var utrolig koselig! Folk gikk rundt med fakkler og vi fikk utdelt forskjellige ting samtidig som det var en stor konsert med forskjellige kor og kjendiser som sang. Det var også masse fyrverkeri! Vi gikk hjem etterhvert siden det var drittvær og iiiiskaldt.

På søndag var det juleoppvisning med danse og cheerlaget noe som var utrolig gøy! Har vel ikke så mye mer å fortelle om den dagen, og heller ikke resten av uken. Har vel for det meste bare slappet av samtidig som jeg har vært syk.
Hva har dere gjort den siste tiden? God helg//Kommenter her

God morgen

Skrevet av marikabnt @ 28.11.2013. 4 kommentarer

legg meg til på instagram @marikabentzen

god morgen! Planene for idag er vel egentlig bare å slappe av, se one three hill (<3) og øve litt til noen prøver vi skal ha i neste uke. Er sååå deilig med langhelg!

I samme slengen vil jeg si tusentakk til dere som leser bloggen min. Det betyr utrolig mye for meg!

Ha en fin dag!

//Kommenter her

monday

Skrevet av marikabnt @ 25.11.2013. 3 kommentarerHolaa! Har ikke gjort annet enn å vært på trening og skole idag, så jeg har ikke stort å fortelle dere, men hvorfor ikke si hei? haha. Nå sitter jeg med teppet godt rund meg og ser på friends (♥♥). Tenker på å lage meg en god kvelds og bare ha en helt rolig kveld. Har vel ikke noe mer å fortelle dere, så jeg tror jeg stopper her. Håper dere har hatt en super dag, alle sammen! Hva har du gjort på idag?

//Kommenter her

lørdagskveld

Skrevet av marikabnt @ 23.11.2013. 8 kommentarerHeisann! Sen blogging idag siden jeg ikke har vært så mye hjemme. Var på senteret med folk før idag også har jeg vært på besøk. Jeg kjøpte ikke noe mer enn ett skjørt på senteret, men om dere vil så viser jeg det imorgen! I nuet ser jeg på en film med pappa og min ene søster. Har slitt med nettet i noen dager nå, så det tar hundre år å poste dette innlegget + at redigeringsprogrammet jeg bruker vil ikke laste inn bildene jeg trenger, om dere skjønner? Jeg bruker picasa 3, men bildene kommer ikke innpå. Fortell meg gjerne hva jeg må gjøre om dere har peiling!!

Ha en super kveld videre! Trekker vinneren av linkerunden imorgen, du kan melde deg på HER om du ikke allerede har gjort det :-)


//Kommenter her

hva heter bloggen din?

Skrevet av marikabnt @ 05.11.2013. 1 kommentar

hei nydelige lesere! Jeg tenkte jeg bare skulle skrive ett lite innlegg om hvor takknemlig jeg er for at dere leser bloggen min. Dere aner virkelig ikke hvor mye det betyr for meg. Idag er jeg på plass 47 på topplisten i Bergen med 100 norske lesere. Jeg legger mye jobb i bloggingen, og derfor betyr det så utrolig mye for meg at dere legger igjen kommentarer og leser bloggen! Å Jeg tenkte siden dere er så utrolig snill å leser min blogg så kan dere bare kommentere bloggadressen deres i kommentarfeltet også skal jeg ta meg en tur innom de bloggene. Jeg er ikke sikker, men om jeg finner 1-2 blogger jeg liker veldig godt, så kan det hende jeg linker de i et eget innlegg! Håper dere forstår hva dette betyr for meg. Tusen hjertelig takk!

Hva heter bloggen din?

//Kommenter her

en vanlig dag

Skrevet av marikabnt @ 16.10.2013. 0 kommentarer

heisann! Jeg skal ikke komme med sånne teite unnskydninger for hvorfor jeg ikke har blogget idag, men jeg må få lov til å fortelle dere at jeg ikke fikk tilgang til nett her hjemme før ca. En time siden. Derfor blir det bare ett raskt innlegg nå, før jeg går å legger meg.

Det har, som overskriften sier bare vært en helt vanlig dag. -skole, lekser, slappe av osv. Imorgen skal jeg på tv2 huset med media klassen min hvor vi skal gjøre litt forskjellig. Kanskje jeg oppdaterer dere med noen bilder derfra når jeg kommer hjem? hvem vet. Jeg fikk også tatt noen antrekksbilder til dere idag, men jeg rekker nok ikke å poste de før imorgen. Siden jeg allerede er så godt igang kan jeg vel også få takket dere som leser bloggen min. Det betyr mye for meg! Kan godt hende jeg setter i gang noen konkurranser som en liten takk, men det får vi se.
Nå kjenner jeg at jeg bør komme meg i seng før en lang å spennende dag imorgen. Ha en fin kveld, alle sammen!

//Kommenter her
hits