LATEST BUYS

Skrevet av marikabnt @ 15.04.2014. 4 kommentarer


Alt fra h&m

Jeg kjøpte t-skjorten og ringene igår og sminken for noen dager siden. Star wars t-skjorten kjøpte jeg bare på gøy. Jeg er faktisk ikke helt sikker på hva star wars er engang, hihi. Ringene kostet bare 10 kr for 2stk, og sminken kjøpte jeg fordi jeg har gått tom for den jeg hadde før. Jeg skal kjøpe ny når jeg drar til London, om bare 31 dager. wææ 

Hva syns dere? 

//Kommenter her

HANDLELISTE LONDON 2014

Skrevet av marikabnt @ 09.04.2014. 2 kommentarer

Som jeg fortalte dere igår, så drar jeg til London 16-18 mai. Jeg har derfor lagd en "handleliste" sånn at jeg vet ca. hva jeg skal kjøpe der nede. Jo, jeg kommer selvfølgelig ikke til å kjøpe bare det som jeg har på handlelisten, men jeg har skrevet ned det jeg trenger og har ønsket meg lenge, også får vi se om jeg kjøper det eller ikke! Levis 501 shorts fra batoko.com / lys høytlivs bukse fra bikbok / levis bukse fra zalando.com / snekkerbukse fra topshop

åhh. Man kan ikke bli lei denim! Jeg har lenge ønsket meg levis 501 shortsen, og nå når jeg skal til London kan jeg jo kanskje finne den, eller iallefall en lignende der. Nå er det jo snart sommerferie også, så det passer jo perfekt. 


match perfection foundation fra rimmel / pudder fra Mac / øyenbryns palett fra elf / sminkekoster fra coverbrands.no 

Sminke... Trenger jeg å si noe mer? 

Det er selvfølgelig ikke akkurat disse produktene jeg skal kjøpe, med disse merkene osv. Mange av tingene har jeg jo funnet på forskjellige nettsider som ikke engang har butikker. Men jeg satser på å finne noe ganske likt :-) Jeg håper også på og få kjøpt noen sko der nede. Og om jeg gjør det, er jeg ganske sikker på at det blir vans. 

Hva syns dere? 

//Kommenter her

Innkjøp

Skrevet av marikabnt @ 06.03.2014. 0 kommentarer

Fra only 

Hva syns dere? 
#newin#innkjøp#rules#mote#marikabnt 

//Kommenter her

Gårsdagens innkjøp

Skrevet av marikabnt @ 26.02.2014. 7 kommentarer


cardigan fra only/vero moda


Jakke fra bikbok


kalenderbok fra clas ohlson / shampoo fra nikita / sminkekost fra cubus / deksel fra glitter

åhh, er utrolig fornøyd med det jeg fikk kjøpt igår. Spesielt jakken og cardiganen som jeg har ønsker meg såå lenge. Fikk jo også farget håret også, noe dere har fått hørt altfor mange ganger nå, hehe. Var ikke ferdig hos frisøren før i ni tiden igår, så jeg rakk ikke å ta bilder da siden det ble så mørkt, men det kommer bilder senere som jeg gleder meg til å vise dere! Ellers blir jeg alene hjemme i nesten hele dag siden mamma er på jobb og søstrene mine er ikke hjemme, litt usikker på hva jeg skal finne på ennå, men tror jeg skal spørre om å være med Lene, og da blir det nok antrekksbilder! Jeg må bare få tak i henne først... har stresset i hele dag siden jeg ikke har hatt laderen til iphonen og den har vært tom for strøm. Har klart å glemme den hos pappa og jeg er den eneste her i huset som har iphone5, men han kommer med den om ikke så lenge, jippi 

Hva skal dere idag? 
#innkjøp #iphone #hverdag #mote #farget #håret 

//Kommenter her

New in

Skrevet av marikabnt @ 14.02.2014. 4 kommentarer


skjerf fra cubus / iphone 

HAPPY VALENTINESDAY! Idag sluttet jeg på skolen halv tre, men ble igjen på skolen sammen med Mari for å gjøre ferdig en presentasjon. Har ingen planer idag, men syns det er deilig å ikke gjøre noe heletiden. Fikk satt på nye vipper hos lillefrøken igår og er nok en gang veldig fornøyd med resultatet! Kommer sikkert litt bedre bilder senere. Fikk også den nye iphonen igår og syns den er ganske mye bedre enn den forrige. 

ha en superduper valentinsdag alle sammen, lovveu

xx

//Kommenter her

nytt treningstøy

Skrevet av marikabnt @ 04.02.2014. 13 kommentarer/tights

hva syns dere? 

//Kommenter her

new in

Skrevet av marikabnt @ 24.01.2014. 3 kommentarer


vero moda


bikbokbikbok

Hva syns dere? 

//Kommenter her

Sneak peek på dagens innkjøp

Skrevet av marikabnt @ 23.01.2014. 1 kommentar

Heisann,

har ikke hatt noe som helst tid til å blogge før idag. Etter skolen dro jeg hjem, spiste middag, også var det senteret med mamma og søstrene mine etterpå. Etter en stund på senteret var det rett på trening og nå kom jeg nettopp hjem.

Er veldig fornøyd med dagens innkjøp og gledet meg til å ta bilder til dere nå, men med min flaks har jeg klart å glemme minnekortet hos pappa. Kommer til å hente det imorgen så da skal jeg vise dere innkjøp -og antrekksbilder.
Jeg prøvde å ta noen bilder av innkjøpene isted med mobilen, og over kan dere se resultatet. hehe

//Kommenter her

innkjøp 281213

Skrevet av marikabnt @ 28.12.2013. 2 kommentarer


/veske til mobilen og neon gul lommebok, fra vero moda  /donut til håret, h&m


/topp/singlett, fra bikbok 

Hva syns dere om innkjøpene? 

//Kommenter her

new in

Skrevet av marikabnt @ 26.12.2013. 5 kommentarer


Fikk disse fiiine skoene av søstrene mine til jul. Har ønsket meg de en stund, elsker de. 

Hva syns dere?

//Kommenter her

gårsdagens innkjøp

Skrevet av marikabnt @ 21.12.2013. 4 kommentarer/cubus 99,-
 
/cardigan ginatricot 199,-


/skjorte cubus 199,-


/h&m 50,- 

Som sagt så var jeg på nattåpent igår. Fikk kjøpt meg ett par ting som dere ser over, og julegave til pappa. Skjorten og tskjorten(øverst) er fra gutte avdelingen -om det var noen som lurte, heh. 
Hva syns dere? 

//Kommenter her

iphone sticker

Skrevet av marikabnt @ 10.12.2013. 3 kommentarer

Jeg kjøpte dette iphone "klistremerket" på bikbok for noen dager siden. Jeg er helt forelsket i det. Så enkelt, men så fint! 

Idag skal jeg opp til mormor og morfar å kjøpe kjole til ballet. Har ikke bestemt meg for hvilken kjole jeg vi ha ennå, men jeg satser på at jeg finner en! Siden jeg skal opp der kan det hende jeg ikke får tid til å blogge noe mer idag, men jeg tror det kommer antrekksbilder imorgen. I nuet venter jeg på at one three hill skal begynne med leksene foran meg. Er skikkelig deilig å tenke på at det er juleferie om litt mer enn en uke, og ikke minst jul om ikke så lenge. 

Hva syns dere om dekselet/klistremerket? 

//Kommenter her

my new skirt

Skrevet av marikabnt @ 24.11.2013. 4 kommentarer

Kjøpte dette skjørtet igår når jeg var på senteret. Har hatt lyst på et lignende skjørt lenge, og nå fant jeg det endelig! Har tenkt å bruke det i et antrekk imorgen, så det kommer helt sikkert antrekksbilder med skjørtet på om jeg tar meg tid til å ta bilder. Det kommer også et innlegg med litt bilder av rommet mitt som jeg tok isted.


cubus 149-,


Ble ikke de beste bildene denne gangen heller, ehe. Hva syns dere?

//Kommenter her

dagens innkjøp

Skrevet av marikabnt @ 19.11.2013. 1 kommentarHeisann! Ble et lite innkjøp idag også. Joggedressen kjøpte jeg på en butikk som heter "outlet". Genseren kostet 150  og buksen 100 :-) 
Hva syns dere? 


IKKE GLEM Å DELTA I LINKERUNDEN  HER

 


//Kommenter her

innkjøp 131113

Skrevet av marikabnt @ 14.11.2013. 6 kommentarer


bukse 499-, / genser 199-, begge fra cubus


ringer 129-, fra ginatricot

"life" genser 249-, bikbok / genser 49-, ginatricot

Var på senteret med mormor og min søster igår. Er utrolig fornøyd med innkjøpene, så de kommer dere helt sikkert til å få se i antrekk framover. hihi 
Hva syns dere om innkjøpene? Har dere en favoritt? 

//Kommenter her

details

Skrevet av marikabnt @ 13.11.2013. 8 kommentarerhva syns dere? 

//Kommenter her

something new

Skrevet av marikabnt @ 27.10.2013. 0 kommentarer

// dette innlegget skulle egentlig blitt postet tidligere idag.hei skjønninger! Jeg er ganske sliten idag etter seks timers trening, så det ble bare et kjapt innlegg med noen små innkjøp. Jeg kjøpte hettegenseren på cubus og tskjorten på en outlet butikk for bare 30 kroner! Syns det var veldig billig, selvom det bare er en tskjorte, haha. Resten av planene for dagen er vel egentlig bare å tøye ut litt etter trening og se på serier. Hva syns du om innkjøpene?

//Kommenter her

new in

Skrevet av marikabnt @ 14.10.2013. 5 kommentarer


armbånd random butikk / lancome mascara taxfree / jakke Shana / solbriller random butikk

Dette er del 2 fra Spania. Jeg har bare ett par ting igjen å vise dere nå, tror jeg. Jeg må også inrømme at jeg glemte at jeg allerede har vist dere solbrillene, men jeg orker ikke å ta nye bilder nå. tehe Hva syns dere?

//Kommenter her

innkjøp fra spania | del 1

Skrevet av marikabnt @ 13.10.2013. 8 kommentarer


genser fra Shana 


topp fra Shanatskjorte fra vila 


solbriller fra en random butikk 

Dette var altså noe av det jeg kjøpte i Spania denne uken. Jeg kommer å bruke en del av tingene jeg har kjøpt i outfiter framover, så da får dere sett det litt nærmere.  Jeg kjøpte også en del andre ting som jeg kommer til å vise om dere er interessert! Hva syns dere? 

 

//Kommenter her
hits