five songs

Skrevet av marikabnt @ 31.01.2014. 3 kommentarerA drop in the ocean - Ron Pope

 

What now - RihannaMarilyn Monroe - Nicki Minajsuperman - Boyce Avenue (cover) Waiting for superman - Daughtry

 

Disse sangene er favorittene mine for øyeblikket. Hvilke sanger hører du på? Kommenter gjerne en fin sang i kommentarfeltet! 

//Kommenter her

crop top and harry sunglasses

Skrevet av marikabnt @ 31.01.2014. 10 kommentarer
solbriller fra spania /  topp & bukse fra bikbok


//Kommenter her

TT

Skrevet av marikabnt @ 30.01.2014. 0 kommentarer


spain 2013


//Kommenter her

antrekk; neon vans

Skrevet av marikabnt @ 30.01.2014. 2 kommentarer

hva syns dere? 

//Kommenter her

junkyard favorites

Skrevet av marikabnt @ 29.01.2014. 4 kommentarer


genser HER / tskjorte HER / singlett HER / kjole HER


1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER


blå vans HER / new balance HER / røde vans HER / nike HER 

Jeg tror nok junkyard er en av mine favoritt nettbutikker, de har såå utrolig mye fint der! 
Handler dere på junkyard?  

//Kommenter her

bomber jacket

Skrevet av marikabnt @ 27.01.2014. 2 kommentarerHALLA!

hvordan har helgen deres vært? Jeg har hatt en kjempekoselig helg sammen med venner. Litt trist å våkne klokken syv i dag å vite at det er en ny uke,  kunne godt hatt helg i noen dager til, haha. Samtidig er det jo deilig å bevege litt på beina og få hodet igang igjen. Ny uke, nye muligheter, er ikke det det de sier? 

Nå skal jeg snart spise middag før jeg skal se home and away, åhh, elsker det programmet! Etter det drar jeg vel på trening. Er en liten stund siden jeg har trent pga jeg har ikke vært helt bra, så det blir nok bra når jeg kommer igang igjen. Mer har jeg vel ikke å fortelle dere idag, men jeg kommer kanskje med en oppdatering senere om jeg ikke sitter fast med leksene. Vi snakkes! 


fra shana

//Kommenter her

-

Skrevet av marikabnt @ 26.01.2014. 1 kommentarHallaisen, 

Idag har jeg som sagt vært med Siri. Vi lagde smoothie, snakket, og i 5-6 tiden gikk vi ned til Thomas sammen med Amalie og Sivert. Vi så film, akkurat som igår. Imorgen er det skole igjen, noe som ikke frister i det heletatt! Jeg er såå lei skole nå, dere aner ikke. Må forresten komme igang med leksene snart også, jippi. Vi får vel snakkes imorgen.- skal se om jeg får tatt noen antrekksbilder når jeg kommer hjem fra skolen. Hva har dere gjort idag? 

//Kommenter her

god morgen

Skrevet av marikabnt @ 26.01.2014. 2 kommentarerGod morgen, 

Igår kveld så jeg fritt vilt 2 og project X sammen med noen venner. Likte begge filmene godt! Idag har jeg faktisk klart å lage planer, eller iallefall sånn halveis. Som dere sikkert har lagt merke til så pleier jeg aldri å gjøre på noe, haha. Men uansett, idag kommer Siri bort, om ikke så lenge faktisk. Usikker på hva vi skal gjøre på, men kanskje vi tar oss en tur ned til Amalie. Tror vi skulle være med fler folk litt senere idag også, men mer vet jeg ikke. om jeg får tid så kommer det fler oppdateringer senere, vi snakkes! 
Hva skal dere idag?

//Kommenter her

84

Skrevet av marikabnt @ 25.01.2014. 4 kommentarer

//Kommenter her

stilen min

Skrevet av marikabnt @ 25.01.2014. 4 kommentarer

Jeg har fått en del spørsmål om hvor jeg finner inspirasjon til stilen min, og hvilken stil jeg egentlig har, så jeg tenkte jeg kunne skrive ett innlegg om det. 
Jeg er faktisk ikke helt sikker på hvilken stil jeg har. Det varierer veldig hva jeg går med, men det jeg "trives" best i er vel en helt vanlig dongeribukse med en enkel tskjorte med en jakke eller cardigan utenpå, eller en skjorte. En ganske enkel stil. Hvor finner jeg inspirasjon til stilen min? Jo, den finner jeg på tv, moteblogger og når jeg er på senteret eller i byen. Noen av bloggene jeg finner inspirasjon fra er vel; Martine HER, Angelica HER, Kenzas HER. Martine sin blogg har jeg lest lenge, og det er vel den jeg har blitt mest inspirert av. 

Bildene over viser hvordan jeg liker å kle meg i hverdagen.  En ting som ikke vises på bildene er en ting jeg har blitt veldig glad i, nemlig å ha en skjorte rundt livet. Jeg tror det er noe jeg har gått med litt for mye den siste tiden, men det er perfekt for å fullføre antrekket. 

Noe jeg ikke er så glad i er å gå i kjole og skjørt. Jeg vet ikke helt hvorfor jeg ikke liker å gå med det, men jeg føler meg iallefall ganske ukomfortabel, noe som er ganske dumt om jeg skal i bursdagsselskaper eller i familiebesøk. 

Hvilken stil har du? Og hvor får du inspirasjon fra? 

//Kommenter her

new in

Skrevet av marikabnt @ 24.01.2014. 3 kommentarer


vero moda


bikbokbikbok

Hva syns dere? 

//Kommenter her

ANTREKK

Skrevet av marikabnt @ 24.01.2014. 2 kommentarer

//Kommenter her

Sneak peek på dagens innkjøp

Skrevet av marikabnt @ 23.01.2014. 1 kommentar

Heisann,

har ikke hatt noe som helst tid til å blogge før idag. Etter skolen dro jeg hjem, spiste middag, også var det senteret med mamma og søstrene mine etterpå. Etter en stund på senteret var det rett på trening og nå kom jeg nettopp hjem.

Er veldig fornøyd med dagens innkjøp og gledet meg til å ta bilder til dere nå, men med min flaks har jeg klart å glemme minnekortet hos pappa. Kommer til å hente det imorgen så da skal jeg vise dere innkjøp -og antrekksbilder.
Jeg prøvde å ta noen bilder av innkjøpene isted med mobilen, og over kan dere se resultatet. hehe

//Kommenter her

jeg smiler

Skrevet av marikabnt @ 22.01.2014. 6 kommentarer

Jeg smiler. Jeg har det faktisk ganske greit. I det siste har jeg klart å være glad uten å måtte tvinge fram smilet  på munnen. Jeg kan ikke si at jeg har det super  bra, det er fortsatt mye igjen jeg må komme meg gjennom. Men nå har jeg bestemt meg for å ikke gi opp. Greit, jeg har hatt det helt jævlig, men denne gangen vet jeg at jeg skal komme meg gjennom det. Med de fantastiske vennene mine og verdens beste familie så tror jeg at det skal gå bra, og at jeg skal klare det. Jeg må bare lære meg å ikke være redd for ting jeg ikke trenger å være redd for, og jeg må bare hoppe ut i det. Jeg fikk det til å høre ganske lett ut nå, men det er nok ikke det. Det er fortsatt ting jeg gruer meg til og ikke kommer til å klare. Det er fortsatt ting inni meg som aldri vil forsvinne, som jeg aldri vil glemme. Jeg vil gi hodet en pause å la tankene gå bort av seg selv. jeg smiler


 

//Kommenter her

tumblr

Skrevet av marikabnt @ 21.01.2014. 0 kommentarer

Lagde meg tumblr for en liten stund siden og har blitt sånn passe hekta på det nå. Er ikke mange bilder ute ennå, men det kommer fler! Dere finner tumblr'en min HER om noen har lyst til å følge meg. 

 

 

 
Er det noen av dere som bruker tumblr? Legg gjerne igen linken til deres :-) 

//Kommenter her

todays

Skrevet av marikabnt @ 21.01.2014. 3 kommentarer

genser og bukse fra cubus / sko fra skoringen

Heisann snupper, 

har ikke gjort mye idag heller, ehe. Tenkte jeg skulle ta en liten joggetur, men nå ser jeg at det har blitt for mørkt. Jeg er ikke noe stor fan av mørket, så vi får heller ta det imorgen. Var en helt ok skoledag idag, begynner å bli litt lei skole nå. I nuet ser jeg på tv med en smoothie i hånden. Kjøpte smoothie maskin i helgen! Er ganske sikker på at det kommer til å bli mye av det framover :-) Hva har dere gjort idag? 

//Kommenter her

hvordan gjøre bloggen bedre?

Skrevet av marikabnt @ 20.01.2014. 5 kommentarerHeisann,

 I det siste har jeg satt av mye tid til bloggen, men jeg blir liksom aldri helt fornøyd. Jeg har virkelig lyst til å få dette til, og med noen tips fra dere tror jeg bloggen kan bli bedre  så det jeg egentlig spør om er vel hvordan jeg kan oppnå det jeg vil,  altså, hvordan jeg kan gjøre bloggen bedre? Jeg elsker å blogge og bruke tid på det, og jeg vil gjerne høre deres mening om hvordan jeg kan gjøre bloggen bedre. -designet, bildene, teksten, hva som helst! Setter stor pris på tilbakemeldinger. 


Takk på forhånd!

//Kommenter her

favoritten i klesskapet

Skrevet av marikabnt @ 20.01.2014. 3 kommentarer
fra bikbok. 

Som sikkert noen av dere har lagt merke til så bruker jeg denne strikkejakken veldig ofte,og jeg elsker den. Har selvfølgelig en del andre favoritter i klesskapet, som for eksempel den blå rutede skjorten min. Har dere en favoritt i klesskapet?

//Kommenter her

life

Skrevet av marikabnt @ 19.01.2014. 10 kommentarer

 

//Kommenter her

inspiration

Skrevet av marikabnt @ 19.01.2014. 3 kommentarer


tumblr

//Kommenter her

outfit; colder than it looks like

Skrevet av marikabnt @ 18.01.2014. 14 kommentarer

Follow on Bloglovin


bukse fra bikbok // genser fra kappahl // skjorte fra cubus // cardigan fra bikbok

brrr, fy så kaldt det er ute. Jeg fikk tatt ca. fire bilder før jeg måtte løpe inn igjen. Er såvidt jeg klarer å stå der ute jo, heh. Jaja, idag har jeg vært på butikken med pappa og leah, også har jeg blogget og fikset litt på designet. En helt vanlig helg for min skyld. Tror ikke det skjer noe særlig imorgen heller, men hvem vet? Ha en fin lørdag, så snakkes vi! Hva syns dere om antrekket? //Kommenter her

DAGENS ANTREKK

Skrevet av marikabnt @ 17.01.2014. 2 kommentarer

 

//Kommenter her

OUTFIT OF THE DAY

Skrevet av marikabnt @ 16.01.2014. 7 kommentarer 

Hva syns dere? 

//Kommenter her

BASIC

Skrevet av marikabnt @ 15.01.2014. 2 kommentarer

Idag var jeg ikke hjemme før halv fire-fire, så jeg har ikke fått gjort så mye idag heller. Har sett på home and away og gjort litt lekser. Syns nesten det begynner å bli flaut å skrive det til dere, jeg er jo sååå lat! Herregud, haha. Imorgen blir det iallefall bursdagsfeiring til mormor som blir 60år, kommer sikkert til å bli kjempekoselig! Etter besøket imorgen drar jeg direkte på trening, noe jeg gleder meg veldig til :-) Får no iallefall flyttet litt på meg, heh. Siden jeg ikke har gjort så mye annet idag tror jeg vi avslutter her, så det ikke blir så kjedelig, noe det sikkert har blitt allerede nå. Jeg avslutter med ett spørsmål idag også; Hva vil dere jeg skal blogge om framover? Vi snakkes

 

//Kommenter her

PINK

Skrevet av marikabnt @ 14.01.2014. 4 kommentarer

Hallaaa,

har omtrent bare lagt i sofaen siden jeg skrev det forrige innlegget idag. Har fått fullført litt lekser, skrevet en artikkel om dyreforsøk til media og informasjon på skolen imorgen og sett på tv. Planen for resten av kvelden blir vel mye det samme, kanskje jeg skal se om jeg får gått gjennom styrke programmet mitt etterpå også. 
Har vært skikkelig lat i det siste, noe som sikkert skyldes det triste været, argh

Ha en fin kveld!
 

//Kommenter her

DAGENS ANTREKK

Skrevet av marikabnt @ 14.01.2014. 3 kommentarerHeisann, 

sluttet på skolen halv to idag, så jeg har ikke gjort så veldig mye til nå. Sitter i stuen å venter på at One Three Hill skal begynne, jeg kan virkelig ikke beskrive min kjærlighet til den serien, haha. Skal se om jeg får blogget mer senere :-) Kommenter gjerne om det er noe dere vil jeg skal skrive på bloggen! Har ikke så mange ideer, og  jeg vet ikke hva dere syns om bare antrekks bilder og hverdagsinnlegg? 

Hva syns dere? 

//Kommenter her

VIDEOBLOGG; HVERDAGSSMINKE

Skrevet av marikabnt @ 13.01.2014. 7 kommentarer

Her er sminkevideoen jeg har snakket om. Ble ikke så veldig bra, men det er iallefall ca. sånn jeg sminker meg til vanlig! Hva syns dere? Ønsker dere flere videoblogger senere? 

//Kommenter her

GÅRSDAGEN

Skrevet av marikabnt @ 13.01.2014. 2 kommentarer

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/9144107/?claim=f3gv5qe6zyu">Follow my blog with Bloglovin</a>


Heisann,

igår var jeg med Lene og Rine nesten hele dagen. Vi fikk unnagjort litt bloggarbeid, og hadde egentlig bare en typisk jentedag. Planene for idag er vel egentlig bare trening, som ikke begynner om så altfor lenge. Holder også på med å redigere sminkevideoen nå, så jeg satser på at den kommer ut senere idag eller kanskje imorgen. 


Vi snakkes!

//Kommenter her

ANTREKK 120114

Skrevet av marikabnt @ 12.01.2014. 4 kommentarerHelt enkelt antrekk idag. Hva syns dere?

//Kommenter her

TODAY'S OUTFIT

Skrevet av marikabnt @ 11.01.2014. 6 kommentarerHeisann, har ikke gjort mye idag. Skulle egentlig bort på senteret med Lene og Rine, men skulle lage taco først og det ble jeg ikke ferdig med før fem tiden, så jeg orket ikke å gå siden senteret stengte klokken 6. Filmet også en sminkevideo til dere som jeg redigerer i løpet av uken :-) Hva syns dere? 

//Kommenter her

VIPPE EXTENTIONS

Skrevet av marikabnt @ 09.01.2014. 7 kommentarerSom jeg fortalte dere igår så var jeg å tok vippe extention etter skolen på en salong som heter lille frøken på åsane senter. Er kjempefornøyd med resultatet som dere ser over. Føler øynene mine blir så mye strørre og blåere, haha. Hva syns dere?

//Kommenter her

19:58

Skrevet av marikabnt @ 08.01.2014. 4 kommentarerhallaisen, sluttet sent på skolen idag, noe som er utrooolig kjedelig. Føler så mye av dagen forsvinner da, menmen. Uansett, etter skolen hentet morfar meg også gikk vi bort på senteret for å gjøre noe jeg har gledet meg til. Igår var vi nemmelig å bestilte time hos lille frøken, en salong på åsane senter, hvor jeg fikk på vippe extentions. Er veldig uvandt nå i begynnelsen, men når jeg tenker over det er jeg ganske fornøyd. Jeg får vel takke mormor og morfar for det ♥ Jeg kommer til å vise dere nærmere bilder imorgen. 
En annen ting har gledet meg til er å kjøpe nytt kamera. Igår var meg og mamma på elkjøp og gjorde akkurat det. Jeg kjøpte et canon eos 1100d kamera og er kjempefornøyd med det :-) fikk dessverre ikke brukt det til å ta bilder til dette innlegget, siden det ligger hjemme hos mamma, men jeg skal bruke det imorgen. Og kanskje det blir litt videoblogger framover også? Må få solgt mitt gamle kamera, så om det er noen som er interessert i å kjøpe et nikon D3000 kamera er det bare til å gi en lyd i kommentarfeltet, på facebook eller mailen min som er
marikabentzen@hotmail.com.  Ha en fin kveld! 

//Kommenter her

DAGENS ANTREKK 070114

Skrevet av marikabnt @ 07.01.2014. 0 kommentarerHva syns dere?

-Marika

//Kommenter her

JEG KLARER IKKE

Skrevet av marikabnt @ 06.01.2014. 8 kommentarer

Jeg har vært usikker på om jeg skal poste dette innlegget på bloggen, hvor faktisk hvem som helst kan lese det, men jeg trenger å få ut tankene mine, og tenkte bloggen var et bra sted. Samtidig vil jeg takke dere for de fantastisk fine kommentarene jeg får av dere. De sitter jeg virkelig pris på 


Jeg tenker mye, altfor mye. Jeg sliter. Trist, lei, irritert, sint, men det er for vanskelig å fortelle noen hva jeg føler. Det funker liksom ikke. Jeg klarer det ikke. Hvordan går det med meg? For å være helt ærlig så går det ikke så veldig bra. Jeg oppfører meg som om alt er bra når det er andre folk rundt meg, men de gangene jeg er alene, som for eksempel om kvelden når jeg skal legge meg kjennes det ut som verdens undergang, uten at jeg alltid vet hvorfor. 
Jeg er en sjenert jente, med dårlig selvtillit, og dette ødelegger hverdagen min. Hver dag gruer jeg meg til å gå på skolen, av mange grunner. -Jeg er redd for å måtte gjøre ting som jeg ikke tør, eller klarer, jeg er redd for å få spørsmål fra læreren som gjør at jeg må snakke høyt for klassen min. Jeg sliter med å forstå fagene og oppgavene fordi jeg er nødt til å konsentrere meg om å slappe av.  Som sagt så er jeg ganske sjenert, noe som gjør at jeg ikke snakker noe særlig mye, men jeg vil. Jeg klarer bare ikke. Jeg føler meg ofte utenfor, men det er jo bare min egen feil, er det ikke? Det er jeg som ikke klarer å åpne munnen og fortelle de andre hva jeg mener og syns. Det tar knekken på meg. Jeg tør ikke. Jeg vil ikke. Jeg klarer ikke. Jeg er ikke flink nok. Dette er noen av tankene som går gjennom hodet mitt hver dag, og jeg kunne gjort hva som helst for å få de bort. Jeg er lei av å smile uten grunn og late som at jeg har det bra når jeg ikke har det. Men hvordan kan jeg gjøre noe med det når jeg ikke selv skjønner hvorfor jeg har det sånn? Jeg har fått hjelp, det har jeg, men jeg er usikker på om det faktisk vil hjelpe. Jeg har snakket med skolerådgiveren en stund, og skal snart begynne å gå til en psykolog, men hvordan kan det hjelpe meg når jeg ikke klarer å fortelle hva som er galt, når jeg ikke engang vet om jeg tør?

For å være helt ærlig så vet jeg egentlig ikke hva jeg skal gjøre, eller hvor jeg skal gjøre av meg. Det er vondt å si det, men innimellom kunne jeg ønske jeg ikke eksisterte. Alt hadde vel vært lettere da? Jeg blir så skuffet over meg selv. Beklager å si det, men jeg er jævlig lei nå. Jeg er redd, redd for hva som kommer til å skje og hvordan framtiden min kommer til å bli om jeg ikke tørr å snakke med noen eller klarer å gjøre det bra på skolen. Det er SÅ mye jeg ønsker meg, men det jeg ønsker meg mest er en vanlig hverdag hvor jeg kan være den jenten jeg pleide å være. 

Ikke misforstå meg feil, jeg har verdens herligste klasse, verdens beste venner og verdens beste familie, men det er ikke alltid like lett å vise hva jeg føler til andre, men sånn er det bare. Jeg kommer til å bli bedre, en gang, men bare ikke nå. Da skal jeg smile så mye at alle vil legge merke til det og klare å være meg selv, noe som er litt vanskelig nå. 

-Marika
 

//Kommenter her

ANTREKK; YELLOW DETAIL

Skrevet av marikabnt @ 06.01.2014. 4 kommentarerAkkurat ferdig med leksene og nå skal jeg fikse litt på designet før jeg spiser middag og deretter går på trening. Første treningen i 2014, wihoo! Jeg orket ikke å blogge igår, men jeg lover dere at når jeg kjøper nytt kamera denne uken, forhåpentligvis imorgen, så skal jeg prøve og blogge mye mer og skrive bedre innlegg. ok? Jeg har også bestillt et par ting fra ebay som jeg skal vise dere straks de kommer i posten :-) Hva skal dere idag?

//Kommenter her

PRISON BREAK

Skrevet av marikabnt @ 03.01.2014. 2 kommentarer

Som sagt så var jeg på kino med Siri og malla aka Amalie igår, vi så hobbiten. Det er en utrolig bra film, og jeg gleder meg til treeren kommer ut (jeg vet ikke noe om det kommer en treer, men det må nesten det siden filmen sluttet helt brått, hehe.) Jaja, men uansettt,  igår kveld begynte jeg å se på en serie som heter prison break, vil tro det er mange av dere som allerede ser på den serien eller kanskje er ferdig, men herregud så gøy den er! Det er såvidt jeg klarer å flytte øynene fra skjermen.Ser dere på prison break? 

//Kommenter her

Q & A

Skrevet av marikabnt @ 02.01.2014. 6 kommentarer

Ble ikke så veldig mange spørsmål, men jeg kan vel svare på de jeg har fått!


hvor er skoene fra? Om det er de svarte bootsene du mener, så er de fra Mani. 

 

Heisann bare lurte på hvor buksen på profilbildet ditt er fra? Buksen på profilbildet mitt har jeg kjøpt i Spania.

Hvor redigerer du bildene dine? Jeg bruker pixlr og picasa mest, men også photoscape og picmonkey innimellom. 

Hvilket kamera bruker du? Jeg bruker Nikon D3000, men skal kjøpe ett canon kamera på tirsdag eller i løpet av neste uke! 

Så fin topp! Hvor er den fra? Tusentakk! Toppen er fra bikbok.  

 

Hvilke serier ser du på? Jeg ser vel for det meste på one three hill, elsker det, men også litt på awkward, gossip girl og home and away. 

Hvor ser du på serier? Jeg ser de på netflix, og om de ikke finnes der bruker jeg tubeplus. Om dere vet om noen bedre sider tar jeg gjerne imot tips, hehe

Er det noe mer dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet også skal jeg svare så godt jeg kan! 
 

//Kommenter her

SPØR

Skrevet av marikabnt @ 02.01.2014. 2 kommentarer

Jeg skal svare på litt spørsmål i et innlegg senere, så om det er noe dere lurer på kan dere spørre i dette innlegget også svarer jeg i kveld :))

//Kommenter her

KINO

Skrevet av marikabnt @ 02.01.2014. 0 kommentarer

Hei snupper! Om ikke så lenge drar jeg på kino med Siri, Amalie og noen andre. Vi skal se hobbitten 2, fy søren som jeg gleder meg! Er ikke så lenge siden jeg så eneren med pappa. Jeg er ikke sikker på hva jeg skal senere idag, etter kinoen, men det kommer iallefall ett til innlegg når jeg kommer hjem. Bussen min går snart, så jeg får vel starte med å gjøre meg klar, vi snakkes! Hva skal dere idag? 

//Kommenter her

MINE NYTTÅRSFORSETTER

Skrevet av marikabnt @ 01.01.2014. 3 kommentarer

-blogge mer

-trene minst tre ganger i uken

-holde rommet mitt ryddig

-bli kjent med flere folk

-ha et sunnere kosthold

-bli flinkere til å spare penger

-klare å overvinne fryktene mine

-være mer med jentene

-bli en god cheerleader

-ta masse bilder med det nye kameraet mittdet kan hende jeg legger fler ting til listen i løpet av dagen, men nå må jeg gå. Hva er deres nyttårsforsetter? 

 

//Kommenter her
hits