Unblogged outfit

Skrevet av marikabnt @ 28.02.2014. 6 kommentarer

Hva syns dere? 

//Kommenter her

MAC

Skrevet av marikabnt @ 28.02.2014. 2 kommentarerFikk denne leppestiften for en stund siden og har brukt den utrolig mye. Den er helt perfekt å bruke i hverdagen og om jeg skal noe steder. Utrolig fin//Kommenter her

My love for cardigans

Skrevet av marikabnt @ 27.02.2014. 1 kommentar

Som mange av dere sikkert har lagt merke til så er jeg utrolig glad i å gå med cardigans, eller strikkejakker som noen kaller det. Jeg syns det er en enkel måte å fullføre antrekket på og så er det så lett å bare hive på seg om du har dårlig tid. Jeg gikk innom nelly.com isted og fant noen kjempefine cardigans, som dere kan se bilder av under. 


1 her / 2 her / 3 her / 4 her


1 her / 2 her / 3 her / 4 her

Noen dere likte? 
#cardigan#nelly#mote#marikabnt
 

//Kommenter her

270214

Skrevet av marikabnt @ 27.02.2014. 0 kommentarer

Heisann! Idag har jeg vært med Lene en god stund. Vi har vært litt ute og ellers bare vært inne å hørt på musikk og sett litt på tv. Har forresten blitt avhengig av one three hill og home and away igjen.. Ingenting er gøyere enn de seriene, haha. Jeg blir skikkelig frustrert om jeg ikke får sett dem. Uansett, i nuet sitter jeg nede på rommet med Leah og hører på musikk og bare koser oss. Tror det er det vi kommer til å gjøre resten av dagen også :) Hva har dere gjort idag? 

-Marika
#hverdag#marikabnt#onethreehill#musikk 

//Kommenter her

Dagens antrekk

Skrevet av marikabnt @ 26.02.2014. 5 kommentarerHer kan dere se den nye fargen på håret mitt. Den viste ikke så veldig godt på bildene, men dere får sikkert se det bedre en annen gang! 

Hva syns dere om antrekket og det nye håret mitt? 
#antrekk #hår #mote

//Kommenter her

Gårsdagens innkjøp

Skrevet av marikabnt @ 26.02.2014. 7 kommentarer


cardigan fra only/vero moda


Jakke fra bikbok


kalenderbok fra clas ohlson / shampoo fra nikita / sminkekost fra cubus / deksel fra glitter

åhh, er utrolig fornøyd med det jeg fikk kjøpt igår. Spesielt jakken og cardiganen som jeg har ønsker meg såå lenge. Fikk jo også farget håret også, noe dere har fått hørt altfor mange ganger nå, hehe. Var ikke ferdig hos frisøren før i ni tiden igår, så jeg rakk ikke å ta bilder da siden det ble så mørkt, men det kommer bilder senere som jeg gleder meg til å vise dere! Ellers blir jeg alene hjemme i nesten hele dag siden mamma er på jobb og søstrene mine er ikke hjemme, litt usikker på hva jeg skal finne på ennå, men tror jeg skal spørre om å være med Lene, og da blir det nok antrekksbilder! Jeg må bare få tak i henne først... har stresset i hele dag siden jeg ikke har hatt laderen til iphonen og den har vært tom for strøm. Har klart å glemme den hos pappa og jeg er den eneste her i huset som har iphone5, men han kommer med den om ikke så lenge, jippi 

Hva skal dere idag? 
#innkjøp #iphone #hverdag #mote #farget #håret 

//Kommenter her

Perfect day

Skrevet av marikabnt @ 25.02.2014. 0 kommentarer

Heisann snupper! Traff mormor på senteret klokken tre idag og så kom mamma og søstrene mine etterhvert. Har hatt en kjempefin dag! Shoppet en del -som jeg viser dere imorgen, spist på Venezia og farget håret (!!) er utrolig fornøyd og kan nesten ikke vente med å få vist det til dere imorgen. Lover dere antrekksbilder imorgen, rakk ikke å ta noen idag, dessverre. Ha en fin kveld alle sammen :))

Har forresten ikke farget håret på bildene i dette innlegget.

-Marika
#marikabnt #hverdag #perfect

//Kommenter her

Tumblr #1

Skrevet av marikabnt @ 25.02.2014. 3 kommentarer

Tenkte jeg skulle begynne med å dele bilder fra tumblr'en min ca en gang i måneden. Jeg finner iallefall kjempemye inspirasjon i sånne bilder, så kanskje dere gjør det også? følg meg her Hva heter du på tumblr? 
#tumblr #pictures #inspo #inspiration #marikabnt 

//Kommenter her

Planene for dagen

Skrevet av marikabnt @ 25.02.2014. 0 kommentarer

Ble vekket av arbeidsmenn utenfor huset idag og kom meg opp av sengen i åtte tiden. Kunne godt tenkt meg å sove litt lenger i og med at jeg ikke sovnet før i fire-fem tiden inatt, men sånn er det bare. Idag tar jeg bussen til terminalen og møter mormor på senteret der før mamma og søstrene mine kommer. Tror vi skal shoppe litt og spise middag der. Senere er jeg ikke helt sikker på hva jeg skal, men håper jeg får tatt noen antrekksbilder til dere :) Hva skal dere idag? 


spania 2013

-Marika
#marikabnt #hverdag #spania #shopping 

//Kommenter her

Fra nå av skal jeg gi ALT!

Skrevet av marikabnt @ 24.02.2014. 0 kommentarer

aargh! Jeg har fått så utrolig mye glede av denne bloggen. Jeg føler jeg kan fortelle alt jeg vil og dele de bildene jeg vil, men samtidig føler jeg det ikke er nok. Og jeg er villig til å gjøre noe med det. Hver dag leser jeg gjennom blogger og tenker hvorfor kan ikke jeg få sånne fine bilder? eller hvorfor klarer ikke jeg å skrive sånne tekster? men sannheten er jo; Jeg kan jo det! Om jeg bare vil. :-) Så det jeg prøver å si er at fra nå av skal jeg gi alt. Jeg skal bli den bloggeren jeg ønsker å være og ikke la menneskene rundt meg stoppe meg fra å ta antrekksbilder på gaten fordi det er flaut, haha. Jeg har kanskje lurt med meg Amalie og Siri til å være mine faste fotografer til bloggen, noe som vil si at de skal ta de fleste bildene osv. Skal se om jeg tør å spørre mamma om hun kan ta bilder innimellom også, men det er jo sååå flaut. Haha, jeg hater når folk skal ta bilder av meg, menmen, får vel bare bli vandt til det etterhvert! 

wow, fikk skikkelig med motivasjon nå, så jeg krysser fingrene for en bedre blogg framover! 


Høres det bra ut? 
#mote #inspirasjon #glede #mot #marikabnt #antrekk #fotograf 

//Kommenter her

Vinneren av linkerunden

Skrevet av marikabnt @ 24.02.2014. 1 kommentar

Heisann! Jeg har helt glemt å trekke vinneren av linkerunden, men nå har jeg brukt en god stund på å lese meg gjennom alle bloggene og funnet min favoritt. Jeg sa at jeg skulle trekke 2-3 vinnere, men siden det bare var en blogg som skilte seg skikkelig ut så valgte jeg å bare skrive om denne. 


IDA HILDE

Wow! Jeg digget denne bloggen med engang jeg trykket innpå den.  Bloggen skrives av en 17 år gammel jente fra Stokke i Vestfold med navnet Ida Hidle. Ida blogger om året sitt med backpacker/ekstremsport på Elverum fhs. I tillegg til  litt foto og inspirasjon. Jeg har aldri vært innom denne bloggen før, men nå er det blitt en av mine favoritter. Hun tar utrolig gode og fine bilder! Jeg anbefaler alle å ta en tidd på denne bloggen, og kanskje lagt igjen en liten kommentar? :-) Dere finner bloggen HER.MERK: Alle bildene er hentet fra Ida sin blogg. her

Hva syns dere? Er det noen av dere som leser bloggen fra før?  

//Kommenter her

Todays outfit; sneak peek

Skrevet av marikabnt @ 24.02.2014. 2 kommentarer

Hola amigos! Over kan dere se litt av outfiten som kommer om ikke så lenge. Har ikke hatt så god tid til å blogge disse dagene, og det er fordi jeg har vært så opptatt. Amalie og Siri sov hos meg fra Fredag til Lørdag også var jeg med Lene på søndag. Jeg har også fikset litt på rommet mitt nå, og jeg kunne ikke være mer fornøyd. Kan lage en romvideo om dere vil? Idag ble jeg vekket av lillesøsteren min i 10-tiden noe som var like greit. Syns det er deilig å stå opp tidlig (selvom jeg har vinterferie!!) og få litt mer ut av dagen. Skal se om Lene vil bli med meg ut en dag denne uken å ta noen litt bedre antrekksbilder enn de vanlige! 

Idag henter pappa meg og Leah i to-tiden også får vi vel se hva vi finner på, og imorgen tror jeg at vi skal på senteret med mormor, og jeg skal kanskje farge håret. wohoo. Til dere som ikke vet hvilken farge jeg skal ha håret i kan dere se i dette innlegget. Har hatt lyst til det så utrolig lenge nå!  

Hva skal dere idag? Noen som er interessert i en romvideo? 

 

//Kommenter her

Bloggene jeg leser

Skrevet av marikabnt @ 23.02.2014. 3 kommentarer


Angelica Blick her / Martine Rødland Egeland her / Kenza Zouiten her / Madeleine Pedersenher


Hao her / Åshild ringhus her / Linn Seljeset her / Julie Marthinsen her 

Leser du noen av disse bloggene? 

//Kommenter her

Perfekt fredag

Skrevet av marikabnt @ 21.02.2014. 2 kommentarer

Heisann! Fikk ikke blogget igår fordi jeg var ganske opptatt, og heller ikke så mye idag siden jeg har besøk osv.
I nuet sitter jeg i sofaen med Amalie og Siri. Vi lagde taco for ikke så lenge siden og nå skal vi snart være med noen kompiser. Vi var også på senteret før idag og handlet inn litt godis til i kveld :)) men vi får heller snakkes imorgen, ha en fin helg alle sammen!

-Marika

//Kommenter her

Linkerunde

Skrevet av marikabnt @ 18.02.2014. 20 kommentarer

Setter igang en linkerunde. Bare kommenter at du er med i kommentarfeltet også trekker jeg 2-3 stk som blir linket i et innlegg om noen dager!

PS; Det må være greit for alle som melder seg på at jeg låner bilder og informasjon fra bloggen om du vinner. 


-Marika

//Kommenter her

Dagens antrekk

Skrevet av marikabnt @ 18.02.2014. 8 kommentarergenser fra h&m / vest fra h&m / bukse fra cubus / sko fra nike 

Heisann alle sammen! Var ute å tok noen bilder isted, og fant nettopp ut at jeg ikke har hatt fokuset på riktig sted.. men det får gå! Idag har jeg bare gjort lekser og sett på one three hill. Senere blir det nok litt øving til presentasjonen og kanskje en linkerunde her på bloggen :-) Hva syns dere om dagens antrekk? 

//Kommenter her

Farge håret?

Skrevet av marikabnt @ 17.02.2014. 4 kommentarer

HALLA! Tenkte jeg skulle spørre dere om en liten ting. Jeg ha lenge hatt lyst til å farge håret mitt sånn at det blir sånn ombre. Jeg prøvde det for ikke så lenge siden, men da ble det ikke så veldig fint siden jeg hadde ganske lyst hår fra før av og tuppene ble ikke så mye lysere. Men denne gangen, om jeg skal gjøre det, kommer det til å bli hos frisøren. På bildene under kan dere se eksempler på hvordan jeg vil ha det. åhh, det er såååå fint! Jeg tror jeg kommer til å gjøre det, men hva er deres mening? 

//Kommenter her

Følg meg

Skrevet av marikabnt @ 16.02.2014. 2 kommentarer

Tumblr - HER

Bloglovin - HER

Facebook - HER

Instagram - @marikabnt
We ♥ it - HER

vine - Marika Bentzen

twitter - @marikabnt

Legg gjerne igjen brukernavn og linker så jeg kan følge dere også :-) 

xx


//Kommenter her

Mornin'

Skrevet av marikabnt @ 16.02.2014. 0 kommentarer
Heisann! Våknet for en liten stund siden og siden det har jeg lagt i sofaen og sett på OL. Vet ikke helt om jeg syns det er gøy eller ikke, iallefall når Norge ikke er noe bra. Jaja. Tror jeg snart hopper i dusjen og deretter lager meg en god frokost. Senere blir det som sagt bare øving, og kanskje et besøk til tante og ungene. Det kommer ett innlegg litt senere om hvor dere kan følge meg (instagram, bloglovin osv.) og kanskje enda ett innlegg senere i kveld, om jeg har noe å blogge om. Hva skal dere idag? 

-Marika

   xx

//Kommenter her

Turtleneck

Skrevet av marikabnt @ 15.02.2014. 1 kommentar

Idag skal jeg ikke annet enn å øve til presentasjonen jeg skal ha neste uke, så jeg har ikke mye å fortelle dere. Imorgen skal tror jeg vi får besøk av tanten min og ungene hennes. Er en stund siden vi har sett dem så det skal bli koselig å se dem igjen! Nå skal jeg snart lage taco før jeg setter igang med øvingen igjen. Hva syns dere forresten om bildene? 
//Kommenter her

Dagens antrekk

Skrevet av marikabnt @ 15.02.2014. 2 kommentarer

Hva syns dere? 

xx

//Kommenter her

New in

Skrevet av marikabnt @ 14.02.2014. 4 kommentarer


skjerf fra cubus / iphone 

HAPPY VALENTINESDAY! Idag sluttet jeg på skolen halv tre, men ble igjen på skolen sammen med Mari for å gjøre ferdig en presentasjon. Har ingen planer idag, men syns det er deilig å ikke gjøre noe heletiden. Fikk satt på nye vipper hos lillefrøken igår og er nok en gang veldig fornøyd med resultatet! Kommer sikkert litt bedre bilder senere. Fikk også den nye iphonen igår og syns den er ganske mye bedre enn den forrige. 

ha en superduper valentinsdag alle sammen, lovveu

xx

//Kommenter her

Mine mote inspirasjoner

Skrevet av marikabnt @ 13.02.2014. 0 kommentarer

Mote er noe jeg interesserer meg for, og derfor tenkte jeg at jeg skulle fortelle dere hvilke bloggere jeg blir inspiret av. 

MARTINE RØDLAND EGELANDTrenger jeg å si mer? Dette er vel den bloggen jeg har blitt mest inspirert av. Jeg har lest bloggen til Martine en god stund, og er helt forelsket i stilen hennes. Hun kler seg skikkelig "kult" men samtidig ganske "fint." og et stor pluss er jo det vakre utseendet hennes, sååå urettferdig! Vil dere se fler bilder av stilen hennes finner dere bloggen her.

ANGELICA BLICK


Angelica er en svensk moteblogger. Jeg regner med at de fleste allerede vet om henne? Hun blogger som sagt om mote, og jeg er forelsket i stilen hennes. Hun kler seg ikke som alle andre og hun har en dødskul stil, sånn som jeg liker. Vil dere se mer av Angelica og stilen hennes kan dere trykke her.

 FANNY LYCKMAN


Bloggen til Fanny har jeg ikke lest så veldig lenge, men jeg ble forelsket i stilen hennes og alt ved henne første gang jeg klikket meg inn på bloggen. Hun blogger ikke bare om mote, men også om mange andre ting som er gøy å lese om. Finn bloggen hennes her.

Dette var vel de tre bloggene jeg får mest inspirasjon fra. Det er mange andre bloggere jeg finner inspirasjon hos også, men de dere ser over jeg liker best. Har du noen fie moteblogger å anbefale?  

//Kommenter her

Throwback

Skrevet av marikabnt @ 13.02.2014. 2 kommentarer
dress from bikbok / sunglasses from ginatricot / jacket from bikbok / converse from skoringen

//Kommenter her

detail

Skrevet av marikabnt @ 12.02.2014. 0 kommentarer

god kveld skjønninger - bare ett kjapt innlegg nå før jeg skal sitte meg ned i sofaen og se bondi beach. Jepp. Imorgen etter skolen drar jeg bort på senteret for å fylle på vippene, merker at en del har begynt å falle av nå, så det skal bli bra med påfyll. Mormor (mormor ja) skal også kjøpe seg en iphone 5s imorgen noe som vil si at jeg får hennes iphone 5. Happy guuurl 
Ha en super kveld dere, så snakkes vi imorgen.  

//Kommenter her

Antrekk: skjorte rundt livet

Skrevet av marikabnt @ 12.02.2014. 2 kommentarerjacket from only / sweater from cubus / shirt & pants from ginatricot

Hva syns dere? //Kommenter her

Black and white

Skrevet av marikabnt @ 11.02.2014. 3 kommentarer

God kveld - som jeg sa tidligere har jeg øvd i hele dag. Har fått unna en del, men det er fortsatt mye jeg må kunne til imorgen. Har ikke stort å fortelle dere siden å øve er det eneste jeg har gjort idag, utenom tannlegen og skolen. Hva har dere gjort idag? 

//Kommenter her

midtskille

Skrevet av marikabnt @ 11.02.2014. 3 kommentareraloha! I dette øyeblikk sitter jeg på skolen. Meg og Mari må gjøre ferdig en presentasjon vi skal ha imorgen også øve litt på den og norskprøven vi også skal ha imorgen. Blir så stresset, haha. Vi får se om jeg orker å ta noen antrekksbilder til dere når jeg kommer hjem idag, selvom jeg tviler på at jeg kommer til å rekke det mellom all øvingen. Jeg har forressten byttet design igjen også (jeg tror jeg har en greie med å gjøre det heletiden) jeg følte bare at det andre ble litt for mye for meg, ehe. Jeg liker det enkelt! Uansett, jeg får vel sette igang med jobbingen igjen så slipper Mari å gjøre alt alene. Hva skal dere idag? likte dere det nye designet? 

//Kommenter her

tumblr lately

Skrevet av marikabnt @ 10.02.2014. 0 kommentarer


 følg meg her  

Legg gjerne igjen din tumblr i kommentarfeltet! Jeg trenger noen fler å følge 

xx

//Kommenter her

OUTFIT; THE BLUE SHOES

Skrevet av marikabnt @ 06.02.2014. 1 kommentar

 

 

sweater from cubus / pants from spain / shoes from nike 

Hva syns dere? 

//Kommenter her

EBAY FINDS

Skrevet av marikabnt @ 05.02.2014. 1 kommentar

genser her / new balance sko her / singletter her / linser her / converse her / michael kors veske her / sminke beholder  her / Victoria Secret body splash her / iphone deksel her

åhh, det har tatt såå lang tid å lage denne lille collagen dere ser over, men det var mye fint da. Hadde ikke hatt noe imot å fått noe av dette i posten.  Ebay har utrolig mye fint, også er det utrolig billig.  

er det noen av dere som pleier å finne mye fint på ebay?

//Kommenter her

AWESOME WITH BOYFRIEND JEANS

Skrevet av marikabnt @ 05.02.2014. 3 kommentarerHALLAISEN,

Sluttet sent på skolen idag, så jeg kom ikke hjem før nå. Idag skal jeg ikke annet enn å se home and away og slappe av på sofaen, om jeg ikke finner på noe annet da. Jeg tror kanskje jeg kommer til å lage et "ebay finds" innlegg ikveld også, om det er interessant? Har sett mange andre bloggere som gjør det og tenkte det kunne være kjekt å lese om litt andre ting på bloggen. Ikke bare min kjempegøye hverdag (lol,nei) og hva jeg går med for tiden. Kanskje vi snakkes senere,
HA EN FIN DAG


HVA SYNS DERE FORRESTEN OM ANTREKKET? 

//Kommenter her

nytt treningstøy

Skrevet av marikabnt @ 04.02.2014. 13 kommentarer/tights

hva syns dere? 

//Kommenter her

antrekk: black coat

Skrevet av marikabnt @ 04.02.2014. 2 kommentarer

 '

dagens antrekk består av: bukse fra bikbok - skjorte fra cubus - cardigan fra bikbok - jakke fra ? 

Heisann! Jeg har ikke gjort mye idag. Fikk dessverre ikke blogget igår, men en dag uten blogg går vel greit? Har ikke stort annet å fortelle dere siden jeg ikke gjør veldig mye, men vi snakkes senere i kveld eller imorgen! 

Hva syns dere? 

//Kommenter her

sunday night

Skrevet av marikabnt @ 02.02.2014. 1 kommentarHeisann dere!

Har dere hatt en fin dag? Det har jeg, Dagen startet med at jeg våknet, tok en lang dusj og spiste god frokost sammen med familien.  Etter det fikset jeg meg og gjorde meg klar til å treffe noen venner i hallen. Vi så første omgang av en fotballkamp før i dro bort på maccen og spiste der. Senere tok vi bussen hjem igjen og var hos meg. Vi har ikke gjort så veldig mye annet enn å snakke, le og sett litt film -High School Musical ♥ elsker de filmene. 

I nuet sitter jeg i sofaen og ser på tv. Har nettopp spist kvelds og kommer bare til å slappe av resten av kvelden, tror jeg. 
Har dere hatt en fin dag? 


//Kommenter her

treningsprogram

Skrevet av marikabnt @ 02.02.2014. 1 kommentar

Heisann, 

jeg tenkte jeg skulle vise dere treningsprogramet mitt og fortelle litt om når jeg trener. Jeg har delt det før, men nå har jeg gjort noen endringer osv. Innrømmer at jeg ikke er noe særlig flink til å trene, og jeg er heller ikke noe ekspert, haha. Men under ser dere iallefall treningsprogrammet mitt. Dette gjør jeg hver -eller anhver kveld. I tillegg til dette går jeg på danss/cheerleading og får også trent av det. 
 

Kanskje jeg skal begynne å jogge igjen også? hvem vet, ehe. Må iallefall forbedre kondisen (?) min littegrann! 

I tillegg til dette pleier jeg å gjøre en 8 minutters mage video som dere kan finne på youtube, eller ved å trykke her.


bildene har jeg lånt fra weheartit 

Jeg har får litt mer inspirasjon til å trene når jeg ser sånne bilder! Har noen av dere et fast treningsprogram? eller noen tips dere vil dele? 

//Kommenter her

010214

Skrevet av marikabnt @ 01.02.2014. 0 kommentarer

Første februar, allerede? Januar har gått fort spør du meg. Idag har jeg faktisk planer (overraskende?) haha, men jeg skal iallefall på visning om 15 min så jeg må forte meg litt. Etter visning skal jeg i "mimddagsbesøk" og spise taco, ahh. Elsker det! Uansett, etter det skal jeg i ca. 5-6 tiden være med Siri, Amalie og Thomas, usikker på om vi blir noen fler. Jeg har forhåndsskrevet et innlegg om treningsprogrammet mitt som kommer om en stund. Men for å ikke bli for kjedelig stopper vi her, heh. Hva skal dere idag? 

//Kommenter her
hits