TAR EN PAUSE

Skrevet av marikabnt @ 26.04.2014. 0 kommentarer

Jeg har bestemt meg for å ta meg en pause fra bloggen. Jeg vet ikke hvor lenge denne pausen  vil vare, men regner med  at jeg er tilbake i, eller etter sommerferien. Jeg trives utrolig godt med bloggingen men er litt sliten for tiden, og jeg har andre ting å prioritere. ♥ VI SNAKKES

//Kommenter her

VANNPLUSS

Skrevet av marikabnt @ 25.04.2014. 2 kommentarer

Hei lovelies!

Idag tenkte jeg å fortelle dere om en utrolig smart, og god ting. -Nemlig vannpluss. Vannpluss er et smaks pulver som finnes i flere smaker, og  blandes med 0,5 liter vann. Det er 12 typer av disse smaks pulverne og i dag tenke jeg å vise dere tre av dem.

Jeg har bare fått testet smaken fersken iste, men jeg kan nesten ikke vente på å få testet ut resten. Og best av alt, du kan drikke vannpluss med GOD samvittighet. 

Drikk vannpluss med god samvittighet
Dette er delvis kopiert fra baksiden av pakken. 

1. Vannpluss er gjort så sunt som mulig og har ingen konserveringsmidler, kunstige stoffer eller tilsatte fargestoffer (kun farge fra frukten selv). 

2. Vannpluss gir i anbefalt dose en lett søtet drikk som inneholder kun 1/3 av søtnings-nivået du finner i brus, juice og saft. I tillegg er det brukt naturlig fruktsukker og smaksatt med mest mulig naturlige aromaer, for å gi deg et sunnere alternativ.

3. Ved å benytte kaldt springvann som allerede finnes i hjemmet ditt, på skolen eller arbeidsplassen sparer du miljøet for Co2 utslipp forbundet med frakt av drikke på flaske. 

4. Vannpluss koster kun en brøkdel av hva andre typer smaksatt vann, vitaminvann og energidrikk koster. 

5.Ved å kjøpe Vannpluss går 1% av salget til vannprosjekter i den tredje verden. Vær med, ta ansvar og bestem hvilket prosjekt vi skal donere til via vår facebookside. Den finner dere her!! 

Drikk vannpluss med god samvittighet for miljøet, verden, helsen og lommeboken - eller rett og slett for smakens skyld!


 

Over kan dere se en video om hvordan man bruker vannpluss. 

Jeg personlig syns dette er en genial ide. Vannpluss er lett å ta med seg overalt, og går veldig fort å "lage", samtidig som at det er sunt og godt. Så, alle sammen,  om dere vil teste ut vannpluss kan det gjøres på nettsiden deres her!!

Om en liten stund kommer jeg til å ha en liten giveaway hvor en av dere kan vinne de tre pakkene dere ser på bildet lengre oppe. Mer om det kommer senere :-) 

Er det noen av dere som har testet vannpluss? Hva syns dere? 

//Kommenter her

SMIL

Skrevet av marikabnt @ 23.04.2014. 0 kommentarer

God morgen, beauties ?

Tenkte jeg bare skulle si kjapt hei før jeg drar. Vi hadde tentamen i norsk igår, så idag er det nynorsk tentamen som står på planen! Hva skal dere idag da?

//Kommenter her

FAVORITT KROKEN

Skrevet av marikabnt @ 22.04.2014. 4 kommentarer

Heisann, vakre lesere

Jeg ryddet og ommøblerte litt på rommet mitt isted og tenkte jeg skulle vise dere den nye "favoritt kroken" min. Det er den perfekte plassen til å blogge, eller gjøre lekser. Jeg skal få handlet inn litt småting jeg kan pynte med rundt/på "pulten" og om det er ønskelig legger jeg ut bilder når kroken er helt ferdig. Tror jeg kommer til å tilbringe mye tid på rommet, nå som jeg har denne koselige kroken!

Som dere ser så er den ganske tom. -Men det skal jeg få fikset!

Hva syns dere? Skal jeg vise dere resten av rommet mitt også?

//Kommenter her

VINNERNE AV LINKERUNDEN

Skrevet av marikabnt @ 21.04.2014. 2 kommentarer


Så denne bloggen for første gang idag, og det er ingen tvil om at jeg kommer til å lese den framover. Guro er en jente som blogger om foto, redigering, mote og det som de fleste jenter interesserer seg i. Hun har et nydelig,  ryddig design og hun tar kjempefine bilder. -LES BLOGGEN HER
 Ida er en 19 år gammel jente. Akkurat nå handler bloggen hennes om året hennes med backpacker/ekstremsport på Elverum folkehøyskole, mye reising og forskjellige akvtiviteter. Neste år drar hun til Afrika i 4 måneder, og kommer til å blogge om hennes normale hverdag fram til det. Denne bloggen har vært en stor favoritt hos meg en god stund, og jeg gleder meg til å følge den videre! -LES BLOGGEN HER

Leser du noen av disse bloggene? 

//Kommenter her

WHAT A WEEK!

Skrevet av marikabnt @ 21.04.2014. 1 kommentar

Hallooo, fine lesere! Hvordan har dere det? 

Som jeg skrev i et innlegg for noen dager siden så har jeg vært på hytten, og derfor ikke hatt mulighet til å blogge. Jeg har heller ikke fått tid til å trekke vinnerne av linkerunden, men det tar jeg i kveld. 
Har hatt en super uke på hytten sammen med familien. Vi har gjort så mye gøy, og ikke minst koselig. -Turer med båten, påskejakt, sene filmkvelder, grillmat og mye annet kjekt. Mamma og søstrene mine dro hjem fra hytten igår, mens meg og pappa ble igjen til idag for å male hytten og bare nyte siste dagen av påskeferien. Jeg tror virkelig jeg trengte en ferie nå. Kjenner det kommer til å bli tøft å starte på skolen igjen imorgen..Litt bilder fra uken som har vært

Var nok litt deilig å komme hjem igjen, men jeg savner hytten allerede. Det er iallefall skinnende sol her i Bergen, så jeg får vel nyte det så lenge det varer! Uansett, jeg får vel snart sette igang med forberedelser til tentamen sånn at jeg rekker å se ungkaren i kveld. Elsker det programmet! 

Ha en fantastisk kveld dere! 

//Kommenter her

SKIKKELIG PÅSKE

Skrevet av marikabnt @ 17.04.2014. 3 kommentarer

God morgen! Vil bare gi en kjapp beskjed om at dere sikkert ikke hører så mye fra meg denne helgen. Jeg drar nemlig ut på hytten om kort tid for å feire påsken sammen med familien. Vi skal ha en skikkelig påske. Vanligvis pleier vi bare å få påskeegget, men denne helgen skal vi gå på "skattejakt" og finne på mange andre påskeleker. Jeg er jo tross alt snart fjorten år, men herregud så gøy det er! Må skynde meg litt nå siden de andre venter, så vi snakkes! 

GOD PÅSKE! 

//Kommenter her

L I N K E R U N D E

Skrevet av marikabnt @ 15.04.2014. 8 kommentarer

Dere skjønner greien. - for å delta må du trykke på liker knappen over profilbildet mitt i menyen på høyre side, legge igjen bloggadressen din, og skrive litt om hva bloggen din handler om. Jeg trekker 2-3 vinnere i løpet av uken. 

Lykke til! 


//Kommenter her

LATEST BUYS

Skrevet av marikabnt @ 15.04.2014. 4 kommentarer


Alt fra h&m

Jeg kjøpte t-skjorten og ringene igår og sminken for noen dager siden. Star wars t-skjorten kjøpte jeg bare på gøy. Jeg er faktisk ikke helt sikker på hva star wars er engang, hihi. Ringene kostet bare 10 kr for 2stk, og sminken kjøpte jeg fordi jeg har gått tom for den jeg hadde før. Jeg skal kjøpe ny når jeg drar til London, om bare 31 dager. wææ 

Hva syns dere? 

//Kommenter her

ANTREKK 140414

Skrevet av marikabnt @ 14.04.2014. 22 kommentarer


solbriller lindex / cardigan bikbok / hettegenser bikbok / genser ginatricot / veske h&m / bukse ginatricot / sko nike
vind i fjeset?? Hva er det for noe

Hva syns dere? 

//Kommenter her

GRAFFITI WALLS

Skrevet av marikabnt @ 14.04.2014. 2 kommentarer
Vakre Rine 

Rine: *ler*
Marika: Hæ, hva er det? 
Rine:  Du har en stor floke i håret
Marika: Hvor? 

Etter det stod vi å dro i håret mitt med kamera i hendene og paraplyen på bakken, noe som egentlig var utrolig flaut siden det kjørte så mange biler forbi... Har hatt en kjempekoselig bytur sammen med Rine idag. Som jeg sa igår er det altfor lenge siden jeg har vært med henne. Dette må gjentas! Jeg fikk også kjøpt meg litt ting som jeg viser dere i ett innkjøpsinnlegg imorgen. Antrekksbilder kommer straks - stay tuned! 

Hva syns dere om bildene? 

//Kommenter her

SUMMER

Skrevet av marikabnt @ 14.04.2014. 2 kommentarer

God morgen. Har nettopp tatt meg en dusj og spist god frokost. Om en stund, klokken 12, tar meg og Rine bussen til byen. Kommer ikke til å kjøpe noe særlig der, siden det ikke er lenge til vi drar til London. Men jeg tar med kameraet sånn at jeg får tatt litt bilder. Det er tre timer til jeg drar, og siden jeg har så god tid satt jeg sammen en liten sommer collage. Det er vel ikke bare jeg som gleder meg til sommeren? teltturer, overnattinger, jentekvelder, lyse dager, grillfester, sol, varme, sommerklær, syden, solbriller, vannkrig osv. åhhhNoen andre som gleder seg til sommeren? 

//Kommenter her

PEPPES PIZZA

Skrevet av marikabnt @ 13.04.2014. 2 kommentarer

Heisann, nydelige mennesker! Idag rakk jeg ikke å spise frokost engang før jeg dro til byen med pappa og Leah. Farmor hadde bursdag for noen dager siden, og vi dro på peppes for å feire henne. Når jeg tenker meg om gjør vel vi det hvert år, så det har vel kanskje blitt en tradisjon? haha. Vi kom hjem for ikke så lenge siden. Kjenner jeg allerede begynner å bli litt trøtt, selv om klokken bare nærmer seg 7. Jaja, godt å tenke på at det er ferie nå og at jeg kan sove så lenge jeg vil, akkurat når jeg vil. 


Favorittskjorte fra cubus / bukse fra ginatricot / sko converse

Imorgen tror jeg at meg og Rine skal finne på noe. Kan godt henne jeg bare skal til henne, eller hun skal komme til meg. Men det finner vi ut av (om hun svarer meg på face). Derfor er jeg også usikker på hvor mye jeg får oppdatert dere imorgen, men jeg skal se om jeg klarer å huske kameraet om jeg skal være med hun. Det er forresten altfor lenge siden jeg har vært med henne nå. Vi vokste opp sammen, men med en gang jeg byttet skole og flyttet så har det vært så mye mindre tid, i tillegg til at det  er mye ekstra lekser osv. nå som jeg har begynt på ungdomskolen. 
Vi snakkes imorgen! 

Hva syns dere om antrekket?  

//Kommenter her

DAGENS ANTREKK

Skrevet av marikabnt @ 12.04.2014. 5 kommentarer

genser fra ginatricot / skjorte fra ginatricot / bukse fra bikbok

Dette var det jeg gikk med på kino idag. Filmen vi så var veldig gøy, og dagen har vært kjempefin. Kan fortelle mer senere :-) 
Hva syns dere om dagens antrekk?  

//Kommenter her

GOD PÅSKE

Skrevet av marikabnt @ 11.04.2014. 0 kommentarer

Hei, alle! Endelig påskeferie! Har lengtet etter denne ferien altfor lenge nå. Blir godt med en liten pause fra alt som har med skole og gjøre. Rett etter påskeferien blir det en hel uke med tentamen, så det blir nok ikke en heelt skolefri ferie, hehe. Tror vi skal på hytten på torsdag, og dagene før det er jeg ikke helt sikker på hva jeg skal finne på. Blir nok å være med venner, et par overnattinger, byturer osv. Jo, også skal jeg på senteret med Siri, Amalie og noen kompiser imorgen. Vi skal se natt til 17. Noen som har sett den forresten? var den bra? Usikker på hvor mye jeg får blogget imorgen da, men jeg skal se om jeg får postet antrekket før jeg drar og kanskje enda ett innlegg når jeg kommer hjem igjen. Det skal jeg nok klare.

En annen liten ting jeg skal fortelle dere. Det er noe jeg syns er veldig spennende, og forhåpentligvis dere også. Det var en person som spurte om å få lov til å skrive noen gjesteinnlegg på bloggen min ca. 1 gang i uken, og da kunne jeg selvfølgelig ikke si nei. Jeg skal ikke fortelle dere hvem det er, eller hva hun (ja det er en jente) heter. Men hun kommer for det meste til å blogge innen kategorien; tanker & meninger. Jeg syns iallefall dette var litt spennende, i tillegg til at det ikke bare blir hverdags- og antrekks innlegg her på bloggen. Hva tror dere, blir det bra? Hva skal dere i påsken? 

//Kommenter her

TUMBLR #3

Skrevet av marikabnt @ 11.04.2014. 1 kommentar


Følg meg på tumblr her! Legg gjerne igjen deres tumblr også, så tar jeg en titt. 

Hva syns dere? 

//Kommenter her

HOME AND AWAY

Skrevet av marikabnt @ 09.04.2014. 2 kommentarerHei people. Sitter nå å ser på home and away som akkurat har begynt. Det er så spennende!! Klarer ikke å gå en dag uten å se på det, haha. Utenom i helgene da, for da går det ikke :-( Etter home and away og middag skal jeg gjøre lekser og øve til tysk- og naturfagprøve. Var forresten en veldig koselig, men litt trist skoledag i dag. En i klassen vår skal flytte og bytte skole, så vi begynte dagen med kake spising og en liten avslutning for han. Det var som sagt veldig koselig, men også trist siden han skal flytte bort. 

Jeg har vel ikke stort mer å fortelle dere siden jeg ikke gjør veldig mye. Snakkes imorgen! 


//Kommenter her

HANDLELISTE LONDON 2014

Skrevet av marikabnt @ 09.04.2014. 2 kommentarer

Som jeg fortalte dere igår, så drar jeg til London 16-18 mai. Jeg har derfor lagd en "handleliste" sånn at jeg vet ca. hva jeg skal kjøpe der nede. Jo, jeg kommer selvfølgelig ikke til å kjøpe bare det som jeg har på handlelisten, men jeg har skrevet ned det jeg trenger og har ønsket meg lenge, også får vi se om jeg kjøper det eller ikke! Levis 501 shorts fra batoko.com / lys høytlivs bukse fra bikbok / levis bukse fra zalando.com / snekkerbukse fra topshop

åhh. Man kan ikke bli lei denim! Jeg har lenge ønsket meg levis 501 shortsen, og nå når jeg skal til London kan jeg jo kanskje finne den, eller iallefall en lignende der. Nå er det jo snart sommerferie også, så det passer jo perfekt. 


match perfection foundation fra rimmel / pudder fra Mac / øyenbryns palett fra elf / sminkekoster fra coverbrands.no 

Sminke... Trenger jeg å si noe mer? 

Det er selvfølgelig ikke akkurat disse produktene jeg skal kjøpe, med disse merkene osv. Mange av tingene har jeg jo funnet på forskjellige nettsider som ikke engang har butikker. Men jeg satser på å finne noe ganske likt :-) Jeg håper også på og få kjøpt noen sko der nede. Og om jeg gjør det, er jeg ganske sikker på at det blir vans. 

Hva syns dere? 

//Kommenter her

39 DAYS TO GO

Skrevet av marikabnt @ 07.04.2014. 4 kommentarerwææ! Om bare 39 dager drar jeg til London sammen med Sanne og pappa,  for aller første gang. Vi har planlagt turen lenge, men bestilte ikke før i forgårs. Turen varer bare en helg (16-18 mai), men jeg tror det er mer enn nok tid. Jeg har gjort klar en liten handleliste sånn at jeg vet noe lunde hva jeg skal se etter når jeg kommer ned dit. 

Beklager for dårlige oppdateringer i det siste. Jeg skal prøve å oppdatere bloggen oftere, og så får vi se om jeg fortsetter å blogge jevnlig :-) 


alle bildene er lånt fra weheartit

Har du vært i London før? 

//Kommenter her

-

Skrevet av marikabnt @ 05.04.2014. 2 kommentarer

Heihei! Bloggmotivasjonen har ikke vært helt på topp i det siste. Jeg kjenner jeg ikke orker å ta bilder og blogge om det samme heletiden. Men jeg skal prøve så godt jeg kan å blogge oftest mulig. Tenkte derfor bare å fortelle dere at det er grunnen til at jeg ikke oppdaterer bloggen så mye.

Følg meg gjerne på instagram for oftere oppdateringer. Der heter jeg @marikabentzen :-)

//Kommenter her

Dagen antrekk 040414

Skrevet av marikabnt @ 04.04.2014. 0 kommentarer

Hva syns dere? 

//Kommenter her

STAY

Skrevet av marikabnt @ 02.04.2014. 0 kommentarerEn utrolig fin sang som jeg hørte for første gang for noen dager siden. stay - hurts. Dere finner den her

//Kommenter her

SOOL

Skrevet av marikabnt @ 02.04.2014. 0 kommentarer

Heisann snupper! Solen gjør virkelig mye med humøret. Nå er halve uken nesten fullført, litt deilig egentlig. Er så kjipt å måtte sitte inne med skolearbeid og lekser når det er så fint vær ute. Uansett, jeg sluttet klokken tre på skolen idag, men det har likevel vært en ok skoledag. Som sagt så gjør været, eller solen, mye med humøret, og det gjør det mindre vanskelig å stå opp om morningen og å fullføre dagen. Noen som kjenner seg igjen? Vi snakkes imorgen, alle! 

Hvordan er humøret ditt når det er sol og fint vær ute? 


//Kommenter her

Første april

Skrevet av marikabnt @ 01.04.2014. 2 kommentarerHeisann! Jeg har vært borte fra bloggen en liten stund nå, og den eneste grunnen til det er at jeg internettet hos pappa har sviktet. Men, jeg satser på at det funker igjen i løpet av neste uke og siden jeg er hos mamma idag forhåndsskriver jeg noen innlegg :-) Bildene dere ser over tok jeg da jeg var på hytten i helgen, noe som var utrolig kjekt. Været har forresten vært perfekt her i Bergen i litt over en uke nå, noe jeg tror enhver bergenser nyter på det høyeste! 

Hva syns dere om bildene?  

//Kommenter her
hits