få 10% rabatt på batoko.com

Skrevet av marikabnt @ 28.10.2013. 0 kommentarer

Hei dere! batoko.com er favoritt nettbutikken min. Jeg ELSKER den. De har så utrolig mye fint og ikke minst kult der! Under har jeg plukket ut noe av det jeg liker best fra batoko. Det er selvfølgerlig mye mer jeg godt kunne tenkt meg, men jeg kan heller vise mer en annen gang.

Jeg har vært så heldig å få min egen rabattkode som jeg vil dele med dere. Dere kan få 10% rabatt om dere bruker rabattkoden MARIKA10. Koden kan brukes til torsdag (31.oktober).TRYKK HER FOR Å KOMME TIL BATOKO.COM

Hva syns dere? Er det noen av dere som har handlet på batoko.com?

//Kommenter her

something new

Skrevet av marikabnt @ 27.10.2013. 0 kommentarer

// dette innlegget skulle egentlig blitt postet tidligere idag.hei skjønninger! Jeg er ganske sliten idag etter seks timers trening, så det ble bare et kjapt innlegg med noen små innkjøp. Jeg kjøpte hettegenseren på cubus og tskjorten på en outlet butikk for bare 30 kroner! Syns det var veldig billig, selvom det bare er en tskjorte, haha. Resten av planene for dagen er vel egentlig bare å tøye ut litt etter trening og se på serier. Hva syns du om innkjøpene?

//Kommenter her

JorgObé - peel off mask

Skrevet av marikabnt @ 25.10.2013. 1 kommentar

Heisann! Igår fikk jeg en pakke i posten fra JorgObé. Dere har vel kanskje sett bilder av den sorte annsiktsmasken før? Om dere ikke har det får dere iallefall se det nå, for jeg har testet ut denne masken idag, og dere får nå bilder og beskrivelse av hvordan du påfører og fjerner denne.


Jeg mottok tre sånne pakker dere ser på det første bildet (3x10 ml.) Dere finner de HER!

HVORDAN PÅFØRE OG FJERNE MASKEN. STEG FOR STEG:

1.
Først må du påføre masken i et TYKT lag på nese, hake, og i pannen. Masken skal kun påføres der du har forstørrede porer og fet hud.


2.  Masser den godt inn i porene med fingrene så den fester seg godt til urenheter i huden.

3. La masken virke i ca. 30min, til den er helt tørr.


4. Dra masken forsiktig av

5. Restene av masken skal du skylle av med lunkent vann.


6. Deretter tørker du fjeset med et rent håndkle.

7. Behandlingen avsluttes alltid med fuktighetskrem.

Masken renser og minimerer porene i huden din. Denne sorte Peel Off Masken reduserer også hudormer. Om du bruker masken 2 ganger i uken vil du etter ca. 2-3 uker merke at du har ferre hudormer, forminskede porer og en renere hud.

Jeg prøvde denne masken  for første gang idag, og jeg kan allerede se resultater. Jeg kommer GARANTERT til å bruke denne flere ganger! Har du lyst til å teste den ut kan du trykke HER og om du er interessert i andre produkter fra JorgObé kan dere gå inn på nettsiden deres HER. Pakken ligger i posten etter bare 2-3 arbeidsdager og det er 14 dagers full returrett.

Noen av dere som har prøvd denne masken? Hva syns dere?

                                                                                                                                                                                             // reklame - 100% ærlige meninger


//Kommenter her

antrekk 211013

Skrevet av marikabnt @ 21.10.2013. 21 kommentarer
jakke (rundt livet) Shana / bukse cubus / sko nike / armbånd random butikk i spania 

Hva syns dere? 

//Kommenter her

antrekk; femme homme

Skrevet av marikabnt @ 18.10.2013. 4 kommentarerHva syns du?//Kommenter her

en vanlig dag

Skrevet av marikabnt @ 16.10.2013. 0 kommentarer

heisann! Jeg skal ikke komme med sånne teite unnskydninger for hvorfor jeg ikke har blogget idag, men jeg må få lov til å fortelle dere at jeg ikke fikk tilgang til nett her hjemme før ca. En time siden. Derfor blir det bare ett raskt innlegg nå, før jeg går å legger meg.

Det har, som overskriften sier bare vært en helt vanlig dag. -skole, lekser, slappe av osv. Imorgen skal jeg på tv2 huset med media klassen min hvor vi skal gjøre litt forskjellig. Kanskje jeg oppdaterer dere med noen bilder derfra når jeg kommer hjem? hvem vet. Jeg fikk også tatt noen antrekksbilder til dere idag, men jeg rekker nok ikke å poste de før imorgen. Siden jeg allerede er så godt igang kan jeg vel også få takket dere som leser bloggen min. Det betyr mye for meg! Kan godt hende jeg setter i gang noen konkurranser som en liten takk, men det får vi se.
Nå kjenner jeg at jeg bør komme meg i seng før en lang å spennende dag imorgen. Ha en fin kveld, alle sammen!

//Kommenter her

junkyard

Skrevet av marikabnt @ 15.10.2013. 2 kommentarer

åhh, bare elsker junkyard.no! Jeg har funnet noen av mine favoritter som jeg vil dele med dere. Linkene finner dere nederst.

Jakke "Anna quit" - CabernetJakke "Robin OS Denim" - Washed BlueSkjorte "Ryder" - Red checkGenser "Hanna" - Grey MelangeLue "Valley beanie" - SurfLue "Valley beanie" - Grey melange
T-Skjorte "Ebba I KNOW" - Snow whiteGenser "Icon" - Midnight BlueSko "Authentic Slim" - Fiery Red/True WhiteSko "Platform Ox" - White
1. rød jakke her 2. dongerijakke her 3. skjorte her 4. grå genser her 5. blå hue her 6. grå hue her 7. tskjorte her 8. blå genser her 9. vans her 10. converse her

 Hva syns dere? Har du handlet på junkyard før?

//Kommenter her

because I am a girl

Skrevet av marikabnt @ 15.10.2013. 1 kommentar

Hei dere! Jeg tenkte jeg skulle fortelle dere litt om en mail jeg fikk fra sponsetblogg.no igår. Denne bloggen handlet ikke om sponsing, men den handlet om at vi kan bidra til Plan Norge sitt arbeid. De spurte meg og sikkert dere andre som er medlem av sponsetblogg.no om jeg kunne hjelpe de å sette fokus og skrive om jenters rett til utdanning. Jeg syns dette er en fin ting å ta opp på bloggen og satt meg derfor ned for å skrive dette innlegget.

"I noen land blir jenter sett på som noen med mindre verdi enn gutter. De kan bli giftet bort, utsatt for vold og tatt ut av skolen. Vi mener selvfølgelig at jenter er like mye verdt som gutter, og både gutter og jenter har rett til en utdannelse."  -sponsetblogg

Noen veldedige organisasjoner arbeider for å rette opp denne skjevheten. Du kan bidra til dette proskjektet med å bli fadder til en gutt eller en jente. Om dette høres interessant ut for deg kan du melde deg inn å bli fadder på denne siden. 


 

"Awa er tre år og bor i Senegal ? et land der jenter blir sett på som mindre verdt enn gutter. Bare fordi Awa er jente risikerer hun å bli utsatt for vold, giftet bort tidlig og tatt ut av skolen.

Bli Jentefadder i dag, så gir du barn som Awa en bedre fremtid. Samtidig støtter du Plans arbeid for at alle barn - også jenter - skal få gå på skolen." -plan-norge.no


STØTT JENTERS RETT TIL UTDANNING!

Er du plan fadder?

//Kommenter her

new in

Skrevet av marikabnt @ 14.10.2013. 5 kommentarer


armbånd random butikk / lancome mascara taxfree / jakke Shana / solbriller random butikk

Dette er del 2 fra Spania. Jeg har bare ett par ting igjen å vise dere nå, tror jeg. Jeg må også inrømme at jeg glemte at jeg allerede har vist dere solbrillene, men jeg orker ikke å ta nye bilder nå. tehe Hva syns dere?

//Kommenter her

innkjøp fra spania | del 1

Skrevet av marikabnt @ 13.10.2013. 8 kommentarer


genser fra Shana 


topp fra Shanatskjorte fra vila 


solbriller fra en random butikk 

Dette var altså noe av det jeg kjøpte i Spania denne uken. Jeg kommer å bruke en del av tingene jeg har kjøpt i outfiter framover, så da får dere sett det litt nærmere.  Jeg kjøpte også en del andre ting som jeg kommer til å vise om dere er interessert! Hva syns dere? 

 

//Kommenter her

antrekk - neon gule vans

Skrevet av marikabnt @ 01.10.2013. 13 kommentarerHva syns dere?

//Kommenter her

mitt treningsprogram

Skrevet av marikabnt @ 01.10.2013. 7 kommentarer

Hei dere! I det siste har jeg blitt utrolig glad i å trene. Jeg følger et treningsprogram som trenerene mine har laget. Jeg har endret ett par ting selv, men ellers er det ikke jeg som har lagd det. Men jeg tenkte jeg kunne dele det med dere alikevel! 

           

bildene er hentet fra weheartit. 

Er du glad i å trene? Hvor får du inspirasjon ifra? del det gjerne med meg! 

//Kommenter her
hits