God morgen

Skrevet av marikabnt @ 28.11.2013. 4 kommentarer

legg meg til på instagram @marikabentzen

god morgen! Planene for idag er vel egentlig bare å slappe av, se one three hill (<3) og øve litt til noen prøver vi skal ha i neste uke. Er sååå deilig med langhelg!

I samme slengen vil jeg si tusentakk til dere som leser bloggen min. Det betyr utrolig mye for meg!

Ha en fin dag!

//Kommenter her

dagens antrekk 271113

Skrevet av marikabnt @ 27.11.2013. 2 kommentarerHei! har ikke fått tid til å blogge før nå. Sluttet klokken tre på skolen idag, men bussen kom ikke før i firetiden, så det tok en stund før jeg var hjemme. Siden det har jeg bare spist middag og gjort litt lekser. Har faktisk langhel nå, eller det er egentlig studiedager imorgen og på fredag, men jeg er allerede ferdig med oppgavene, så jeg kan bare slappe av på sofaen. åhh
Syns det er helt crazy at det er første desember på søndag! tiden går altfor fort, heh. Jeg skal forresten være med på juleoppvisning med cheer laget på søndag også, noe jeg gleder meg masse til :-)Hva syns dere om antrekket?

//Kommenter her

vinterjakken min

Skrevet av marikabnt @ 26.11.2013. 0 kommentarerJakken er fra Zara. Hva syns dere?

//Kommenter her

monday

Skrevet av marikabnt @ 25.11.2013. 3 kommentarerHolaa! Har ikke gjort annet enn å vært på trening og skole idag, så jeg har ikke stort å fortelle dere, men hvorfor ikke si hei? haha. Nå sitter jeg med teppet godt rund meg og ser på friends (♥♥). Tenker på å lage meg en god kvelds og bare ha en helt rolig kveld. Har vel ikke noe mer å fortelle dere, så jeg tror jeg stopper her. Håper dere har hatt en super dag, alle sammen! Hva har du gjort på idag?

//Kommenter her

room details

Skrevet av marikabnt @ 25.11.2013. 0 kommentarer
Noen bilder av rommet mitt hos pappa som jeg tok igår. Hva syns dere?

//Kommenter her

my new skirt

Skrevet av marikabnt @ 24.11.2013. 4 kommentarer

Kjøpte dette skjørtet igår når jeg var på senteret. Har hatt lyst på et lignende skjørt lenge, og nå fant jeg det endelig! Har tenkt å bruke det i et antrekk imorgen, så det kommer helt sikkert antrekksbilder med skjørtet på om jeg tar meg tid til å ta bilder. Det kommer også et innlegg med litt bilder av rommet mitt som jeg tok isted.


cubus 149-,


Ble ikke de beste bildene denne gangen heller, ehe. Hva syns dere?

//Kommenter her

Vinneren av linkerunden

Skrevet av marikabnt @ 24.11.2013. 2 kommentarer

heisann! Vår ikke så mange som deltok i linkerunden, men jeg har valgt ut den ene bloggen jeg liker best. Likte alle bloggene kjempegodt, men jeg kan jo ikke velge alle heller, hehe.


Julia Agnes


Når jeg så gjennom bloggene som var påmeldt var jeg ikke i tvil om at denne bloggen skulle bli linket. Jeg har lest bloggen til Julia i en god stund nå, og jeg finner så mye inspirasjon av den! Stilen hennes er utrolig kul, og jeg bare elsker bloggen! Trykk her eller på teksten over bildene for å komme til bloggen :-)

Er det noen av dere som leser bloggen til Julia?

 

//Kommenter her

lørdagskveld

Skrevet av marikabnt @ 23.11.2013. 8 kommentarerHeisann! Sen blogging idag siden jeg ikke har vært så mye hjemme. Var på senteret med folk før idag også har jeg vært på besøk. Jeg kjøpte ikke noe mer enn ett skjørt på senteret, men om dere vil så viser jeg det imorgen! I nuet ser jeg på en film med pappa og min ene søster. Har slitt med nettet i noen dager nå, så det tar hundre år å poste dette innlegget + at redigeringsprogrammet jeg bruker vil ikke laste inn bildene jeg trenger, om dere skjønner? Jeg bruker picasa 3, men bildene kommer ikke innpå. Fortell meg gjerne hva jeg må gjøre om dere har peiling!!

Ha en super kveld videre! Trekker vinneren av linkerunden imorgen, du kan melde deg på HER om du ikke allerede har gjort det :-)


//Kommenter her

antrekk; turtleneck

Skrevet av marikabnt @ 22.11.2013. 3 kommentarer


Er noen dager siden jeg tok disse bildene, men jeg bare deler de  med dere alikevel :-) bukse fra bikbok, genser fra cubus og skoene vet jeg ikke. 

Endelig helg, kjenner at jeg trengte det nå! Jeg farget håret mitt igår før jeg øvde til prøven vi hadde idag. Har bare farget det littegrann mørkere, men jeg tenker jeg kommer til å vise det imorgen, om dere er interessert? Hva syns dere om antrekket, og vil dere at jeg skal legge ut bilde av den nye hårfargen min?

//Kommenter her

antrekk; den nye hettegenseren

Skrevet av marikabnt @ 20.11.2013. 0 kommentarer

Idag har jeg gått med den nye hettegenseren jeg viste dere i et innlegg igår. Dagens antrekk ble veldig kjedelig, og bildene ganske dårlige, men fyyy så kaldt det er ute! Snøen har endelig ankommet Bergen. Julestemningen er også på vei, noe jeg ikke er like begeistret for, hehe. Kunne ønske at alt av snø, julepynt, julemat osv. kom første desember. Men det er jo min mening da, jeg vet ikke hva dere syns? forresten, likte dere den nye hettegenseren min? 


Ikke glem å delta i linkerunden som du finner HERTrekker vinneren på lørdag eller søndag. 

//Kommenter her

dagens innkjøp

Skrevet av marikabnt @ 19.11.2013. 1 kommentarHeisann! Ble et lite innkjøp idag også. Joggedressen kjøpte jeg på en butikk som heter "outlet". Genseren kostet 150  og buksen 100 :-) 
Hva syns dere? 


IKKE GLEM Å DELTA I LINKERUNDEN  HER

 


//Kommenter her

antrekk; galaxy

Skrevet av marikabnt @ 19.11.2013. 0 kommentarerbukse og crop genser fra ginatricot, jakke rundt livet fra shana 

Dette er det jeg går med idag. Jeg må nok en gang beklage for dårlige bilder, men jeg orker faktisk ikke å ta bilder ute i regnet. 
Hva syns dere om antrekket? 

//Kommenter her

linkerunde

Skrevet av marikabnt @ 18.11.2013. 7 kommentareråh, som jeg savner sommeren! 

Sitter igang en linkerunde. Du må like facebooksiden min HER om du vil delta :-) 

//Kommenter her

antrekk; OBEY

Skrevet av marikabnt @ 16.11.2013. 2 kommentarer

Hei alle sammen! Bloggingen kommer nok til å bli litt slapp framover, iallefall denne uken. Vi har to prøver + matte tentamen og jeg har masse jeg må øve på. Men jeg har litt bilder på lager som jeg sikkert kan bruke også tror jeg at litt av helgen kommer til å gå til forhåndsskriving av innlegg. Idag skal jeg sove hos Siri, jeg tror vi bare kommer til å øve til prøvene og ellers ha en helt vanlig lørdags kveld. Jeg er usikker på om jeg tar med kameraet, men om det blir med så får dere nok se bildene imorgen eller i løpet av uken. 

Under kan dere se antrekket jeg gikk med for noen dager siden. Bildene ble utrolig dårlig, men jeg orker ikke å ta bilder ute i regnet. Dere som bor i Bergen skjønner sikkert godt hvorfor, haha. Det er jo oversvømmelser overalt. 


Hva syns dere? Hvordan er været der du bor? 

//Kommenter her

innkjøp 131113

Skrevet av marikabnt @ 14.11.2013. 6 kommentarer


bukse 499-, / genser 199-, begge fra cubus


ringer 129-, fra ginatricot

"life" genser 249-, bikbok / genser 49-, ginatricot

Var på senteret med mormor og min søster igår. Er utrolig fornøyd med innkjøpene, så de kommer dere helt sikkert til å få se i antrekk framover. hihi 
Hva syns dere om innkjøpene? Har dere en favoritt? 

//Kommenter her

details

Skrevet av marikabnt @ 13.11.2013. 8 kommentarerhva syns dere? 

//Kommenter her

antrekk

Skrevet av marikabnt @ 11.11.2013. 13 kommentarerJeg samlet noen av antrekkene mine fra den siste tiden.  Jeg tror nr.5 er min favoritt! Gud som jeg savner å kunne gå i kjole med bare en lett jakke utenpå. Hvilket antrekk er din favoritt?//Kommenter her

nytt design og header!

Skrevet av marikabnt @ 10.11.2013. 6 kommentarer

Idag fant jeg et design som jeg likte veldig godt, og det bestemte jeg meg for å bruke på bloggen. Siden jeg fikk nytt design måtte jeg også lage meg en header, så jeg satt kjapt sammen en med noen bilder jeg tok kjapt isted. Headeren er nok bare midlertidig, siden den ikke er så fint redigert og bildene kunne vært bedre.


Hva syns dere?

//Kommenter her

wants from sheinside

Skrevet av marikabnt @ 10.11.2013. 0 kommentarer


/sheinside.com

Hei! siden jeg ikke har noe spesielt å blogge om idag tenkte jeg å vise dere mine favoritter fra sheinside! Jeg har bare valgt gensere, skjorter og jakker idag, men jeg kan sikkert lage et innlegg med wants med bukser, kjoler, accsessories e.l om dere er interresert. Jeg har heller ikke lagt til linkene til de forskjellige tingene, men om det er noe dere vil ha linken til kan dere bare spørre i kommentarfeltet også skal jeg finne den for dere :-) 

Favorittene mine må vel være popcorn genseren og genseren ved siden av. Syns de var dritkul! 

Noe dere likte? Vil dere ha flere sånne innlegg?

//Kommenter her

antrekk; dongerijakke

Skrevet av marikabnt @ 09.11.2013. 12 kommentarer


/dongerijakke only /tskjorte h&m /tights bikbok /sko converse 

Tok disse antrekks bildene for en stund siden, og jeg tror faktisk jeg har hatt de på bloggen før, men slettet de. Derfor deler jeg de med dere nå!
Hva syns dere?


følg meg på instagram; marikabnt

//Kommenter her

antrekk 051113

Skrevet av marikabnt @ 05.11.2013. 14 kommentarer
/jakke only tror jeg /tskjorte h&m /skjorte ginatricot /bukse ginatricot

Hva syns dere?


//Kommenter her

hva heter bloggen din?

Skrevet av marikabnt @ 05.11.2013. 1 kommentar

hei nydelige lesere! Jeg tenkte jeg bare skulle skrive ett lite innlegg om hvor takknemlig jeg er for at dere leser bloggen min. Dere aner virkelig ikke hvor mye det betyr for meg. Idag er jeg på plass 47 på topplisten i Bergen med 100 norske lesere. Jeg legger mye jobb i bloggingen, og derfor betyr det så utrolig mye for meg at dere legger igjen kommentarer og leser bloggen! Å Jeg tenkte siden dere er så utrolig snill å leser min blogg så kan dere bare kommentere bloggadressen deres i kommentarfeltet også skal jeg ta meg en tur innom de bloggene. Jeg er ikke sikker, men om jeg finner 1-2 blogger jeg liker veldig godt, så kan det hende jeg linker de i et eget innlegg! Håper dere forstår hva dette betyr for meg. Tusen hjertelig takk!

Hva heter bloggen din?

//Kommenter her

dagens antrekk; grå strikkejakke

Skrevet av marikabnt @ 04.11.2013. 25 kommentarer


/strikkejakke bikbok /tskjorte h&m /bukse bikbok

dette er altså det jeg har på meg idag. Hva syns dere? 

//Kommenter her

VERSACE

Skrevet av marikabnt @ 01.11.2013. 2 kommentarer

                                                         ÅHH, jeg bare elsker denne parfymen! Jeg kjøpte den på taxfree når vi kom hjem fra Tyrkia.

Hva syns dere? Er det noen av dere som har denne parfymen?

//Kommenter her
hits