KVELDENS ANTREKK

Skrevet av marikabnt @ 31.12.2013. 8 kommentarer
Ha en super-duper dag alle sammen, og godt nyttår. Hva syns dere?

//Kommenter her

2013

Skrevet av marikabnt @ 31.12.2013. 2 kommentarerNoen tilbakeblikk fra året som har vært. Siden jeg ikke bruker min pc hadde jeg dessverre ikke så mange bilder å dele. Men jeg kan godt lage en del 2? 
Hvordan har deres år vært? GODT NYTTÅR!

//Kommenter her

GRATTIS

Skrevet av marikabnt @ 30.12.2013. 0 kommentarer

Heisann, jeg hadde vekkerklokken på 10:00 idag. For første gang hele ferien klarte jeg fakstisk å stå opp litt tidligere, hehe. Måtte også bort på senteret igjen idag for å kjøpe bursdagsgave til pappa som har bursdag idag. Gratulerer med dagen, pappa ♥ 

I nuet sitter jeg og tenker på nyttårsforsettene mine i år, og om jeg klarer å holde noen. Kanskje jeg lager et innlegg om det imorgen eller senere ikveld. Dere får iallefall et innlegg med litt bilder fra 2013 imorgen. Godt nyttår alle sammen, vi snakkes!


//Kommenter her

OH, NOT "U" AGAIN

Skrevet av marikabnt @ 29.12.2013. 3 kommentarer

skjorte fra ginatricot, bukse fra bershka, tskjorte fra cubusHva syns dere?

//Kommenter her

JEG SKAL TIL LONDON

Skrevet av marikabnt @ 29.12.2013. 5 kommentarer

Hei snupper, jeg skal til London i januar/februar sammen med pappa og Sanne. Siden det er første gang jeg skal dit håper jeg dere har lyst å komme med noen tips til hvilke butikker og steder jeg ikke bør gå glipp av. Om jeg ikke husker helt feil, så tror jeg vi skal til Oxford.  Bildene dere ser under er hentet fra weheartit. 


Har du vært i london før? 

//Kommenter her

innkjøp 281213

Skrevet av marikabnt @ 28.12.2013. 2 kommentarer


/veske til mobilen og neon gul lommebok, fra vero moda  /donut til håret, h&m


/topp/singlett, fra bikbok 

Hva syns dere om innkjøpene? 

//Kommenter her

LØRDAG

Skrevet av marikabnt @ 28.12.2013. 1 kommentar

 
Idag tar jeg turen bort på senteret med Rine. Skal se om jeg finner noe jeg kan bruke gavekortene mine på. Det blir ikke så altfor lenge, siden Rine skulle i besøk i to-tiden, men det er nok av tid til å bruke på noen gavekort. Uansett, senere idag vet jeg ikke hva jeg skal finne på. Tror jeg bare skal slappe av litt, se på one three hill osv. Har merket at jeg skriver det i nesten hvert eneste hverdagsinnlegg, haha. Jeg må virkelig bli flinkere til å finne på ting.  Hva skal dere idag? 

//Kommenter her

antrekk; basic

Skrevet av marikabnt @ 27.12.2013. 9 kommentarer

Heisann alle sammen! Var raskt innom senteret før idag å byttet noe jeg fikk til jul og siden det har jeg bare ryddet litt på rommet og bare slappet helt av. Jeg har rett og slett ikke oppdatert dere før nå fordi jeg ikke har hatt kamerastativet eller selvutøserkontrollen min her, men nå har mamma hentet det, så jeg fikk tatt noen bilder. God helg! 

//Kommenter her

new in

Skrevet av marikabnt @ 26.12.2013. 5 kommentarer


Fikk disse fiiine skoene av søstrene mine til jul. Har ønsket meg de en stund, elsker de. 

Hva syns dere?

//Kommenter her

outfit in black and white

Skrevet av marikabnt @ 25.12.2013. 2 kommentarerJeg gikk gjennom noen bilder på datamaskinen isted og fant igjen disse bildene fra sommer. Dere har sikkert sett de flere ganger før, men siden jeg ikke har noe annet å blogge om idag deler jeg de på nytt :-) Hva syns dere?

//Kommenter her

MAC

Skrevet av marikabnt @ 25.12.2013. 1 kommentar


Jeg fikk denne MAC leppestiften igår, og jeg elsker den! Den er i fargen angel som dere ser på bildet over. Jeg har blitt veldig glad i leppestifter den siste tiden, men jeg har ikke mange som denne som jeg kan bruke til vanlig på skolen og andre steder jeg pleier å være. 

Under tok jeg ett bilde av mine tre favoritt leppestifter. Som dere ser så har jeg brukt den siste på bildet utrolig mye, mens den første er det ikke så lenge siden jeg fikk, så jeg har ikke fått tid til å bruke den så mye ennå, hehe. :))  


/revlon - MAC - accsessories

Har dere noen gode leppestifter å annbefale? 

//Kommenter her

en vellykket kveld

Skrevet av marikabnt @ 24.12.2013. 3 kommentarerÅHH, kvelden har vært kjempefin. Vi kom hjem for ikke så lenge siden pga lillesøsteren min som er full i feber stakkars, men det ble absolutt en vellykket kveld. God mat og mange fine gaver. Jeg fikk litt forskjellige ting pluss 2200kr som jeg skal bruke når jeg drar til London med Sanne og pappa om ikke så lenge. Skal fortelle dere mer om det senere :-) På torsdag blir det julefeiring hos mamma noe jeg også gleder meg masse til! Elsker virkelig julen (♥♥♥♥) Hvordan har deres kveld vært? //Kommenter her

de første julegavene

Skrevet av marikabnt @ 24.12.2013. 2 kommentarerHeihei! Jeg åpnet julegavene som jeg har fått av venninner med en gang jeg våknet idag. Tusen takk jenter ♥♥ Nå skal jeg straks se på mikke mus og andre juletegneserier og om ikke så lenge skal jeg hoppe i dusjen og gjøre meg klar til senere. Ha en fin julaften alle sammen, kos dere masse! Marika.

//Kommenter her

god morgen

Skrevet av marikabnt @ 23.12.2013. 6 kommentarer


/bukse og skinnjakke fra bikbok, skjorte og hettegenser fra cubus

God morgen! Jeg våknet tidlig idag, og blir snart hentet av mamma. Tror vi skal en tur opp til oldemor for å besøke henne før jul, også vet jeg ikke mer hva vi skal gjøre. Er helt utrolig at det er julaften imorgen! Vi skal opp til farmor i firetiden imorgen å feire, det blir nok kjempekoselig. Jaja, vi får snakkes senere. Hva skal dere idag?

//Kommenter her

dagens antrekk

Skrevet av marikabnt @ 22.12.2013. 4 kommentarerheisann. Kom hjem for ikke så lenge siden. Som jeg har sagt tidligere idag så har jeg vært hos farmor, også har jeg vært en tur på senteret med pappa og Leah. Tok disse antrekksbildene før jeg gikk idag, noe som jeg er utrolig glad for, haha, kunne ikke tatt antrekksbilder nå. Er jo dødsmørkt ute! Skal snart spise middag, og senere tror jeg det blir one three hill eller en film.


/meg og Leah 

Hva syns dere om antrekket? 

//Kommenter her

22. desember

Skrevet av marikabnt @ 22.12.2013. 0 kommentarer

Halla, jeg har nettopp vært ute å tatt noen antrekksbilder til dere som jeg viser dere litt senere. Har litt dårlig tid nå siden vi skal opp til farmor og montere ett spisebord før julaften, også tror jeg vi skal en liten tur bort på senteret. Idag har vi hatt en "bakedag", så nå lukter det pepperkaker og kakemenn i hele huset, ahh. Har forresten ikke fått noe som helst julestemning ennå, og det er utrolig kjedelig. Vi får snakkes senere, jeg må løpe ut døren nå. ha en super dag! 

//Kommenter her

gårsdagens innkjøp

Skrevet av marikabnt @ 21.12.2013. 4 kommentarer/cubus 99,-
 
/cardigan ginatricot 199,-


/skjorte cubus 199,-


/h&m 50,- 

Som sagt så var jeg på nattåpent igår. Fikk kjøpt meg ett par ting som dere ser over, og julegave til pappa. Skjorten og tskjorten(øverst) er fra gutte avdelingen -om det var noen som lurte, heh. 
Hva syns dere? 

//Kommenter her

rock'n rebel

Skrevet av marikabnt @ 19.12.2013. 4 kommentarer


bukse fra cubus, tskjorte fra bikbok, cardigan og veske fra h&m 

Bare en dag igjen til juleferie nå. Idag hadde så vi "alene hjemme 3" på skolen før vi spiste en god lunsj. Er faktisk ikke så lenge siden jeg kom hjem. Tok noen raske bilder i dag morges av hva jeg har på meg idag :-) Hva syns dere? Ha en fin dag.

//Kommenter her

julekjolen

Skrevet av marikabnt @ 18.12.2013. 4 kommentarerdette er kjolen jeg skal gå med på julaften. Bare seks dager igjen! Det er den samme kjolen som jeg brukte ifjor, men jeg orker ikke å kjøpe ny kjole til julaften når jeg har denne. Jeg glemte å ta bilder av ryggen, men det er altså åpen rygg på den. likte dere kjolen? hva skal dere gå med på  julaften?

//Kommenter her

171213

Skrevet av marikabnt @ 17.12.2013. 0 kommentarer

halla babes! 
Fant ut at jeg ville bytte design igjen. Føler jeg bytter veldig ofte, men dette tror jeg at jeg kommer til å ha en stund. -enkelt og ryddig. ellers idag har jeg bare tatt det helt med ro, og tatt litt bilder. Tenkte jeg skulle vise dere kjolen jeg skal bruke på julaften imorgen. 
Imorgen skal jeg i kirken med klassen på en julegudstjeneste. Har aldri vært på det før, men jeg tror det kan bli koselig. Krysser fingrene, nok en gang for at jeg får litt julestemning! Er ferdig med julegavene mine til venner, så nå har jeg bare familien igjen, som er de vanskeligste å kjøpe noe til. Men jeg har noen ideer :-) Når det er snakk om julegaver; er det noen av dere som er interesserte i at jeg lager et innlegg med julegavetips til pappa, bror, søster, mamma osv? Har sett det på flere andre blogger, og kunne godt tenkt å gjøre det samme selv.

Hva syns dere om det nye designet? 

//Kommenter her

dagens antrekk

Skrevet av marikabnt @ 17.12.2013. 0 kommentarerHeisann, har bestemt meg for å prøve og blogge mer, og forbedre bloggen. Jeg har det er ikke ofte jeg har så mye inspirasjon som jeg har nå, så jeg tror dette kan bli bra! Dagens antrekk består av en genser fra cubus (som dere har sett i altfor mange outfiter), en tights fra bikbok og sko fra bianco. Jeg tror dette er favoritt genseren min, den er jo nesten med i alle antrekksbildene fra den siste tiden, tehe 


Hva syns dere? Ha en fin dag :-) 

//Kommenter her

161213

Skrevet av marikabnt @ 16.12.2013. 2 kommentarer

sko fra converse, bukse fra ginatricot, strikkejakke fra bikbok og tskjorte fra shana i spania.

Hva syns dere? 

//Kommenter her

ballkjolen er bestilt

Skrevet av marikabnt @ 14.12.2013. 4 kommentarer

Heisann, er fortsatt hos mormor og morfar som jeg fortalte dere igår. Vi kom hjem fra butikken for en liten stund siden, og nå skal vi snart ha et lite juleverksted og pynte juletreet. Bare 10 dager igjen til jul nå, og jeg har absolutt ingen julestemning. Det er litt kjedelig å ikke "glede" seg til jul, så jeg krysser fingrene for at julestemningen kommer idag. 
Jeg bestilte ballkjolen min for noen dager siden, og jeg kan ikke vente til jeg får den. Jeg har ikke bestilt kjolen i hvit sånn som dere ser under, men i en  veldig fin blåfarge. 
 

Hva syns dere om kjolen?
vi snakkes senere! 

//Kommenter her

speilbilde

Skrevet av marikabnt @ 13.12.2013. 0 kommentarer

heihei! Igår var jeg på senteret med Rine også var det rett på trening etterpå, så jeg fikk dessverre ikke blogget. Idag hadde vi lang skoledag, men det er likevel godt å tenke på at vi er en dag nermere juleferie. Jeg har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg, dere aner ikke. I nuet sitter jeg hjemme på mamma sitt gamle rom hos mormor og morfar, heh. Skal være her til imorgen, og kanskje resten av helgen. Har ikke fått tatt noe antrekksbilder idag heller, men jeg satser på at jeg får gjort det i løpet av uken iallefall. Og som sagt så var jeg på senteret med Rine igår. Det var utrolig koselig, er altfor lenge siden jeg har sett henne! Kjøpte bare julegaver, og det blir litt dumt om jeg viser de til dere, men jeg kan sikkert vise dere hva jeg har fått i kalenderen hittil snart. 
En ting til jeg lurer på. Er det noe spesielt dere vil jeg skal blogge om? det kan være hva som helst fra himmel til jord. Jeg har ikke motivasjon helt på topp nå, så det hadde vært kjekt med noen tips :-)


føler ikke helt for å smile idag

god helg!

//Kommenter her

iphone sticker

Skrevet av marikabnt @ 10.12.2013. 3 kommentarer

Jeg kjøpte dette iphone "klistremerket" på bikbok for noen dager siden. Jeg er helt forelsket i det. Så enkelt, men så fint! 

Idag skal jeg opp til mormor og morfar å kjøpe kjole til ballet. Har ikke bestemt meg for hvilken kjole jeg vi ha ennå, men jeg satser på at jeg finner en! Siden jeg skal opp der kan det hende jeg ikke får tid til å blogge noe mer idag, men jeg tror det kommer antrekksbilder imorgen. I nuet venter jeg på at one three hill skal begynne med leksene foran meg. Er skikkelig deilig å tenke på at det er juleferie om litt mer enn en uke, og ikke minst jul om ikke så lenge. 

Hva syns dere om dekselet/klistremerket? 

//Kommenter her

miss this; summer outfit

Skrevet av marikabnt @ 09.12.2013. 1 kommentarfyy som jeg savner sommeren. Når jeg kunne gå med en tskjorte og noen enkle sko som antrekk. 

Hva syns dere?  

//Kommenter her

hårtips

Skrevet av marikabnt @ 09.12.2013. 2 kommentarer

 beskytt håret. Noe som er veldig viktig for at håret ikke skal bli slitt er selvfølgelig å beskytte det. Bruk en god  varmebeskyttenede spray om du skal rette, bølge, krølle eller føne håret.

ikke bruk hårstrikk med metall. Dette sliter mye på håret. De selger vanlige strikker uten metall i de fleste butikker. 

klipp deg. Har du vært mye ute i solen, brukt mye rettetang, eller er bare håret ditt blitt veldig slitt? Varme sliter mye på håret og derfor er det lurt å klippe håret hver 6-8 uke, og fjerne splittede tupper. 

ikke gå for mye med stramme hårfrisyrer. Det er kanskje lett å sette håret opp i en stram hestehale om du har dårlig tid, men dette er ikke bra for håret.  Å ha håret for mye i stramme frisyrer kan påvirke hodebunnen, og du vil ende opp med tynnere hårstrå og masse småhår i hårfestet.

tørrsjampo. Om du har dårlig tid før du drar på jobb, skolen, i besøk eller andre ting kan en tørrsjampo være den rette tingen for deg. De finnes i forskjellige størrelser noe som gjør de lettere å få med seg. 

bruk hårolje. Jeg pleier å ta hår olje i håret litt etter at jeg har dusjet og når håret enda er fuktig. Dette gjør at håret mitt blir mye "glattere" når det tørker. En hårolje jeg anbefaler er 
Moroccan Oil. 

Noen tips dere vil dele?  

//Kommenter her

serious face

Skrevet av marikabnt @ 08.12.2013. 2 kommentarer

Idag har jeg vært på juleoppvisning med lillesøsteren min. Vi gikk rundt juletre og sang julesanger, noe som var veldig koselig. Utenom det har jeg, som vanlig, bare slappet av på sofaen. Jeg har fått kjøpt ny minnebrikke (jippi), men selvfølgelig har flinke meg klart å glemme bagen min med speilrefleksen, cheerskoene mine og conversene mine på skolen. Jeg krysser fingrene for at den er der imorgen! 
Igår så jeg the hunger games filmen for første gang. Jeg elsker den! Satser på at jeg får sett 2'eren om ikke så altfor lenge. 

Har dere sett "the hunger games" filmene? 

//Kommenter her

antrekk

Skrevet av marikabnt @ 08.12.2013. 2 kommentarer


Hva syns dere? 

//Kommenter her

ballkjole

Skrevet av marikabnt @ 07.12.2013. 1 kommentar

Hei nydelige lesere! Nå er ballsesongen igang, og vi alle trenger jo selvfølgelig noe å gå med. Jeg skal gå med en lang kjole (maxikjole), men jeg har ikke funnet den jeg vil ha ennå. Under ser dere noen av de kjolene jeg har sett på og en av de kommer kanskje til å bli min ballkjole. 
Jeg er ikke helt sikker på hvilken farge jeg vil at kjolen skal være, men jeg tror kanskje mørkeblå passer best til meg. Alle kjolene dere ser under finnes i den fargen :-)

/jjshouse.com

/jjshouse.com

/jjhouse.com

/nelly.com

/nelly.com

som sagt så finnes alle kjolene over i mørkeblå. 

Hvilken kjole likte dere best? Hvordan ser din ballkjole ut? 

//Kommenter her

alive

Skrevet av marikabnt @ 06.12.2013. 0 kommentarer

Heisann! Jeg har ikke fått blogget fordi jeg har mistet minnekortet mitt, noe som betyr ingen bilder og datamaskinen min er ødelagt. Har også  vært syk i noen dager, så jeg har ikke hatt så mye energi. Heldigvis så skal vi kjøpe nytt minnekort imorgen, tror jeg, også skal vi gå inn med pcen samtidig sånn at noen forhåpentligvis kan fikse den. Siden jeg har vært borte en liten stund kan jeg prøve å fortelle dere litt hva jeg har gjort.
På fredag og torsdag var jeg hjemme fra skolen siden vi hadde studie dag. Jeg gjor vel ikke annet enn å slappe av på sofaen med one three hill (♥♥) foran meg. Dagen etter, lørdag første desember stod vi opp og bakte pepperkaker og laget pepperkakehus. Med Kurt Nilsen sine julesangger i bakgrunnen og tente lys, ahh. Også fikk jo jeg åpnet kalenderen da, noe av høydepunktene for desember. Når jeg får kjøpt ny minnebrikke skal jeg vise dere hva jeg har fått hittil. Senere på lørdagen gikk vi på lysfesten i Bergen sentrum. Det var utrolig koselig! Folk gikk rundt med fakkler og vi fikk utdelt forskjellige ting samtidig som det var en stor konsert med forskjellige kor og kjendiser som sang. Det var også masse fyrverkeri! Vi gikk hjem etterhvert siden det var drittvær og iiiiskaldt.

På søndag var det juleoppvisning med danse og cheerlaget noe som var utrolig gøy! Har vel ikke så mye mer å fortelle om den dagen, og heller ikke resten av uken. Har vel for det meste bare slappet av samtidig som jeg har vært syk.
Hva har dere gjort den siste tiden? God helg//Kommenter her
hits