hårtips

Skrevet av marikabnt @ 09.12.2013. 2 kommentarer

 beskytt håret. Noe som er veldig viktig for at håret ikke skal bli slitt er selvfølgelig å beskytte det. Bruk en god  varmebeskyttenede spray om du skal rette, bølge, krølle eller føne håret.

ikke bruk hårstrikk med metall. Dette sliter mye på håret. De selger vanlige strikker uten metall i de fleste butikker. 

klipp deg. Har du vært mye ute i solen, brukt mye rettetang, eller er bare håret ditt blitt veldig slitt? Varme sliter mye på håret og derfor er det lurt å klippe håret hver 6-8 uke, og fjerne splittede tupper. 

ikke gå for mye med stramme hårfrisyrer. Det er kanskje lett å sette håret opp i en stram hestehale om du har dårlig tid, men dette er ikke bra for håret.  Å ha håret for mye i stramme frisyrer kan påvirke hodebunnen, og du vil ende opp med tynnere hårstrå og masse småhår i hårfestet.

tørrsjampo. Om du har dårlig tid før du drar på jobb, skolen, i besøk eller andre ting kan en tørrsjampo være den rette tingen for deg. De finnes i forskjellige størrelser noe som gjør de lettere å få med seg. 

bruk hårolje. Jeg pleier å ta hår olje i håret litt etter at jeg har dusjet og når håret enda er fuktig. Dette gjør at håret mitt blir mye "glattere" når det tørker. En hårolje jeg anbefaler er 
Moroccan Oil. 

Noen tips dere vil dele?  

//Kommenter her

room details

Skrevet av marikabnt @ 25.11.2013. 0 kommentarer
Noen bilder av rommet mitt hos pappa som jeg tok igår. Hva syns dere?

//Kommenter her
hits