ANTREKK 140414

Skrevet av marikabnt @ 14.04.2014. 22 kommentarer


solbriller lindex / cardigan bikbok / hettegenser bikbok / genser ginatricot / veske h&m / bukse ginatricot / sko nike
vind i fjeset?? Hva er det for noe

Hva syns dere? 

//Kommenter her

DAGENS ANTREKK

Skrevet av marikabnt @ 12.04.2014. 5 kommentarer

genser fra ginatricot / skjorte fra ginatricot / bukse fra bikbok

Dette var det jeg gikk med på kino idag. Filmen vi så var veldig gøy, og dagen har vært kjempefin. Kan fortelle mer senere :-) 
Hva syns dere om dagens antrekk?  

//Kommenter her

Dagen antrekk 040414

Skrevet av marikabnt @ 04.04.2014. 0 kommentarer

Hva syns dere? 

//Kommenter her

NELLY FAVORITTER; KJOLER

Skrevet av marikabnt @ 22.03.2014. 1 kommentar


1 her / 2 her / 3 her / 4 her

herlighet! Se på disse fine kjolene. Jeg syns det er utrolig stillig med tettsittende kjoler med forskjellige mønster på. Tror jeg må få klikket meg hjem en av disse om ikke så altfor lenge.


1 her / 2 her / 3 her / 4 her 

Hva syns dere? 

 

 

//Kommenter her

Dagens antrekk

Skrevet av marikabnt @ 17.03.2014. 13 kommentarer
Hva syns dere?

//Kommenter her

Antrekk

Skrevet av marikabnt @ 16.03.2014. 2 kommentarer

Sminket meg, tok på meg andre klær og var på vei ut døren da jeg traff en gammel venn. Kan dere gjette hvem? Jo, det bøttet ned idet jeg skulle ut å ta antrekksbilder til dere. Det er grunnen til de dårlige bildene dere ser over. Men jeg lover jeg skal ta bedre bilder imorgen! 

HVA SYNS DERE? 

//Kommenter her

In front of the grey wall #2

Skrevet av marikabnt @ 11.03.2014. 0 kommentarer

Beklager mitt lille fravær. Har vært ganske deilig med noen dager fri fra bloggingen, i tillegg til at jeg begynner å bli syk. Siden jeg ikke er helt i form idag legger jeg bare til noen av antrekksbildene jeg tok for noen dager siden. Hva syns dere? //Kommenter her

Antrekk: In front of the grey wall

Skrevet av marikabnt @ 03.03.2014. 15 kommentarerHei alle!

Først og fremst vil jeg takke dere alle sammen for de fine tibakemeldingene jeg fikk på "Å godta seg selv" innlegget igår. Det betyr så utrolig mye for meg at dere tar dere tid til å lese og kommentere. Jeg kommer til å ha lignende innlegg oftere, og det neste kommer allerede imorgen med tittelen "vi er heldige". 

Idag sluttet jeg tidlig på skolen også dro meg og pappa bort på senteret en liten tur for å handle inn litt ting som Leah skal ha med seg på hyttetur. Etter det dro jeg hjem og tok noen bilder før vi spiste middag. Nå er det lekser på planen og etter det har jeg lovt å være med Leah ut. Vi snakkes senere!

Hva syns dere om antrekket?
#outfit#antrekk#mote#marikabnt#hverdag 

//Kommenter her

Today's details

Skrevet av marikabnt @ 03.03.2014. 6 kommentarerfra ginatricot

//Kommenter her

Accsessories

Skrevet av marikabnt @ 02.03.2014. 1 kommentar


nastygal.com

Hvite solbrilller her / svarte solbriller her / svarte solbriller med hvit her / svart og hvit ryggsekk her / grønn leppestift, forandrer farge når du påfører den her / gjennomsiktig clutch her / ring her / klokkeher /svart ryggsekk her / blått ipad cover her / space iphone deksel her / kamera her 

Bladde gjennom denne nettsiden igårkveld og fant masse fint. Jeg valgte å bare vise dere accsessories denne gang, men da kommer det kanskje noe annet neste gang. Jeg er helt forelsket i mangen av tingene dere ser over og jeg kan ikke huske hvor lenge jeg har ønsket meg det rosa kameraet og den gjennomsiktige clutchen. Kanskje på tide med ett nytt innkjøp snart? Må også si at jeg elsker solbriller, jeg tror jeg har 1-2 par, noe som egentlig er altfor lite. Får vel kjøpe meg noen nye nå som sommeren nærmer seg! 

Noen som har noen andre nettsider å anbefale?  
#nastygal#accsessories#kamera#solbriller#clutch#marikabnt 

//Kommenter her

Unblogged outfit

Skrevet av marikabnt @ 28.02.2014. 6 kommentarer

Hva syns dere? 

//Kommenter her

My love for cardigans

Skrevet av marikabnt @ 27.02.2014. 1 kommentar

Som mange av dere sikkert har lagt merke til så er jeg utrolig glad i å gå med cardigans, eller strikkejakker som noen kaller det. Jeg syns det er en enkel måte å fullføre antrekket på og så er det så lett å bare hive på seg om du har dårlig tid. Jeg gikk innom nelly.com isted og fant noen kjempefine cardigans, som dere kan se bilder av under. 


1 her / 2 her / 3 her / 4 her


1 her / 2 her / 3 her / 4 her

Noen dere likte? 
#cardigan#nelly#mote#marikabnt
 

//Kommenter her

Dagens antrekk

Skrevet av marikabnt @ 26.02.2014. 5 kommentarerHer kan dere se den nye fargen på håret mitt. Den viste ikke så veldig godt på bildene, men dere får sikkert se det bedre en annen gang! 

Hva syns dere om antrekket og det nye håret mitt? 
#antrekk #hår #mote

//Kommenter her

Dagens antrekk

Skrevet av marikabnt @ 18.02.2014. 8 kommentarergenser fra h&m / vest fra h&m / bukse fra cubus / sko fra nike 

Heisann alle sammen! Var ute å tok noen bilder isted, og fant nettopp ut at jeg ikke har hatt fokuset på riktig sted.. men det får gå! Idag har jeg bare gjort lekser og sett på one three hill. Senere blir det nok litt øving til presentasjonen og kanskje en linkerunde her på bloggen :-) Hva syns dere om dagens antrekk? 

//Kommenter her

Turtleneck

Skrevet av marikabnt @ 15.02.2014. 1 kommentar

Idag skal jeg ikke annet enn å øve til presentasjonen jeg skal ha neste uke, så jeg har ikke mye å fortelle dere. Imorgen skal tror jeg vi får besøk av tanten min og ungene hennes. Er en stund siden vi har sett dem så det skal bli koselig å se dem igjen! Nå skal jeg snart lage taco før jeg setter igang med øvingen igjen. Hva syns dere forresten om bildene? 
//Kommenter her

Dagens antrekk

Skrevet av marikabnt @ 15.02.2014. 2 kommentarer

Hva syns dere? 

xx

//Kommenter her

Throwback

Skrevet av marikabnt @ 13.02.2014. 2 kommentarer
dress from bikbok / sunglasses from ginatricot / jacket from bikbok / converse from skoringen

//Kommenter her

Antrekk: skjorte rundt livet

Skrevet av marikabnt @ 12.02.2014. 2 kommentarerjacket from only / sweater from cubus / shirt & pants from ginatricot

Hva syns dere? //Kommenter her

OUTFIT; THE BLUE SHOES

Skrevet av marikabnt @ 06.02.2014. 1 kommentar

 

 

sweater from cubus / pants from spain / shoes from nike 

Hva syns dere? 

//Kommenter her

AWESOME WITH BOYFRIEND JEANS

Skrevet av marikabnt @ 05.02.2014. 3 kommentarerHALLAISEN,

Sluttet sent på skolen idag, så jeg kom ikke hjem før nå. Idag skal jeg ikke annet enn å se home and away og slappe av på sofaen, om jeg ikke finner på noe annet da. Jeg tror kanskje jeg kommer til å lage et "ebay finds" innlegg ikveld også, om det er interessant? Har sett mange andre bloggere som gjør det og tenkte det kunne være kjekt å lese om litt andre ting på bloggen. Ikke bare min kjempegøye hverdag (lol,nei) og hva jeg går med for tiden. Kanskje vi snakkes senere,
HA EN FIN DAG


HVA SYNS DERE FORRESTEN OM ANTREKKET? 

//Kommenter her

antrekk: black coat

Skrevet av marikabnt @ 04.02.2014. 2 kommentarer

 '

dagens antrekk består av: bukse fra bikbok - skjorte fra cubus - cardigan fra bikbok - jakke fra ? 

Heisann! Jeg har ikke gjort mye idag. Fikk dessverre ikke blogget igår, men en dag uten blogg går vel greit? Har ikke stort annet å fortelle dere siden jeg ikke gjør veldig mye, men vi snakkes senere i kveld eller imorgen! 

Hva syns dere? 

//Kommenter her

crop top and harry sunglasses

Skrevet av marikabnt @ 31.01.2014. 10 kommentarer
solbriller fra spania /  topp & bukse fra bikbok


//Kommenter her

antrekk; neon vans

Skrevet av marikabnt @ 30.01.2014. 2 kommentarer

hva syns dere? 

//Kommenter her

junkyard favorites

Skrevet av marikabnt @ 29.01.2014. 4 kommentarer


genser HER / tskjorte HER / singlett HER / kjole HER


1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER


blå vans HER / new balance HER / røde vans HER / nike HER 

Jeg tror nok junkyard er en av mine favoritt nettbutikker, de har såå utrolig mye fint der! 
Handler dere på junkyard?  

//Kommenter her

bomber jacket

Skrevet av marikabnt @ 27.01.2014. 2 kommentarerHALLA!

hvordan har helgen deres vært? Jeg har hatt en kjempekoselig helg sammen med venner. Litt trist å våkne klokken syv i dag å vite at det er en ny uke,  kunne godt hatt helg i noen dager til, haha. Samtidig er det jo deilig å bevege litt på beina og få hodet igang igjen. Ny uke, nye muligheter, er ikke det det de sier? 

Nå skal jeg snart spise middag før jeg skal se home and away, åhh, elsker det programmet! Etter det drar jeg vel på trening. Er en liten stund siden jeg har trent pga jeg har ikke vært helt bra, så det blir nok bra når jeg kommer igang igjen. Mer har jeg vel ikke å fortelle dere idag, men jeg kommer kanskje med en oppdatering senere om jeg ikke sitter fast med leksene. Vi snakkes! 


fra shana

//Kommenter her

stilen min

Skrevet av marikabnt @ 25.01.2014. 4 kommentarer

Jeg har fått en del spørsmål om hvor jeg finner inspirasjon til stilen min, og hvilken stil jeg egentlig har, så jeg tenkte jeg kunne skrive ett innlegg om det. 
Jeg er faktisk ikke helt sikker på hvilken stil jeg har. Det varierer veldig hva jeg går med, men det jeg "trives" best i er vel en helt vanlig dongeribukse med en enkel tskjorte med en jakke eller cardigan utenpå, eller en skjorte. En ganske enkel stil. Hvor finner jeg inspirasjon til stilen min? Jo, den finner jeg på tv, moteblogger og når jeg er på senteret eller i byen. Noen av bloggene jeg finner inspirasjon fra er vel; Martine HER, Angelica HER, Kenzas HER. Martine sin blogg har jeg lest lenge, og det er vel den jeg har blitt mest inspirert av. 

Bildene over viser hvordan jeg liker å kle meg i hverdagen.  En ting som ikke vises på bildene er en ting jeg har blitt veldig glad i, nemlig å ha en skjorte rundt livet. Jeg tror det er noe jeg har gått med litt for mye den siste tiden, men det er perfekt for å fullføre antrekket. 

Noe jeg ikke er så glad i er å gå i kjole og skjørt. Jeg vet ikke helt hvorfor jeg ikke liker å gå med det, men jeg føler meg iallefall ganske ukomfortabel, noe som er ganske dumt om jeg skal i bursdagsselskaper eller i familiebesøk. 

Hvilken stil har du? Og hvor får du inspirasjon fra? 

//Kommenter her

ANTREKK

Skrevet av marikabnt @ 24.01.2014. 2 kommentarer

//Kommenter her

todays

Skrevet av marikabnt @ 21.01.2014. 3 kommentarer

genser og bukse fra cubus / sko fra skoringen

Heisann snupper, 

har ikke gjort mye idag heller, ehe. Tenkte jeg skulle ta en liten joggetur, men nå ser jeg at det har blitt for mørkt. Jeg er ikke noe stor fan av mørket, så vi får heller ta det imorgen. Var en helt ok skoledag idag, begynner å bli litt lei skole nå. I nuet ser jeg på tv med en smoothie i hånden. Kjøpte smoothie maskin i helgen! Er ganske sikker på at det kommer til å bli mye av det framover :-) Hva har dere gjort idag? 

//Kommenter her

favoritten i klesskapet

Skrevet av marikabnt @ 20.01.2014. 3 kommentarer
fra bikbok. 

Som sikkert noen av dere har lagt merke til så bruker jeg denne strikkejakken veldig ofte,og jeg elsker den. Har selvfølgelig en del andre favoritter i klesskapet, som for eksempel den blå rutede skjorten min. Har dere en favoritt i klesskapet?

//Kommenter her

life

Skrevet av marikabnt @ 19.01.2014. 10 kommentarer

 

//Kommenter her

outfit; colder than it looks like

Skrevet av marikabnt @ 18.01.2014. 14 kommentarer

Follow on Bloglovin


bukse fra bikbok // genser fra kappahl // skjorte fra cubus // cardigan fra bikbok

brrr, fy så kaldt det er ute. Jeg fikk tatt ca. fire bilder før jeg måtte løpe inn igjen. Er såvidt jeg klarer å stå der ute jo, heh. Jaja, idag har jeg vært på butikken med pappa og leah, også har jeg blogget og fikset litt på designet. En helt vanlig helg for min skyld. Tror ikke det skjer noe særlig imorgen heller, men hvem vet? Ha en fin lørdag, så snakkes vi! Hva syns dere om antrekket? //Kommenter her

DAGENS ANTREKK

Skrevet av marikabnt @ 17.01.2014. 2 kommentarer

 

//Kommenter her

OUTFIT OF THE DAY

Skrevet av marikabnt @ 16.01.2014. 7 kommentarer 

Hva syns dere? 

//Kommenter her

DAGENS ANTREKK

Skrevet av marikabnt @ 14.01.2014. 3 kommentarerHeisann, 

sluttet på skolen halv to idag, så jeg har ikke gjort så veldig mye til nå. Sitter i stuen å venter på at One Three Hill skal begynne, jeg kan virkelig ikke beskrive min kjærlighet til den serien, haha. Skal se om jeg får blogget mer senere :-) Kommenter gjerne om det er noe dere vil jeg skal skrive på bloggen! Har ikke så mange ideer, og  jeg vet ikke hva dere syns om bare antrekks bilder og hverdagsinnlegg? 

Hva syns dere? 

//Kommenter her

ANTREKK 120114

Skrevet av marikabnt @ 12.01.2014. 4 kommentarerHelt enkelt antrekk idag. Hva syns dere?

//Kommenter her

TODAY'S OUTFIT

Skrevet av marikabnt @ 11.01.2014. 6 kommentarerHeisann, har ikke gjort mye idag. Skulle egentlig bort på senteret med Lene og Rine, men skulle lage taco først og det ble jeg ikke ferdig med før fem tiden, så jeg orket ikke å gå siden senteret stengte klokken 6. Filmet også en sminkevideo til dere som jeg redigerer i løpet av uken :-) Hva syns dere? 

//Kommenter her

DAGENS ANTREKK 070114

Skrevet av marikabnt @ 07.01.2014. 0 kommentarerHva syns dere?

-Marika

//Kommenter her

ANTREKK; YELLOW DETAIL

Skrevet av marikabnt @ 06.01.2014. 4 kommentarerAkkurat ferdig med leksene og nå skal jeg fikse litt på designet før jeg spiser middag og deretter går på trening. Første treningen i 2014, wihoo! Jeg orket ikke å blogge igår, men jeg lover dere at når jeg kjøper nytt kamera denne uken, forhåpentligvis imorgen, så skal jeg prøve og blogge mye mer og skrive bedre innlegg. ok? Jeg har også bestillt et par ting fra ebay som jeg skal vise dere straks de kommer i posten :-) Hva skal dere idag?

//Kommenter her

KVELDENS ANTREKK

Skrevet av marikabnt @ 31.12.2013. 8 kommentarer
Ha en super-duper dag alle sammen, og godt nyttår. Hva syns dere?

//Kommenter her

OH, NOT "U" AGAIN

Skrevet av marikabnt @ 29.12.2013. 3 kommentarer

skjorte fra ginatricot, bukse fra bershka, tskjorte fra cubusHva syns dere?

//Kommenter her

antrekk; basic

Skrevet av marikabnt @ 27.12.2013. 9 kommentarer

Heisann alle sammen! Var raskt innom senteret før idag å byttet noe jeg fikk til jul og siden det har jeg bare ryddet litt på rommet og bare slappet helt av. Jeg har rett og slett ikke oppdatert dere før nå fordi jeg ikke har hatt kamerastativet eller selvutøserkontrollen min her, men nå har mamma hentet det, så jeg fikk tatt noen bilder. God helg! 

//Kommenter her

outfit in black and white

Skrevet av marikabnt @ 25.12.2013. 2 kommentarerJeg gikk gjennom noen bilder på datamaskinen isted og fant igjen disse bildene fra sommer. Dere har sikkert sett de flere ganger før, men siden jeg ikke har noe annet å blogge om idag deler jeg de på nytt :-) Hva syns dere?

//Kommenter her

dagens antrekk

Skrevet av marikabnt @ 22.12.2013. 4 kommentarerheisann. Kom hjem for ikke så lenge siden. Som jeg har sagt tidligere idag så har jeg vært hos farmor, også har jeg vært en tur på senteret med pappa og Leah. Tok disse antrekksbildene før jeg gikk idag, noe som jeg er utrolig glad for, haha, kunne ikke tatt antrekksbilder nå. Er jo dødsmørkt ute! Skal snart spise middag, og senere tror jeg det blir one three hill eller en film.


/meg og Leah 

Hva syns dere om antrekket? 

//Kommenter her

rock'n rebel

Skrevet av marikabnt @ 19.12.2013. 4 kommentarer


bukse fra cubus, tskjorte fra bikbok, cardigan og veske fra h&m 

Bare en dag igjen til juleferie nå. Idag hadde så vi "alene hjemme 3" på skolen før vi spiste en god lunsj. Er faktisk ikke så lenge siden jeg kom hjem. Tok noen raske bilder i dag morges av hva jeg har på meg idag :-) Hva syns dere? Ha en fin dag.

//Kommenter her

julekjolen

Skrevet av marikabnt @ 18.12.2013. 4 kommentarerdette er kjolen jeg skal gå med på julaften. Bare seks dager igjen! Det er den samme kjolen som jeg brukte ifjor, men jeg orker ikke å kjøpe ny kjole til julaften når jeg har denne. Jeg glemte å ta bilder av ryggen, men det er altså åpen rygg på den. likte dere kjolen? hva skal dere gå med på  julaften?

//Kommenter her

dagens antrekk

Skrevet av marikabnt @ 17.12.2013. 0 kommentarerHeisann, har bestemt meg for å prøve og blogge mer, og forbedre bloggen. Jeg har det er ikke ofte jeg har så mye inspirasjon som jeg har nå, så jeg tror dette kan bli bra! Dagens antrekk består av en genser fra cubus (som dere har sett i altfor mange outfiter), en tights fra bikbok og sko fra bianco. Jeg tror dette er favoritt genseren min, den er jo nesten med i alle antrekksbildene fra den siste tiden, tehe 


Hva syns dere? Ha en fin dag :-) 

//Kommenter her

161213

Skrevet av marikabnt @ 16.12.2013. 2 kommentarer

sko fra converse, bukse fra ginatricot, strikkejakke fra bikbok og tskjorte fra shana i spania.

Hva syns dere? 

//Kommenter her

miss this; summer outfit

Skrevet av marikabnt @ 09.12.2013. 1 kommentarfyy som jeg savner sommeren. Når jeg kunne gå med en tskjorte og noen enkle sko som antrekk. 

Hva syns dere?  

//Kommenter her

antrekk

Skrevet av marikabnt @ 08.12.2013. 2 kommentarer


Hva syns dere? 

//Kommenter her

ballkjole

Skrevet av marikabnt @ 07.12.2013. 1 kommentar

Hei nydelige lesere! Nå er ballsesongen igang, og vi alle trenger jo selvfølgelig noe å gå med. Jeg skal gå med en lang kjole (maxikjole), men jeg har ikke funnet den jeg vil ha ennå. Under ser dere noen av de kjolene jeg har sett på og en av de kommer kanskje til å bli min ballkjole. 
Jeg er ikke helt sikker på hvilken farge jeg vil at kjolen skal være, men jeg tror kanskje mørkeblå passer best til meg. Alle kjolene dere ser under finnes i den fargen :-)

/jjshouse.com

/jjshouse.com

/jjhouse.com

/nelly.com

/nelly.com

som sagt så finnes alle kjolene over i mørkeblå. 

Hvilken kjole likte dere best? Hvordan ser din ballkjole ut? 

//Kommenter her

dagens antrekk 271113

Skrevet av marikabnt @ 27.11.2013. 2 kommentarerHei! har ikke fått tid til å blogge før nå. Sluttet klokken tre på skolen idag, men bussen kom ikke før i firetiden, så det tok en stund før jeg var hjemme. Siden det har jeg bare spist middag og gjort litt lekser. Har faktisk langhel nå, eller det er egentlig studiedager imorgen og på fredag, men jeg er allerede ferdig med oppgavene, så jeg kan bare slappe av på sofaen. åhh
Syns det er helt crazy at det er første desember på søndag! tiden går altfor fort, heh. Jeg skal forresten være med på juleoppvisning med cheer laget på søndag også, noe jeg gleder meg masse til :-)Hva syns dere om antrekket?

//Kommenter her

vinterjakken min

Skrevet av marikabnt @ 26.11.2013. 0 kommentarerJakken er fra Zara. Hva syns dere?

//Kommenter her

antrekk; turtleneck

Skrevet av marikabnt @ 22.11.2013. 3 kommentarer


Er noen dager siden jeg tok disse bildene, men jeg bare deler de  med dere alikevel :-) bukse fra bikbok, genser fra cubus og skoene vet jeg ikke. 

Endelig helg, kjenner at jeg trengte det nå! Jeg farget håret mitt igår før jeg øvde til prøven vi hadde idag. Har bare farget det littegrann mørkere, men jeg tenker jeg kommer til å vise det imorgen, om dere er interessert? Hva syns dere om antrekket, og vil dere at jeg skal legge ut bilde av den nye hårfargen min?

//Kommenter her

antrekk; den nye hettegenseren

Skrevet av marikabnt @ 20.11.2013. 0 kommentarer

Idag har jeg gått med den nye hettegenseren jeg viste dere i et innlegg igår. Dagens antrekk ble veldig kjedelig, og bildene ganske dårlige, men fyyy så kaldt det er ute! Snøen har endelig ankommet Bergen. Julestemningen er også på vei, noe jeg ikke er like begeistret for, hehe. Kunne ønske at alt av snø, julepynt, julemat osv. kom første desember. Men det er jo min mening da, jeg vet ikke hva dere syns? forresten, likte dere den nye hettegenseren min? 


Ikke glem å delta i linkerunden som du finner HERTrekker vinneren på lørdag eller søndag. 

//Kommenter her

antrekk; galaxy

Skrevet av marikabnt @ 19.11.2013. 0 kommentarerbukse og crop genser fra ginatricot, jakke rundt livet fra shana 

Dette er det jeg går med idag. Jeg må nok en gang beklage for dårlige bilder, men jeg orker faktisk ikke å ta bilder ute i regnet. 
Hva syns dere om antrekket? 

//Kommenter her

antrekk; OBEY

Skrevet av marikabnt @ 16.11.2013. 2 kommentarer

Hei alle sammen! Bloggingen kommer nok til å bli litt slapp framover, iallefall denne uken. Vi har to prøver + matte tentamen og jeg har masse jeg må øve på. Men jeg har litt bilder på lager som jeg sikkert kan bruke også tror jeg at litt av helgen kommer til å gå til forhåndsskriving av innlegg. Idag skal jeg sove hos Siri, jeg tror vi bare kommer til å øve til prøvene og ellers ha en helt vanlig lørdags kveld. Jeg er usikker på om jeg tar med kameraet, men om det blir med så får dere nok se bildene imorgen eller i løpet av uken. 

Under kan dere se antrekket jeg gikk med for noen dager siden. Bildene ble utrolig dårlig, men jeg orker ikke å ta bilder ute i regnet. Dere som bor i Bergen skjønner sikkert godt hvorfor, haha. Det er jo oversvømmelser overalt. 


Hva syns dere? Hvordan er været der du bor? 

//Kommenter her

antrekk

Skrevet av marikabnt @ 11.11.2013. 13 kommentarerJeg samlet noen av antrekkene mine fra den siste tiden.  Jeg tror nr.5 er min favoritt! Gud som jeg savner å kunne gå i kjole med bare en lett jakke utenpå. Hvilket antrekk er din favoritt?//Kommenter her

wants from sheinside

Skrevet av marikabnt @ 10.11.2013. 0 kommentarer


/sheinside.com

Hei! siden jeg ikke har noe spesielt å blogge om idag tenkte jeg å vise dere mine favoritter fra sheinside! Jeg har bare valgt gensere, skjorter og jakker idag, men jeg kan sikkert lage et innlegg med wants med bukser, kjoler, accsessories e.l om dere er interresert. Jeg har heller ikke lagt til linkene til de forskjellige tingene, men om det er noe dere vil ha linken til kan dere bare spørre i kommentarfeltet også skal jeg finne den for dere :-) 

Favorittene mine må vel være popcorn genseren og genseren ved siden av. Syns de var dritkul! 

Noe dere likte? Vil dere ha flere sånne innlegg?

//Kommenter her

antrekk; dongerijakke

Skrevet av marikabnt @ 09.11.2013. 12 kommentarer


/dongerijakke only /tskjorte h&m /tights bikbok /sko converse 

Tok disse antrekks bildene for en stund siden, og jeg tror faktisk jeg har hatt de på bloggen før, men slettet de. Derfor deler jeg de med dere nå!
Hva syns dere?


følg meg på instagram; marikabnt

//Kommenter her

antrekk 051113

Skrevet av marikabnt @ 05.11.2013. 14 kommentarer
/jakke only tror jeg /tskjorte h&m /skjorte ginatricot /bukse ginatricot

Hva syns dere?


//Kommenter her

dagens antrekk; grå strikkejakke

Skrevet av marikabnt @ 04.11.2013. 25 kommentarer


/strikkejakke bikbok /tskjorte h&m /bukse bikbok

dette er altså det jeg har på meg idag. Hva syns dere? 

//Kommenter her

antrekk 211013

Skrevet av marikabnt @ 21.10.2013. 21 kommentarer
jakke (rundt livet) Shana / bukse cubus / sko nike / armbånd random butikk i spania 

Hva syns dere? 

//Kommenter her

antrekk; femme homme

Skrevet av marikabnt @ 18.10.2013. 4 kommentarerHva syns du?//Kommenter her

antrekk - neon gule vans

Skrevet av marikabnt @ 01.10.2013. 13 kommentarerHva syns dere?

//Kommenter her
hits