Dette er meg

Skrevet av marikabnt @ 01.03.2014. 2 kommentarer

Jeg har vel aldri fortalt dere alt om meg, så hvorfor ikke bare gjøre det nå? 

Ok, mange av dere vet nok hva jeg heter, og kanskje hvor gammel jeg er, men hvorfor ikke fortelle det likevel? Jo, jeg heter altså Marika Bentzen, ble født 15. august 2000 og er tretten, snart fjorten år og bor i Bergen, som også er kjent som regnbyen. Familien min består av seks personer om jeg regner med meg og katten. På fritiden driver jeg med cheerleading og dans, noe jeg trives utrolig godt med. Jeg er også veldig glad i å synge og spille gitar. Utenom det er jeg vel for det meste med venner, hjemme foran pc skjermen eller foran tven og ser på One Three Hill eller Home and away, som er favorittseriene mine. 
Jeg interesserer meg veldig for mote og det er også mye av det jeg blogger om. Ellers blogger jeg om hva jeg gjør i hverdagen og innimellom litt foto. Kameraet jeg bruker er forresten Canon eos 1100D om noen skulle lure. Jeg er også, som mange andre ungdommer aktiv på sosiale medier. Under kan dere finne ut hvor dere kan følge med på de forskjellige mediene: 

Instagram - @marikabnt / twitter - @marikabnt / tumblr her / bloglovin her / facebook her / vine - Marika Bentzen / we ♥ it - @marikabentzen 

//Kommenter her

Følg meg

Skrevet av marikabnt @ 16.02.2014. 2 kommentarer

Tumblr - HER

Bloglovin - HER

Facebook - HER

Instagram - @marikabnt
We ♥ it - HER

vine - Marika Bentzen

twitter - @marikabnt

Legg gjerne igjen brukernavn og linker så jeg kan følge dere også :-) 

xx


//Kommenter her

EBAY FINDS

Skrevet av marikabnt @ 05.02.2014. 1 kommentar

genser her / new balance sko her / singletter her / linser her / converse her / michael kors veske her / sminke beholder  her / Victoria Secret body splash her / iphone deksel her

åhh, det har tatt såå lang tid å lage denne lille collagen dere ser over, men det var mye fint da. Hadde ikke hatt noe imot å fått noe av dette i posten.  Ebay har utrolig mye fint, også er det utrolig billig.  

er det noen av dere som pleier å finne mye fint på ebay?

//Kommenter her
hits