MAC

Skrevet av marikabnt @ 28.02.2014. 2 kommentarerFikk denne leppestiften for en stund siden og har brukt den utrolig mye. Den er helt perfekt å bruke i hverdagen og om jeg skal noe steder. Utrolig fin//Kommenter her

Farge håret?

Skrevet av marikabnt @ 17.02.2014. 4 kommentarer

HALLA! Tenkte jeg skulle spørre dere om en liten ting. Jeg ha lenge hatt lyst til å farge håret mitt sånn at det blir sånn ombre. Jeg prøvde det for ikke så lenge siden, men da ble det ikke så veldig fint siden jeg hadde ganske lyst hår fra før av og tuppene ble ikke så mye lysere. Men denne gangen, om jeg skal gjøre det, kommer det til å bli hos frisøren. På bildene under kan dere se eksempler på hvordan jeg vil ha det. åhh, det er såååå fint! Jeg tror jeg kommer til å gjøre det, men hva er deres mening? 

//Kommenter her

VIPPE EXTENTIONS

Skrevet av marikabnt @ 09.01.2014. 7 kommentarerSom jeg fortalte dere igår så var jeg å tok vippe extention etter skolen på en salong som heter lille frøken på åsane senter. Er kjempefornøyd med resultatet som dere ser over. Føler øynene mine blir så mye strørre og blåere, haha. Hva syns dere?

//Kommenter her

MAC

Skrevet av marikabnt @ 25.12.2013. 1 kommentar


Jeg fikk denne MAC leppestiften igår, og jeg elsker den! Den er i fargen angel som dere ser på bildet over. Jeg har blitt veldig glad i leppestifter den siste tiden, men jeg har ikke mange som denne som jeg kan bruke til vanlig på skolen og andre steder jeg pleier å være. 

Under tok jeg ett bilde av mine tre favoritt leppestifter. Som dere ser så har jeg brukt den siste på bildet utrolig mye, mens den første er det ikke så lenge siden jeg fikk, så jeg har ikke fått tid til å bruke den så mye ennå, hehe. :))  


/revlon - MAC - accsessories

Har dere noen gode leppestifter å annbefale? 

//Kommenter her

VERSACE

Skrevet av marikabnt @ 01.11.2013. 2 kommentarer

                                                         ÅHH, jeg bare elsker denne parfymen! Jeg kjøpte den på taxfree når vi kom hjem fra Tyrkia.

Hva syns dere? Er det noen av dere som har denne parfymen?

//Kommenter her

JorgObé - peel off mask

Skrevet av marikabnt @ 25.10.2013. 1 kommentar

Heisann! Igår fikk jeg en pakke i posten fra JorgObé. Dere har vel kanskje sett bilder av den sorte annsiktsmasken før? Om dere ikke har det får dere iallefall se det nå, for jeg har testet ut denne masken idag, og dere får nå bilder og beskrivelse av hvordan du påfører og fjerner denne.


Jeg mottok tre sånne pakker dere ser på det første bildet (3x10 ml.) Dere finner de HER!

HVORDAN PÅFØRE OG FJERNE MASKEN. STEG FOR STEG:

1.
Først må du påføre masken i et TYKT lag på nese, hake, og i pannen. Masken skal kun påføres der du har forstørrede porer og fet hud.


2.  Masser den godt inn i porene med fingrene så den fester seg godt til urenheter i huden.

3. La masken virke i ca. 30min, til den er helt tørr.


4. Dra masken forsiktig av

5. Restene av masken skal du skylle av med lunkent vann.


6. Deretter tørker du fjeset med et rent håndkle.

7. Behandlingen avsluttes alltid med fuktighetskrem.

Masken renser og minimerer porene i huden din. Denne sorte Peel Off Masken reduserer også hudormer. Om du bruker masken 2 ganger i uken vil du etter ca. 2-3 uker merke at du har ferre hudormer, forminskede porer og en renere hud.

Jeg prøvde denne masken  for første gang idag, og jeg kan allerede se resultater. Jeg kommer GARANTERT til å bruke denne flere ganger! Har du lyst til å teste den ut kan du trykke HER og om du er interessert i andre produkter fra JorgObé kan dere gå inn på nettsiden deres HER. Pakken ligger i posten etter bare 2-3 arbeidsdager og det er 14 dagers full returrett.

Noen av dere som har prøvd denne masken? Hva syns dere?

                                                                                                                                                                                             // reklame - 100% ærlige meninger


//Kommenter her
hits